photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

I remember every detail... #Vogue_Eyewear




Ένα χρόνο πριν ήμουν υποψήφια και νικήτρια στα πρώτα‪ #‎mcblogawards‬ που διοργάνωσε το Marie Claire. Σε μια κατηγορία δύσκολη. Σε μια κατηγορία που αγαπώ όσο τίποτα άλλο. Στο beauty. Αγαπώ με πάθος την ομορφιά. Αγαπώ με πάθος τις λέξεις και την εικόνα. Αγαπώ την αισθητική και αυτή αναζητώ. Την ψάχνω στα πιο περίεργα μέρη. Στα βιβλία, στους δρόμους, στα περιοδικά. Πριν δύο χρόνια όταν μπήκα σε αυτό τον μαγικό κόσμο είπα πως θέλω να καταθέσω τον τρόπο μου, την ματιά μου. Είπα πως ήθελα να αλλάξω τα πάντα και κυρίως τον εαυτό μου. Τα άλλαξα και με άλλαξα. Ένα χρόνο πριν, 2 Ιουνίου βραβευόμουν στη δική μου κατηγορία ως η καλύτερη μπλόγκερ ομορφιάς. Πρώτη φορά νομίζω έπιασα τον εαυτό μου να γελάει με τα μάτια και την ψυχή και όχι με τα χείλη. Πρώτη φορά με έπεισα μέσα στις δικές μου αμφιταλαντεύσεις πως τα όνειρα παίρνουν υπόσταση όχι μόνο όταν τα πιστεύεις αλλά όταν τα δουλεύεις πολύ. Δεν επαναπαύτηκα. Με άλλαξα γιατί εγώ η ίδια είμαι ο πιο σκληρός κριτής μου. Άλλαξα φωτογραφία, άλλαξα κείμενο, άλλαξα ιδέες. Έμεινα όμως πιστή στο πάθος μου για την ομορφιά. Μου είπαν πως χειρίστηκα το βραβείο μου διακριτικά. Δεν το μετανιώνω και πάλι το ίδιο θα έκανα. Γιατί έτσι είμαι εγώ. Δεν φωνάζω, μιλάω με τη δουλειά μου. Πάντα έτσι έκανα. Ένα χρόνο πριν άγγιξα το όνειρο μου. Το έπιασα και γύρισα μαζί του σπίτι. Το κοιτάω απέναντι και σκέφτομαι πως τα πιο όμορφα περιστατικά ξεκινάνε εντελώς τυχαία και είναι αυτά που σου καθορίζουν τη ζωή. Πίστη χρειάζεται, αγάπη, μεράκι και δουλειά. Τίποτα δεν γίνεται και δεν έρχεται τυχαία. 



Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στο κάρμα, στην ειμαρμένη και σε ό,τι αλλάζει τη ζωή κάνοντας μας πιο όμορφους ανθρώπους. Ένα χρόνο λοιπόν πριν η Vogue Eyewear‬, της Luxottica από τα αγαπημένα μου brands και πιο συγκεκριμένα η σειρά της Charlotte Ronson ήταν το γούρι μου. Θυμάσαι;  Ένα χρόνο μετά λίγες μέρες πριν τα νέα μου ξεκινήματα, πριν το νέο μου ταξίδι, η επιλογή να σου χαρίσω τα πιο ρετρό γυαλιά μόνο τυχαία δεν είναι. Πιστεύω πως το παιχνιδιάρικο και μυστηριακό βλέμμα σε μια γυναίκα είναι από μόνο του αισθησιακό. Πάντα όμως χρειάζονται μικρές δόσεις εντυπωσιασμού. Αυτοπεποίθηση, κομψότητα, θηλυκότητα και γοητεία όλα όσα πρέπει να αποπνέει η αύρα σου και πάνω από όλα το στυλ σου. Cat eye μακιγιάζ, έντονες βλεφαρίδες (που θα σου πω σύντομα τα μυστικά) και σέξι γραμμή στο άνω βλέφαρο και είσαι έτοιμη για το παιχνίδι της ρετρό αποπλάνησης. Εγώ λοιπόν σου συστήνω το αξεσουάρ που θα γίνει ένα με το είναι σου και θα σε μετατρέψει σε it girl. Εσύ ρίξε μια ματιά εδώ στα ανάγλυφα μοτίβα και στα λεπτεπίλεπτα floral prints στους εσωτερικούς βραχίονες και δες και τη συσκευασία, έτσι ακριβώς είναι και η θήκη που τα περιέχει. Σε ένα ταξίδι αποπλάνησης λοιπόν με συνταξιδιώτη τη Vogue Eyewear και παίξε με την τύχη. 


Τι λες, ακολουθείς; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι : 
1. Like (με αυτό τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου) στο All things you are
2. Like και δημόσιο share στη φωτογραφία που θα δεις εδώ
3. Για έξτρα πόντους φινέτσας απάντησε μου σε σχόλιο τα δικά σου μυστικά εντυπωσιασμού. Και αν θες και έξτρα συμμετοχή κάνε repost τη φωτογραφία που θα βρεις στο λογαριασμό του All things you are στο instagram. 

Και αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 
Ραντεβού, εδώ σε μια εβδομάδα, για να μάθεις αν θα είσαι εσύ η τυχερή. 


 Ένα χρόνο μετά, I remember every detail. Ακριβώς όπως η ατάκα στην Casablanca. ;) 

Update : Dimitra Nikolopoulou μόλις ανακάλυψες τον ορισμό της ρετρό αποπλάνησης, εκτός από το cat eye τα Vogue γυαλιά σε περιμένουν. Πάντα τυχερή. Για όσες δεν στάθηκε η τύχη απόλυτα ευνοϊκή ραντεβού με ένα κουτί που μυρίζει φιστίκι και οσονούπω με χρώμα και πολυτελή άρωμα. Τα καλύτερα έρχονται...