photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Βάλε κόκκινο... #Essie Reds





H Kλαίρη μου χάρισε το feminine ημερολόγιο της (στο είχα δείξει εδώ). Καθαρά γυναικεία υπόθεση. Καθώς το ξεφύλλιζα έπεσα πάνω σε μια προτροπή. ΄΄Βάλε κόκκινο. Όποτε νιώθεις αποσυντονισμένη από τη γυναικεία σου φύση, βάλε κόκκινο... Τονώνει το δεύτερο chakra, δηλαδή τη θηλυκότητα σου!΄΄.

Το κόκκινο το αγαπώ. Όχι στα ρούχα, ούτε στα αξεσουάρ –μεταξύ μας ζήτημα να έχω ένα κόκκινο φουλάρι και αυτό print. Στα κραγιόν και στα νύχια. Είμαι από αυτές που σου έχουν γράψει πολλές φορές πως από μόνο του απογειώνει κάθε απλή εμφάνιση. Χρόνια ψάχνω το τέλειο κόκκινο κραγιόν και τα δοκιμάζω όλα. Έχω καταλήξει πως αυτά που μου ταιριάζουν είναι όσα έχουν υποτόνους του μπλε. Το πιο αγαπημένο κόκκινο για τα χείλη είναι του Giorgio Armani. Το πιο αγαπημένο κόκκινο για τα νύχια είναι ασφαλώς της essie


H συλλογή της essie με τα κόκκινα είναι τολμηρή. 6 υπέροχες αποχρώσεις του πιο εντυπωσιακού και σαγηνευτικού χρώματος συνθέτουν την essie Reds 2015 collection
Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι η απόλυτη τάση και αυτή τη σεζόν. Φλογερές αποχρώσεις ή πιο βαθιές αλλά πάντα με γνώμονα την κομψότητα και τη σαγήνη. Οι κόκκινες αποχρώσεις θα είναι και πάλι τις νύχτες που έρχονται πρωταγωνίστριες και θα καθηλώσουν κάθε βλέμμα, αποτελώντας ξεκάθαρο fashion statement. Όποιο look και αν επιλέξεις για τις γιορτές ακόμη και το πιο ροκ, ανάδειξε το με το σωστό κόκκινο. 



Ανακάλυψε το δικό σου κόκκινο μέσα από τις υπέροχες αποχρώσεις της essie και από ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων.  Είτε αγαπάς το βαθύ κόκκινο του κρασιού και καταλήξεις στο Bordeaux, είτε στο limited addiction και το μοναδικό κόκκινο του λυχνίτη ή στο κατακόκκινο κλασικό a-list ή στο αυτοκρατορικό κόκκινο forever yummy ή στο aperitif, ένα κρεμώδες παιχνιδιάρικο κόκκινο ή τέλος στο really red, το βραβευμένο κόκκινο της φωτιάς το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επένδυσε λοιπόν στην ασφάλεια του κόκκινου και στη σιγουριά του απόλυτου χρώματος που μόνο η essie ξέρει να ορίζει και φτάσε το χρώμα και το πάθος στα άκρα. 





Όπως κατάλαβες λοιπόν το δικό μου αγαπημένο είναι το Bordeaux. Tόσο εντυπωσιακά σκανδαλώδες αλλά παράλληλα προσεγμένα εκλεπτυσμένο. Και το αγαπημένο μου κραγιόν το Rouge Ecstasy 400. 

Kαι τώρα πες μου και εσύ τελικά το κόκκινο δεν έχει μια απίστευτη υπνωτική δύναμη; Ενισχύει την ομορφιά σου έτσι απλά, χωρίς προσπάθεια.