photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Σαγηνευτικά καινούργια... #The_Body_Shop



Άνοιξη είναι ευχή. Άνοιξη είναι απόκλιση από τα δεδομένα και άνοιγμα νέων στιγμών. Άνοιξη είναι τα φανταστικά ιπτάμενα ταξίδια που σχεδιάζω και σε παίρνω από το χέρι. Άνοιξη είναι χαμόγελα για τις ανεμώνες που σκάνε δειλά και τις αμυγδαλιές που στρώνουν λευκό χαλί στα πεζοδρόμια. Άνοιξη είναι συμφωνίες που ορίζονται κάπου ψηλά σε τέμπο αισιοδοξίας. Άνοιξη είναι να πλημμυρίζω τα μάτια μου με χρώματα και να μου αλλάζουν τη διάθεση στο λεπτό. Άνοιξη είναι η σαγήνη και το πάθος που αγκαλιάζω εμένα, εσένα, τις επιλογές μου. Ήξερα, ξέρω, πάντα ήξερα αλλά τώρα ξέρω καλύτερα, αυτά που αγαπώ με πάθος έχουν μια σαγηνευτική ορμή που με παίρνει μαζί χωρίς να φοβάμαι μήπως έκανα λάθος, χωρίς να μετανιώνω. Να κλείνω τα μάτια ,να παίρνω βαθιά εισπνοή και να αισθάνομαι μέσα μου καλά. Ήρεμη, γεμάτη όνειρα και δύναμη να προχωρήσω. Να κλείνω τα μάτια και να με γνωρίζω ξανά. Από την αρχή. Καινούργια. Να με αναγνωρίζω. 


Σαν άνοιξη συναισθημάτων. Mυστηριώδης,  προκλητικά αισθησιακή, με πλήθος χρωμάτων αλλά με μια βασική παράμετρο την απαράμιλλη θηλυκότητα. Η νέα σειρά σώματος της The Body Shop, ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στους όρους περιποίηση και ενυδάτωση. Ήρθε να σε προκαλέσει να ανακαλύψεις τα πιο παιχνιδιάρικα σατέν χάδια απαλότητας. Ήρθε για να σε αποπλανήσει σε στιγμές μόνο δικές σου, σε στιγμές που ο χρόνος είναι μόνο δικός σου, με το σαγηνευτικό της άρωμα. Η νέα σειρά Smoky Poppy Collection αποτελείται από Body Butter, lotion, scrub, αφρόλουτρο, έλαια, αρώματα και bath bombs που υπόσχονται να χαρίσουν την πιο σκανδαλώδη και ταυτόχρονα απολαυστική εμπειρία αισθήσεων. Χαμένη σε αρώματα που σου φέρνουν στο μυαλό ξυλώδεις νότες και σπιρτόζικα μπαχαρικά, ανακαλύπτεις έτσι απλά τον ερωτισμό που εκπέμπει κάθε απαλό σώμα αλλά και την απολαυστική πλευρά του χρόνου που σου αφιερώνεις. Βυθισμένη στην μπανιέρα σου σε ζεστό νερό, κλείνοντας τα μάτια και αφήνοντας πίσω ό,τι βλαπτικό, παραδομένη στις anti-stress ιδιότητες των bath bombs. Χαμένη στον αφρό και στις φυσαλίδες που σε συνδυασμό με τον παπαρουνόσπορο δίνουν την πρώτη ανάσα ευεξίας σε ένα detox βράδυ. Ιδανική αρχή για να ακολουθήσει το scrub με μια βουτυρένια υφή και κόκκους αποτελεσματικούς δίνει χαρακτήρα στην πιο βελούδινη επιδερμίδα που έχεις ονειρευτεί. Και ολοκληρώνοντας αυτό το χαμάμ αισθήσεων μην παραλείψεις το απίθανο body butter που χάρη στη σύνθεση του προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και μια μυστηριώδη εσάνς που διαρκεί για ώρες. 




Την παιχνιδιάρικη νότα της σειράς συμπληρώνουν οι παλέτες σκιών που θα συμπληρώσουν το παζλ της ομορφιάς αλλά και τα Lip & Cheek Velvet Sticks. Δεν θα στο κρύψω αυτά τα απίθανα ενυδατικά μολύβια που χαρίζουν χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη και στα μάγουλα τα αγαπώ με πάθος. Ειδικά το μαύρο. Μην σε τρομάξει η απόχρωση προσαρμόζεται στο ph της επιδερμίδας σου και χαρίζει ένα διακριτικό πλην εντυπωσιακό, βιολετί χρώμα, στα χείλη (Η beauty guru Τζούλια Κυριλή ενθουσιάστηκε από το χρώμα του όταν το είδε πάνω στα χείλη μου, απαλό στο πάνω και έντονο στο κάτω χείλος. Μάλιστα το είχα μπλέξει με cc χειλιών και το αποκάλεσε trend του -2level -υπόγειο που είχαμε παρκάρει). Το λευκό εξασφαλίζει πιο ροδαλές αποχρώσεις αλλά πάντα το ίδιο ενυδατικές. Οι σκιές σε ανατρεπτικές πλέξι cube palettes με αποσπώμενες, άκρως ανοιξιάτικες αποχρώσεις, σε πράσινο, φούξια, πορτοκαλί, γκρι, μπλε, κίτρινο, λευκό ασημί και καφέ, εντυπωσιακά λαμπερές χάρις στο ελαφρύ shimmer, εξασφαλίζουν απίστευτη απόδοση χρώματος και διάρκεια καθώς είναι σχεδιασμένες για μακιγιάζ και looks ευφάνταστα που εντυπωσιάζουν. Και επειδή το χρώμα ειδικά την άνοιξη είναι προορισμένο να φτάνει στα άκρα μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τα νέα βερνίκια της The Body ShopColour Crush Nails, σε βερικοκί, κίτρινη και μπλε απόχρωση. Τα δε ονόματα τους από μόνα τους ξεσηκωτικά  : Apricot Kiss, A Sunny Affair και Mad About Blue. Χρώματα λαμπερά, εντυπωσιακά αλλά το βασικό με μακρά διάρκεια και απόδοση χρώματος που εντυπωσιάζει ακόμη και με ένα πέρασμα. 



Έχω την αίσθηση πως η The Body Shop με αυτή τη συλλογή της, η οποία να θυμάσαι κυκλοφορεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανατρέπει τα δεδομένα της περιποίησης και του μακιγιάζ. Έχω επίσης την αίσθηση πως βάλθηκε να ξεσηκώσει πέρα από την ερωτική και τη δημιουργική πλευρά κάθε γυναίκας. Θέλοντας να αποδείξει πως δεν χρειάζονται πολλά για να είσαι εντυπωσιακά ερωτεύσιμη. Το σωστό άρωμα, μια απλή σκιά και χρώμα στα χείλη και στα νύχια. 
Tι λες; Κατάφερε να σε πείσει; 


Φωτογραφίες : Αθηνά Πάνου
Concept : All Things you are / ss