photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Festive addiction... #The Body Shop Vanilla Chai





Η λίστα με τα επίλεκτα δώρα μου για τα Χριστούγεννα (και τα γενέθλια μου) όλο και μεγαλώνει και όπως κάθε χρόνο δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει κάτι από τη συλλεκτική σειρά της The Body Shop. Σε πρόσφατη εξόρμηση μου, ενθουσιάστηκα με τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το αγαπημένο μου brand και αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου πέρα από το συλλεκτικό Iconic Collection Calendar και μια από τις πολυαναμενόμενες εποχικές σειρές σώματος. Κάθε χρόνο για να είμαι ειλικρινής περιμένω να μυρίσω τα νέα αρώματα και να αποφασίσω σε ποια απολαυστική σειρά θα παραδοθώ...

Φέτος εντυπωσιάστηκα λίγο παραπάνω από τον πικάντικο χαρακτήρα της VANILLA CHAI. Το ζεστό και οικείο άρωμα της με συνεπήρε από όταν την πρωτομύρισα. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της σειράς συλλαμβάνει τέλεια την ατμόσφαιρα της εορταστικής περιόδου και υπόσχεται να αναζωογονήσει και να διεγείρει κάθε αίσθηση μας. Το κρεμώδες γάλα και η εθιστική βανίλια Μαδαγασκάρης συνδυάζονται με νότες ζεστής κανέλας, κάρδαμο και καστανή ζάχαρη για ένα αρωματικό αποτέλεσμα που πραγματικά είναι εντελώς ξεχωριστό! Η σειρά ΄΄κυκλοφορεί΄΄ μέσα σε εντυπωσιακές άκρως elegant ή πιο παιχνιδιάρικες συσκευασίες δώρων και αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο έξυπνη και ξεχωριστή ιδέα για δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή γιατί όχι στον εαυτό μας. Είτε επιλέξουμε το χαριτωμένο Treat Box, είτε το σικάτο Tin of Delights, είτε το σκερτσόζικο Festive Tin, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξετρελάνουν τους πάντες. 



Και εγώ για να κάνω λίγο πιο σκανδαλιάρικες τις γιορτινές σου μέρες και νύχτες θα σου χαρίσω το αγαπημένο μου Vanilla Chai Festive Tin, μια παιχνιδιάρικη μεταλλική συσκευασία σε σχήμα μήλου που περιλαμβάνει τους απίθανους μικρούς οσφρητικούς θησαυρούς της σειράς : ένα shower gel, ένα body butter, ένα sugar scrub και μια body lotion , σε υπέροχα πανέμορφες travel size συσκευασίες.



Και αν θες να παίξεις με την τύχη σου, τότε δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις στο Festive Giveaway μου. Ο Δεκέμβριος είναι ο γενέθλιος μήνας μου και αποφάσισα να μοιραστούμε όλα τα προϊόντα που ξεχώρισα. Ένα για εμένα λοιπόν Festive Tin και 4 για εσάς. Τέσσερις τυχερές φίλες θα κερδίσουν ένα υπέροχο Festive Tin! 

To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι :
1. Like στο All things you are και στο The Body Shop
2. δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
3. Πες μου την αγαπημένη σου μυρωδιά από τη The Body Shop

Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ.

Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Kαλή τύχη !  J

Update : Pavlos-Margarita Koutivis, Viki Bista, Vagia Safaka, Nantia Iliopoulou είστε οι τυχερές! Περιμένω μήνυμα σας! Όσο αν δεν είδες το όνομα σου εδώ ραντεβού σύντομα με υπέροχες εκπλήξεις!