photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

LANGÉ Paris... Χαράσσουμε πορεία στον κόσμο των ονείρων;




Σε εμένα όταν ήμουν έφηβη, όλα ξεκίνησαν από τη ζωτική μου ανάγκη να κατανοήσω τι σημαίνει κάθε βλέμμα. Όλα περνάνε από τα μάτια. Τα μάτια περνούν ώρες μπροστά από οθόνες, αμφιταλαντευόμενα για την ειλικρίνεια ή την ωμότητα της πραγματικότητας. Στα μάτια γράφονται οι ωμότητες και οι αγριότητες και αποτυπώνονται τα δάκρυα και η ευτυχία. Με τα ίδια μάτια χαράσσουμε πορεία στον κόσμο των ονείρων. Ακροβατούμε στο υπαρκτό και σε αυτό που θα καταφέρουμε να φέρουμε στα μέτρα μας. Ποιος να αμφισβητήσει τη σημαντικότητα τους, ποιος να αρνηθεί τη μνημειώδη σημασία της φροντίδας τους;

Τα μάτια αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές και η σημαντικότητα τους είναι δεδομένη. Απαλότητα, λάμψη, νιότη και ομορφιά. Όλα όσα θέλουμε και δεν συμβιβαζόμαστε. Ψάχνοντας προϊόντα που εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα , συνθέσεις που σβήνουν θαυματουργά την κούραση και τις συνέπειες του χρόνου. Επιλεγμένες και εκπληκτικές συνθέσεις, αγνά υλικά και φόρμουλες με δραστικά στοιχεία που καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μόνο τα καλύτερα. Γι’ αυτό, λοιπόν, ξέρω πως μπορώ να βασιστώ στο Γαλλικό μπραντ LANGÉ Paris. Γι’ αυτό και επενδύω κάθε βράδυ σε ένα τυπικό αλλά τόσο υπέροχο τελετουργικό ομορφιάς που πέρα από χαλάρωση και αναζωογόνηση μου εξασφαλίζει απαλή περιποίηση, στοχευμένη δράση και μακροχρόνια αποτελέσματα. Ο σωστός καθαρισμός της περιοχής των ματιών είναι το άλφα και το ωμέγα. Ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με απαλή σύνθεση είναι άκρως απαραίτητο. Ενθουσιάστηκα με το GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER, το οποίο εξαφανίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς, ενυδατώνοντας παράλληλα την περιοχή. 

Σημαντικό είναι να επενδύσουμε και σε έναν μαγικό ορό, ένα προϊόν που θα μας εξασφαλίσει ένα εφέ (συγχωρέστε μου τον όρο) ΄΄wow΄΄. Και τι ακριβώς εννοώ; Λαμπερό, ξεκούραστο βλέμμα, φρέσκο και άκρως νεανικό. Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με ένα μόνο προϊόν. 


Το CORRECTIVE LIFTING EYE CONTOUR GEL χαρίζει αυτό ακριβώς το εφέ και κάνει όποιον σε δει να σε ρωτά τι κρέμα ματιών χρησιμοποιείς (based on a true story). Eίναι από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που θα συναντήσεις εκεί έξω. Μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών, καλύπτει τις λεπτές γραμμές και ατέλειες, ΄΄γεμίζει΄΄ το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το ανασηκώνει και το συσφίγγει. Χαρίζει εκπληκτική ενυδάτωση, ΄΄δροσίζοντας΄΄ άμεσα την περιοχή. Η υφή του είναι εκπληκτική, λεπτόρρευστη που απορροφάται πολύ εύκολα, αφήνοντας πίσω μια άκρως λαμπερή, ελαστική, ομοιόμορφη και με εμφανώς μειωμένα τα σημάδια της γήρανσης επιδερμίδα (πρακτικά οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές). Με άλλα λόγια μπορεί να λειτουργήσει ως βάση για το μακιγιάζ των ματιών.


Για εμένα όμως από τα star προϊόντα της εταιρείας είναι αναμφισβήτητα το COLLAGEN ANTI-FATIGUE LIFTING EYE PATCH. Επιθέματα για δεκάλεπτη χρήση, μια μάσκα τόνωσης των ματιών. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά της σύνθεσης τους και στο κολλαγόνο που περιέχουν, διώχνουν κάθε αίσθημα κούρασης, μειώνοντας άμεσα τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών, ανασηκώνοντας και συσφίγγοντας το περίγραμμα. Είναι το πιο sos προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου και να εφαρμόζεις ενδεχομένως πριν από ένα σημαντικό γεγονός αφού ενυδατώνει άμεσα και εξασφαλίζει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Αν τα βάλουμε δε και για λίγο στο ψυγείο το αίσθημα της δροσιάς είναι εκπληκτικό.


Εν τέλει και με τα τρία αυτά μικρά θαύματα, το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Μιλάμε για ξεχωριστά προϊόντα που κάνουν όλα όσα υπόσχονται. Η περιοχή των ματιών ήταν απίστευτα απαλή, μεταξένια, άκρως αναζωογονημένη και ξεκούραστη. Λαμπερή, ενυδατωμένη με απίστευτη ομοιομορφία, με πόρους ορατά πιο μειωμένους. Ουσιαστικά με τη συστηματική τους χρήση η περιοχή σχεδόν τελειοποιείται και αναδεικνύεται η πιο φωτεινή, υγιής και νεανική πλευρά της.

Αναζήτησε τα σε επιλεγμένα φαρμακεία...
Stay tuned...


Concept Φωτογράφισης :  All things you are / S.S / Αθηνά Πάνου 
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου