photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Κρεσέντο πολυτέλειας... #Armani Runway Collection




O οίκος Giorgio Armani είναι συνυφασμένος με τη μινιμαλιστική αρτιότητα, την εκλεπτυσμένη φινέτσα και την απαράμιλλη αισθητική. Επιταγές της μόδας και κομψότητα που αποτελούν μανισφέστο θηλυκότητας από τον Maestro της αισθητικής. Ο Giorgio Armani δίνει έμφαση στην γυναικεία προσωπικότητα και χαρίζει κάθε χρόνο αστείρευτο υλικό για έμπνευση και δημιουργικό κρεσέντο.

Όσο αγαπώ τα ρούχα του άλλο τόσο λατρεύω τα αριστουργήματα ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή του. Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα foundation θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Maestro και αν έπρεπε να προτείνω το απόλυτο κόκκινο κραγιόν θα ήταν το Rouge dArmani 400. Δεν υπάρχει προϊόν ομορφιάς που να λανσάρει ο μαέστρος της μόδας και να το αγαπήσω με πάθος. Με ενθουσιάζουν όλα και δεν έχω βρει ούτε ένα που να με έχει απογοητεύσει στο ελάχιστο. Κάθε χρόνο δε, περιμένω με ανυπομονησία την Armani Runway συλλογή του που είναι εμπνευσμένη από τις συλλογές του. Η φετινή δε είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Γεμάτη φρεσκάδα, ένταση τόση όση και σπιρτάδα που ακροβατεί στην πολυτέλεια της απλότητας αλλά στο εκλεπτυσμένο σοφιστικέ. Γήινοι τόνοι, χρώμα ροδαλό στα μάγουλα, έντονα μάτια, λάμψεις, ζυγωματικά ελαφρώς τονισμένα και ζουμερά χείλη. ’Για τη συλλογή Fall/Winter 2015, ο Giorgio Armani, ήθελε να τονίσει την ομορφιά μιας γυναίκας που αναδύει φρεσκάδα. Απλό, το μακιγιάζ στους ροδακινί τόνους ξεχωρίζει για την προσεκτικά σχεδιασμένη λάμψη που χαρίζει στο πρόσωπο αλλά και την ένταση στα μάτια που δημιουργούν ένα θελκτικό αποτέλεσμα, μια πολύ όμορφη ιταλίδα. Όπως καθετί που δείχνει γυμνό και απλό, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοφιστικέ μακιγιάζ. Ξεκινάμε πάντα δουλεύοντας πάνω στην επιδερμίδα και την απόχρωσή της. Στη συνέχεια δίνουμε έμφαση στα μάτια. Τα χείλη και τα νύχια είναι οι λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν το look, λέει η Linda Cantello, την International Make-Up Artist του Giorgio Armani.



Όπως ακριβώς το look που είδαμε στο σόου, η επιδερμίδα τονίζεται διακριτικά με μια βελούδινη λάμψη χάρη στην παλέτα Armani Runway. Τα μάτια αποπνέουν μυστήριο και είναι στο επίκεντρο του look. Τονίζονται με σκιές που δημιουργούν αντιθέσεις, με ένα παιχνίδι που δημιουργείται ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκούρες σκιές με το λευκό και το γκρι να πρωταγωνιστούν. Η κοραλί σκιά ματιών εφαρμόζεται στην άκρη του ματιού για να δώσει ακόμα περισσότερο φως. Αυτή τη σεζόν το look εμπλουτίζεται με τις υγρές σκιές ματιών EyeTint, που χρησιμοποιούνται σαν καφέ eyeliner για να δώσουν ακόμη περισσότερο βάθος στο βλέμμα. Στα χείλη, το Rouge d’ Armani Sheers σε γλυκιά ροδακινί απόχρωση χαρίζει φρεσκάδα και απαλή λάμψη. Στα νύχια, το συλλεκτικό βερνίκι στο χρώμα του καφέ προσδίδει ένα λαμπερό αποτέλεσμα που ταιριάζει με την ένταση στα μάτια. . Και όλα αυτά με τα μόλις τέσσερα προϊόντα της συλλογής που δημιουργήθηκαν στο Lab Armani Runway από τη Linda Cantello, την International Make-Up Artist του Giorgio Armani.



Το απόλυτο προϊόν της συλλογής που σίγουρα πρέπει να επενδύσεις είναι η παλέτα. Στολισμένη με ένα δίχρωμο μεταξωτό ύφασμα, το χαρακτηριστικό pattern της συλλογής Giorgio Armani.  Το πιο πολυχρηστικό beauty miracle ξεδιπλώνει σταδιακά τα μυστικά ομορφιάς του. Στο πρώτο επίπεδο, το ρουζ - blush που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει το περίγραμμα και να χαρίσει μια υγιή λάμψη φρεσκάδας. Μια compact πολύτιμη πούδρα που χαρίζει ένα απίστευτα ανάλαφρο αποτέλεσμα και αποδίδει ένα εξαιρετικά αυθεντικό χρώμα. Στο δεύτερο επίπεδο, κάτω από την πούδρα, βρίσκεται ένα τρίπτυχο σκιών στις αποχρώσεις του γκρι, του φωτεινού λευκού και του κοραλί που τονίζουν υπέροχα τα μάτια. Αυτές οι φωτεινές αποχρώσεις με το βελούδινο αποτέλεσμα γλιστρούν πάνω στην επιδερμίδα και γίνονται ένα με αυτή. Η απόδοση του χρώματος, όπως και η διάρκεια – σταθερότητα τους εκπληκτική. Επόμενο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το πολυτελές κραγιόν, Rouge DArmani Sheer. Σε ροδακινί απόχρωση, χαρίζει την ένταση ενός κραγιόν, τη λάμψη ενός gloss και την άνεση ενός balm. Πλούσιο χρώμα που ντύνει τα χείλη, διατηρώντας τα ενυδατωμένα για πολλές ώρες. Θυμήσου να το αναμείξεις με την κόκκινη σκιά της παλέτας και θα με θυμηθείς. Το πιο ονειρεμένο κοραλί ματ που  θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στα σαγηνευτικά χείλη σου. Τελευταίο must have προϊόν της συλλογής είναι το βερνίκι σε σκούρα καφέ απόχρωση - από τα it χρώματα της σεζόν- με ιριδισμούς που εκτοξεύει το χρώμα και το σατινέ μανικιούρ σε άλλα επίπεδα.

Η κάθε λεπτομέρεια είναι φροντισμένη στο έπακρον για να ενισχύσουν την εμμονή και το πάθος κάθε ορκισμένης beauty lover. Όλα τα προϊόντα κλείνονται σε πολυτελές πουγκί, από το pattern τη συλλογής Giorgio Armani.

Αλήθεια, εσύ σε ποιο από τα 3 μικρά θαύματα θα επενδύσεις;