photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Θεογονία χαλάρωσης και ισορροπίας... #Κίρκη_Fresh Line




Μεγάλωσα με παραμύθια, ιστορίες και αρώματα. Έμαθα πως ταξιδεύουν πάνω σε σύννεφα χρωματιστά και σε καράβια που οι σημαίες τους είχαν πάνω σημάδια από όνειρα. Είχα μαζί σύντομους οδηγούς που έδιναν οδηγίες πως να φεύγεις από χώρους με λίγα ή πολλά τετραγωνικά και να χάνεσαι σε βάθη ωκεανών με μια βουτιά, με μια ανάσα. Παίρνοντας το ρίσκο. Συνήθως τις στιγμές που αποφασίζεις να πέσεις στα βαθιά δεν τους χρειάζεσαι τους οδηγούς και ας είχαν συνδετήρα επισήμανσης εκεί που έγραφε πως δίπλα με τις αποχρώσεις της ψυχής υπάρχουν και τα αρώματα της πραγματικής ζωής. Αυτής που χάνεται κάθε μέρα όταν αποφασίζεις να επενδύσεις στο μέλλον χωρίς να ρουφάς το τώρα της. Αυτής που κάθεσαι σε μια προκυμαία και εισπνέεις το ''ζήσε σου''. Ναι και τότε ξυπνά μπροστά σου το πιο απίστευτο σκηνικό, σαν Θεογονία αγάπης και έρωτα.   

Δεν ξέρω πόση μαγεία μπορεί να κρύβουν οι λέξεις, ξέρω όμως σίγουρα πόση μαγεία εξασφαλίζουν τα αρώματα. Ξέρω επίσης πόση νοσταλγία ξυπνάει ένα μπουκέτο από λουλούδια πιασμένα με σπάγκο κάπως άτσαλα. Ξέρω επίσης πόση χαλάρωση δημιουργεί αυτή η ονείρωξη από τη μυρωδιά της λεβάντας μόλις ανοίξεις τη ντουλάπα. Και ξέρω και πόση ισορροπία μπορούν να χαρίσουν τα αιθέρια έλαια. Σε ένα σκηνικό οσφρητικό που μόνο η Fresh Line ξέρει να δημιουργεί. Σκηνικό χαλάρωσης και ισορροπίας. Απρόβλεπτο το άρωμα της Κίρκης, πολυτελές και πλούσιο. Και αν η Διώνη με ενθουσίασε, η Circe με μάγεψε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με ένα μοναδικό συνδυασμό από πλούσια φυτικά εκχυλίσματα και πολύτιμα αιθέρια έλαια, μεταφέρει σε μια τέταρτη διάσταση αρμονίας. Νότες από λουλουδάτη βιολέτα, ζεστή βανίλια, χαλαρωτικό υλάνγκ-υλάνγκ, τριαντάφυλλο και γιασεμί δημιουργούν ένα απαλό, πουδρένιο μονοπάτι ηρεμίας. Μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας που μετατρέπει το μπάνιο σου σε σπα χαλάρωσης. Νότες φρεσκάδας, αναζωογόνησης να ισορροπούν με την απόλυτη ποιότητα, αυτή που ξέρει να χτίζει τόσα χρόνια η Fresh Line. 


Μπάλες αρωματοθεραπείας που βυθίζεις στη μπανιέρα σου και σε μεταφέρουν σε μοβ οάσεις, κλείνεις τα μάτια, εισπνέεις βαθιά και χάνεσαι στα πολύτιμα οφέλη τους. Κρεμώδες αφρόλουτρο, μαγικό απολεπιστικό με κόκκους από μπαμπού για μεταξένιο δέρμα, απίθανο body milk και μεθυστικό body souffle για υπέροχη ενυδάτωση, ξηρό λάδι σώματος για θεϊκή θρέψη και body splash για να μεταφέρεις αυτή τη ζεστή γοητεία της σειράς κάθε στιγμή μαζί σου. Έξι θεϊκά προϊόντα, έξι μαγικές αλχημείες που συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό ισορροπίας. Η Κίρκη, πίστεψε με, είναι η σειρά που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στο μπάνιο σου. Για εκείνες τις νύχτες που τα επίπεδαα κούρασης και άγχους χτυπάνε κόκκινο. Η Κίρκη δεν είναι απλώς άλλη μια σειρά σώματος, είναι η αναζωογονητική μυρωδιά που αποπνέει άρωμα Ελλάδας. Είναι αυτή η μυρωδιά που χαρίζει κυριολεκτικά...όνειρα γλυκά. 






Σε ένα γουδί, πρόσθεσε δέκα πέταλα βιολέτας, δύο σταγόνες γιασεμί, μια πρέζα βανίλια και άλλο τόσο αισθησιασμό, ανακάτεψε και στο τέλος πρόσθεσε μαζί με τα όνειρα σου και διάθεση για ανασύσταση. 
Θεογονική ανασύσταση. 
Στις καλύτερες μέρες. Και στα ακόμη καλύτερα βράδια. 


Concept Φωτογράφισης : All things you are 
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου