photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Sephora skincare lover... #Beauty Shots




Εντάξει, τη Sephora την αγαπώ. Βγάζει όλα αυτά τα affordable beauty treasures που η ποιότητα τους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και αυτά είναι κάτι παραπάνω από θαύματα ομορφιάς-ίσον αποτελεσματικά.  Όχι πως δεν είμαι φαν του μακιγιάζ αλλά μεταξύ μας ψιλοβαριέμαι και κάνω μόνο τα κλασικά βήματα, άντε στην καλύτερη και κανένα cat eye. Εκεί που ΄΄ξοδεύω΄΄ ώρες είναι η περιποίηση σώματος και προσώπου. Ιεροτελεστίες. Μπουκαλάκια, σωληνάρια, κουτάκια, βαζάκια, φακελάκια όλα όσα έχω στα ντουλάπια του μπάνιου, στο νεσεσέρ, στην τσάντα μου. Εντάξει, πρέπει να παραδεχτώ πως όταν πέσουν στα χέρια μου μικρά drugstore θαύματα, θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου. Και αυτό το καλοκαίρι η Sephora θέτει τον πήχη της περιποίησης πολύ ψηλά με τα νέα λανσαρίσματα της, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Είναι αυτά τα 5-6 προϊόντα που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου και δεν θα χρειαστείς άλλα. Ξεκινάμε να στα συστήσω;

1.      Καθαρισμός

Κατά σειρά προτεραιότητας το Super nettoyant effet chauffant είναι το πιο ξεχωριστό προϊόν καθαρισμού που έχεις δοκιμάσει. Είναι θερμαντικό και εξαιρετικά smart αφού είναι σε θέση να προσδιορίσει τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ στους πόρους.  Η σύνθεσή του θρεπτική σαν «μέλι» που όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα θερμαίνεται για να βοηθήσει να ανοίξουν οι πόροι και να καθαρίσει το δέρμα σε βάθος από το σμήγμα και το μακιγιάζ. Η υφή του απίστευτα αισθησιακή πάλι θα σου θυμίσει μέλι, περιέχει ένα απόσπασμα από σφρίγος σφενδάμνου, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αφήνει το δέρμα άνετο, απαλό, καθαρό, λαμπερό.

2.      Καθαρισμός και περιποίηση σε βάθος

Το Gommage & masque éclat - Format Voyage είναι ένα προϊόν 2 σε 1. Απευθύνεται στη γυναίκα της πόλης και όχι μόνο που τα θέλει όλα αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο (σου έκανα εικόνα ε;). Είναι ένα έξυπνο προϊόν απολέπισης και μάσκα που μεταμορφώνει την επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά, βελτιώνοντας την υφή της, χαρίζοντας της ομοιομορφία, λάμψη και πλούσια ενυδάτωση. Μια φορά δε την εβδομάδα αν εφαρμοστεί σε πυκνή στρώση για 5 λεπτά την ανανεώνει απόλυτα και εξασφαλίζει ένα πραγματικό ΄΄make over΄΄. Έχει κρεμώδη υφή, εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και μικροσφαιρίδια τζοτζόμπα και είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες.

Σ’ αυτή την κατηγορία επένδυσε και στις απίθανες μάσκες μιας χρήσης με στοχευμένη δράση της Sephora. Εγώ ξεχωρίζω τη Masque Perle από ύφασμα για λάμψη, τη Visage Rose για απίστευτη ενυδάτωση και λάμψη, τα patches για τη μύτη, τη Levres Rose για ενυδατωμένα και απαλά χείλη αλλά και τις μάσκες ματιών με ρόδι που έχει αντιγηραντική δράση και με Algae για τόνωση και detox. Τις συγκεκριμένες μάσκες τις λατρεύω γιατί πολύ απλά μπορώ να χρησιμοποιώ μια κάθε μέρα και μέσα σε 15 λεπτά να μεταμορφώνουν το πρόσωπο μου κάνοντας ακριβώς όλα όσα υπόσχονται. Το θετικό είναι πως δεν χρειάζονται ξέπλυμα και πως απλώς όσο προϊόν έχει μείνει το απλώνεις με απαλές κινήσεις μασάζ στην επιδερμίδα. Τέλειο; Και αν σε ενθουσιάσουν μη μείνεις μόνο εκεί, τσέκαρε και τις μάσκες νυκτός σε μονοδόσεις, με τριαντάφυλλο και ginseng οι δικές μου αγαπημένες, για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη και τόνωση αλλά και σύσφιξη αντίστοιχα.

3.      Για boost ενυδάτωσης και λάμψης

Μοναδικό το Booster d'éclat - Teint terne & irrégulier. Ένας ορός ενίσχυσης της λάμψης, μια απίστευτη ένεση βιταμινών που βοηθά στην αντιστάθμιση των παραγόντων της σύγχρονης ζωής που βαρύνουν την επιδερμίδα. Σε μόλις 14 ημέρες, επαναφέρει τη λάμψη και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη C που περιέχει, βοηθά στην εξάλειψη του γκρι χρώματος της επιδερμίδας και χαρίζει φυσική, υγιή όψη μέρα με τη μέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή αναμεμιγμένος με την κρέμα μας ή ως θεραπεία διάρκειας 14 ημερών, σε κάθε αλλαγή εποχής.

4.      Το απόλυτο πολυχρηστικό προϊόν περιποίησης 1 για 4

Kαι όμως υπάρχει ένα προϊόν και για πρόσωπο, σώμα, χέρια, μαλλιά. Η Crème hydratante qui fait tout. Μια κρέμα πολλαπλών χρήσεων που εφαρμόζεται ως κρέμα αλλά και ως μάσκα προσώπου, σώματος και χεριών, ακόμα και στις άκρες των μαλλιών. Η πλούσια υφή της δεν είναι λιπαρή και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Ενυδατώνει, θρέφει, βελτιστοποιεί την επιδερμίδα και είναι το απόλυτο προϊόν για ταξίδια.

5.      Ενυδάτωση σώματος

Και last but not least, η πιο τεράστια κρέμα σώματος (jumbo μέγεθος 470 ml) που δεν τελειώνει ποτέ –πραγματικά ποτέ /οκ κάποτε τελειώνει. Η Crème fouettée corps hydratante Extrait de Melon d'eau είναι η πιο καλοκαιρινή κρέμα σώματος. Δεν είναι μόνο το άρωμα καρπούζι είναι αυτή η εκπληκτική υφή που έχει που την κάνει υπερπροϊόν. Η αέρινη υφή της που θυμίζει σαντιγί, προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό, βελούδινο και μεταξένιο. Είναι φανταστική, είναι απλώς must have.




Kαι αν έφτασες μέχρι εδώ, σου έχω έκπληξη. 

Γιατί μια τυχερή φίλη θα κερδίσει μια goodie bag με τα δικά μου αγαπημένα της Sephora. To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι : 1. Like στο All things you are  και  2. δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ και 3. να μου πεις ποιο προϊόν σε ενθουσίασε και γιατί.  

 Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ ή αναδημοσιεύοντας την αντίστοιχη φωτογραφία που θα δεις στο instagram.


Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Kαλή τύχη ! J

Update : Anastasia Tripsa είσαι η νικήτρια . Πάντα τυχερή να είσαι. Όσο για εσένα που δεν στάθηκες τυχερή επανέρχομαι σύντομα με εκπλήξεις ... ;)