photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Μια αλλιώτικη αύρα αυτάρκειας... #Nuxe Giveaway





Και τώρα πρέπει να βρω τις λέξεις να σου ψιθυρίσω τα πιο ισχυρά μου θέλω. Δεν ψάχνω πρωτότυπες, ψάχνω στις ήδη οικείες. Σε αυτές που μπορώ να ακουμπήσω και να με φτάσουν στον προορισμό τους. Γράφω, σβήνω και πάντα καταλήγω στην προσωπική μου ιαχή. Δεν είναι ελληνική η λέξη. Μπορείς να γελάσεις. Βάθος η γλώσσα και εγώ νιώθω όλη την ύπαρξη και όλες τις φωνές της ψυχής μου σε μια ξένη λέξη. Wanderlust. H ατέρμονη ισχυρή μανία των ταξιδιών. Πλέον δεν είναι τάσεις φυγής. Πλέον είναι τάσεις να μαζεύω μέρη, ανάσες αλλαγής, εμπειρίες και να συλλέγω ηλιοβασιλέματα. Είναι η ισχυρή επιθυμία για την παρόρμηση της στιγμής, για την περιπλάνηση στο όπου. Πρώτο αεροπλάνο, πρώτο τραίνο, εισιτήρια στις τσέπες, διαβατήρια και δωμάτια που κυκλοφορεί απαλά η αύρα της αυτάρκειας. Ένας καφές, ηλιοβασιλέματα, κρυφά σινιάλα, νέα τραγούδια, παλιά τραγούδια και ανθρώπους. Αυτούς τους χρειάζεσαι πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Λίγη αυτάρκεια και θεέ μου πόσο πολύ σου πάει αυτό το αεράκι αναγέννησης γύρω από τα μάτια σου. Σου πάει και ο καινούργιος ουρανός που κοιτάζεις. 

Σου πάει η αύρα που αναζωογονεί τις αισθήσεις, που ορίζει το σώμα και το μυαλό ως σημείο αναφοράς και κάνει τις νότες να τρεμοπαίζουν σε τέμπο ομορφιάς.  Βασικές συνταγές φινέτσας, τελειότητας και σαγήνης. Σαν τις στιγμές που κλείνεις τα μάτια κάπου νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά στο ντουζ και χάνεσαι σε κήπους αισθήσεων παραδομένη στις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων. Μια οσφρητική τελειότητα και μια μεταξένια απαλότητα και το μυαλό συνειρμικά να πηγαίνει στο Παρίσι. Μεθυστικά αρώματα και νότες από μανταρίνι, νερόλι, τριαντάφυλλο, μανόλια, γαρδένια και καρύδα κλείνονται σε ένα κομψό σωληνάριο και παίρνουν υπόσταση στο Nuxe Shower Oil Prodigieux (ένα αφρόλουτρο σε μορφή ελαίου), πλημμυρίζουν το μπάνιο σου και ξεκλειδώνουν τα ενυδατικά συστατικά τους μέσα από έναν πλούσιο αφρό. Πολυτελής αίσθηση, αναζωογονητική εμπειρία και ένα παιχνίδι αισθήσεων που μόλις ξεκινά. Αυτή λοιπόν η εθιστική συνήθεια σε ταξιδεύει σε κόσμους απαλότητας προετοιμάζοντας το δέρμα σου για το λατρεμένο λάδι Huile Prodiguise (σου είχα μιλήσει γι' αυτή την αγάπη εδώ και εδώπου κλειδώνει τις ενυδατικές ιδιότητες του shower oil, αφήνοντας πίσω λαμπερή και ελκυστική επιδερμίδα. 


Και επειδή οι αύρες είναι για να συμπληρώνονται και να αποτελούν πηγές επιπλέον εξέλιξης στο κυνήγι της περιπλάνησης, η εμπειρία και το πάθος της Nuxe δημιούργησαν το Prodigieux Le Parfum, ένα ανεπανάληπτο Eau de Parfum, μια αισθησιακή και πικάντικη σύνθεση που ξεδιπλώνεται με νότες από μανταρίνι, περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς, νερόλι, με μια καρδιά από λουλούδια και μια βάση που πρωταγωνιστούν η ζεστή βανίλια και το γάλα καρύδας. Νότες καθαρές που αφήνουν στο δέρμα μια πλούσια, πικάντικη απαλότητα και ένα άρωμα όνειρο. 






Εγώ σου συστήνω και σου χαρίζω τα δύο λατρεμένα μου καλοκαιρινά must have προϊόντα, το Shower Oil Nuxe Shower Oil Prodigieux και το άρωμα Prodigieux Le Parfum που θα λατρέψεις όσο τίποτα άλλο και σε προσκαλώ σε ένα ταξίδι που η αύρα σου θα συλλαβίζει ένα όνομα : Nuxe. 2 καλοκαιρινά μεθυστικά set περιμένουν παραλήπτη. Ένα ταξίδι με προορισμό τις εκλεπτυσμένες αισθήσεις και σημείο αναφοράς το άρωμα. Από το πρωί ως το βράδυ. 

Τι λες ακολουθείς;  
Oι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα μου All things you are
2. Like στη σελίδα της Nuxe Greece
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις
4. Και για έξτρα πόντους τύχης απάντησε μου σε σχόλιο εδώ : Η δικιά σου νότα αυτάρκειας τι κλείνει μέσα; Και αν θες κάνε repost τη φωτογραφία που θα βρεις στο instagram. 

Kαι αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν είσαι μία από τις δύο τυχερές. 
Καλή Τύχη! :)


Update : Sofi Nikolitsa, Venetia Palaiologou μόλις ψεκάσατε μια νότα παριζιάνικης αυτάρκειας στις λίγο περίεργες μέρες που ήρθαν και έρχονται. Πάντα τυχερές. Για όσες δεν στάθηκε η τύχη απόλυτα ευνοϊκή ραντεβού με δύο φούξια τσαντάκια γεμάτα χρώματα και καλοκαιρινή αύρα για να φωνάξεις μαζί μου ''Be nauti''...Τα καλύτερα έρχονται και αν δεν έρθουν θα τα φέρουμε εμείς, μαζί με το καλοκαίρι. ;) 


Concept Φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / Αθηνά Πάνου
Shooting : Αθηνά Πάνου