photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Κάθε αποπλάνηση, έχει και το δικό της μάθημα... #REN




To πιο όμορφο παιχνίδι αναγέννησης έχει ξεκινήσει αυτές τις γιορτές. Νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέοι σκοποί, νέες εικόνες, νέες ημέρες. Νέα εσύ. Νέα δεδομένα και νέες εμπειρίες ομορφιάς. Αυτές τις ημέρες απόλαυσε τη στιγμή, επένδυσε στις λεπτομέρειες και βάλε μπόλικη θετική ενέργεια και χαμόγελο σε κάθε δεδομένο. Αυτές τις ημέρες αλλά και τις νύχτες θα αποπλανήσεις τη λάμψη των γιορτών για να την κάνεις δική σου.

Κάθε αποπλάνηση, όμως έχει και το δικό της μάθημα. Σε προσκαλώ στην αντίστροφη μέτρηση αυτού του μαθήματος. Ένα μήνα πριν τελειώσει το 2015 (την βάζω στις δύσκολες χρονιές για πολλούς γνωστούς και μη λόγους) ξεκίνησα το δικό μου countdown ομορφιάς. Στόχος να είμαι συνεπής και να αναγεννήσω απόλυτα την επιδερμίδα μου. Ανακαλύπτοντας τα πιο high performance προϊόντα και το πιο αγνό brand, έμαθα και διαπίστωσα πως λέξεις όπως ΄΄wonderful΄΄, ΄΄perfection΄΄, ΄΄radiance΄΄, ΄΄beautiful΄΄ μπορούν να γίνουν απλά εύκολες και σίγουρα δεδομένες.

Σχεδόν ένα μήνα πριν σου μίλησα για τη σημαντικότητα του σωστού καθαρισμού και σου σύστησα το πιο έξυπνο προϊόν, το Hot Cloth Cleanser που μετατρέπει τη ρουτίνα του καθαρισμού σε απολαυστική εμπειρία. Καθώς ξεδιπλώνει τα αρώματα του και καθαρίζει σε βάθος με το stay warm ύφασμα, αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπου και απολεπίζει, αφήνει το δέρμα ανανεωμένο.
9 ημέρες πριν κοιμήθηκες και ξύπνησες Wonderful. Bήμα 2ο μετά από έναν καλό καθαρισμό, η εκπληκτική θεραπεία Wake Wonderful, που χρησιμοποιείς δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη όσο εσύ κοιμάσαι. Το νέο μαγικό ελιξήριο της REN που σου αναδεικνύει τον πιο φρέσκο και λαμπερό σου εαυτό. 


Πριν 4 ημέρες σου αποκάλυψα το δικό μου αγαπημένο serum τελειότητας. Γιατί είναι ωραίο να ξυπνάς και να δείχνεις τέλεια το πρωί και να σε ρωτάνε τι έκανες και λάμπεις τόσο. Σταθερό βήμα στην καθημερινή σου περιποίηση, εντάξει τα ξέρεις αυτά πλέον, είναι το serum. Επένδυσε σε έναν ορό που βελτιώνει τον τόνο και την ομοιομορφία και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στο λεπτό. Παράλληλα ενισχύει τη φωτεινότητα ενώ η συχνή του χρήση βοηθάει στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και της υπέρχρωσης. Το Radiance Perfection Serum της REN Skincare Greece είναι ο ορός που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου.


 Πριν 2 ημέρες σου σύστησα το απόλυτο για εμένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου και θα γίνει 100% ο πιο αγαπημένος σου σύμμαχος θεαματικής στιγμιαίας ομορφιάς. Γιατί είναι συναρπαστικά μαγικό να ξέρεις πως υπάρχει ένας σύμμαχος ομορφιάς που με μόλις δύο σταγόνες θα ΄΄πάρει΄΄ από πάνω σου κάθε σημάδι κούρασης και θα σε δείξει στο λεπτό λαμπερή και φρέσκια. Ένα ΄΄σφηνάκι ομορφιάς΄΄ που ενυδατώνει και συσφίγγει άμεσα, ανορθώνει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την θεαματικά πιο λεία και νεανική. Δύο σταγόνες σε καθαρό δέρμα, πάνω από την ενυδατική ή ακόμη και πάνω από το make up σου, ξαναγεννούν την επιδερμίδα στη στιγμή. Το Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot, ένας ορός σε μορφή τζελ, της REN είναι το απόλυτο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου,  όπως δεν έχει λείψει ποτέ από τη δική μου εδώ και μισό χρόνο που το έχω ανακαλύψει.


Και αφού έχεις με βεβαιότητα ξεδιπλώσει τον πιο υπέροχο εαυτό σου και έχεις αναμφισβήτητα θωρακίσει τον πιο όμορφο σου εαυτό το πρωί των Χριστουγέννων ή το μεσημέρι (αν είσαι σαν και εμένα και ξυπνάς μεγάλες ώρες) αφιέρωσε 10 λεπτά μόλις στην πιο συγκλονιστική μάσκα που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Η Glycolactic Radiance Renewal Mask είναι μια δυναμική, βιοενεργή, απολεπιστική μάσκα, σχεδιασμένη για να ανανεώνει το δέρμα, να μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές και να βελτιώνει ορατά τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας απίστευτη λάμψη στο λεπτό. Είναι Η μάσκα! Δεν χρειάζεται να σου πω πολλά. Θα τη δοκιμάσεις σύντομα. Είμαι σίγουρη. Και θα τη λατρέψεις όσο εγώ! Και μπορεί να μην την είδες στο countdown μου αλλά είναι αναμφισβήτητα εδώ και χρόνια (θυμάσαι; ) στο top 5 με τα αγαπημένα προϊόντα έβερ.
Όσο για το τέλος σου άφησα το καλύτερο. Αφού θα κάνεις ένα ζεστό ντους, τυλίξου στη λαμπερή θαλπωρή και στο κασμιρένιο άγγιγμα του πολυβραβευμένου λαδιού σώματος, Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil. Θα αγαπήσεις τη βαθιά ενυδάτωση, τη θρέψη και τη μεταξένια απαλότητα του σώματος σου αλλά και το αξεπέραστο - ζεστό άρωμα του Μαροκινού τριαντάφυλλου. Και πίστεψε με το άρωμα του είναι τόσο διακριτικό που δεν θα επισκιάσει τη μυρωδιά του αγαπημένου σου αρώματος.



Και τώρα που έμαθες πως να αποπλανήσεις τη λάμψη των γιορτών, οπλίσου με το πιο μεγάλο χαμόγελο, ενίσχυσε τη θηλυκότητα σου με ένα κόκκινο κραγιόν και μοίρασε απλόχερα ομορφιά σε όποιον βρεθεί γύρω σου.


1.     Update : Mετά από τα άπειρα ξενύχτια των γιορτών και μιας και είναι Κυριακή (η κατεξοχήν συνυφασμένη μέρα με το beaute) σε προ(σ)καλώ να διεκδικήσεις μία -από τις τρεις- κορυφαία μάσκα της REN, Glycolactic Radiance Renewal Mask limited edition σε υπέροχη συλλεκτική συσκευασία 15 χρόνων (75 ml και όχι 50 όπως η κλασική) , που ψάχνουν παραλήπτη για ένα ταξίδι με προορισμό την πιο λαμπερή επιδερμίδα σου! Με άλλα λόγια πάρε ανάσα ανανέωσης, πόνταρε στη λαμπερή τύχη του 2016, πάρε την κουβέρτα σου, φτιάξε ζεστή σοκολάτα και άσε τη νεανική σου επιδερμίδα να εντυπωσιάσει. Να θυμάσαι θα χρειαστείς μόνο 10 λεπτά. 




Τι λες ακολουθείς; 
Οι όροι είναι ακόλουθοι : 
1. Like στη σελίδα μου All things you are  
2. Like στη σελίδα της REN 
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
4. Και για έξτρα πόντους τύχης κάνε follow τη @renskincaregreece στο instagram

Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Καλή τύχη :)

 Update : Βαλεντίνα Παπά, Κυριακή Ζαχαράτου, Ιωάννα Ζαχαράκη είστε οι τυχερές που θα απολαύσουν ένα λαμπερό χάδι από την απίθανη μάσκα της REN. Πάντα τυχερές! 


Concept φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / S.S 
Photo Shooting : Αθηνά Πάνου