photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το essie winter wonderland... #Winter 2015 Collection





O χειμώνας είναι η εποχή μου. Αγαπώ τη μαγεία του, τη σκοτεινή του δύναμη, την αχαλίνωτη επιμονή και την κινητήριο αυτοπεποίθηση. Στα δικά μου μάτια ο χειμώνας ήταν πάντα συνυφασμένος με την απόλυτη λαγνεία για τη ζωή, την άγρια φαντασία και την αίσθηση του ρίσκου. Κέντρο ενσυνείδητο των πραγμάτων γύρω μου, το πάθος για την ομορφιά. Ο χειμώνας για εμένα είναι η εποχή που ανεβάζει τη θερμοκρασία της κομψότητας και της δημιουργικότητας αλλά κατά βάση είναι η εποχή του ΄΄ξεχωρίζω σε πείσμα όλων΄΄ και επενδύω μόνο σε ό,τι αξίζει και έχει έμπνευση και χαρακτήρα. 


Η essie για μια ακόμη φορά απογείωσε το χρώμα και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ολοκαίνουργια συλλογή της. Έξι υπέροχα χρώματα που αποτέλεσαν το εφαλτήριο της Rebecca Minkoff, επίσημης Global color designer του brand για ένα ταξίδι σε χειμερινά σαλέ με την δύναμη του χρώματος. Σαλέ, χιονισμένες πίστες, snowboard και σκι έδωσαν την έμπνευση για διακριτικά αλλά πανέμορφα παστέλ, σαγηνευτικά κόκκινα αλλά και μεταλλική πολυτέλεια. Και αυτόν το χειμώνα η essie σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το δικό σου σημείο αναφοράς μέσα από τα έξι εντυπωσιακά βερνίκια νυχιών. Να ανακαλύψεις τη δική σου ΄΄winter wonderland΄΄ μέσα από την τελευταία της συλλογή Winter 2015



Έξι πολυτελείς αποχρώσεις, εκλεπτυσμένες αλλά παράλληλα ξεχωριστά ''δυνατές΄΄. Δραματικά σέξι το haute tub σε κάνει να ξεχωρίζεις με το κατάμαυρο χρώμα αλλά και τη φλογερή βιολετί λάμψη του αμέθυστου. Ψυχρό μεταλλικό λευκόχρυσο το après-chic ενισχύει την παγωμένη ομορφιά του χειμώνα με μεταμορφωτική άνεση. Kομψή άνεση εξασφαλίζει το virgin snow με το πιο υπέροχο χρώμα της παγωμένης λεβάντας. Ρομαντική χροιά αποπνέει το peak show και το απαλό πουδρέ ροζ του σου θυμίζει αυτομάτως τα κασμιρένια χάδια που αποζητάς στα ζεστά σου πουλόβερ. Τέλος από την εκπληκτική συλλογή της essie δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διαχρονικά comfort αισθησιακές κόκκινες αποχρώσεις.   Το altitude attitude είναι αυτό το υπέροχο scarlet κόκκινο που ξεσηκώνει τις αισθήσεις χωρίς καμία προσπάθεια ενώ το shall we chalet? με το κόκκινο του ρουμπινιού χρώμα του αναδεικνύει την πιο elegant θηλυκή πλευρά.



Για μια ακόμη φορά η essie με εντυπωσίασα. Σταθερά πιστή στις dark αποχρώσεις, ξεχώρισα το haute tub αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μια απόχρωση νομίζω πως θα υπέκυπτα στη διακριτική κομψότητα του virgin snow που με μαύρο outfit κάνει την απόλυτη αντίθεση. 

Αλήθεια, εσύ ποια απόχρωση από τη νέα συλλογή της essie ξεχώρισες;