photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Θωρακίζοντας την αυριανή σου μέρα...#StriVectin




Οι νέες τάσεις της ομορφιάς κατέκλυσαν τις πασαρέλες και τα editorials των περιοδικών, αλλά η πιο διαχρονική τάση που παραμένει αναμφίβολα επίκαιρη όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι το χαμόγελο σου. Η λάμψη του προσώπου σου και των ματιών σου κάθε φορά που χάνεσαι και ερωτεύεσαι ξανά την μοναδικότητα σου. Κάθε φορά που ξυπνάς και η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ κατακλύζει τις αισθήσεις σου και η μέρα γίνεται πιο όμορφη μόνο και μόνο από την ηλιαχτίδα που έπεσε πάνω στον καθρέφτη του μπάνιου σου και έκανε την επιδερμίδα σου λίγο πιο φωτεινή. Κάθε πρωί και κάθε βράδυ που σε προσέχεις λίγο παραπάνω. Εκεί, πριν ή μετά το πρωινό σου, θυμήσου να σε θωρακίσεις με αγάπη. Και φρόντισε να επενδύσεις στην αυριανή σου μέρα. Προστάτευσε την αυριανή σου μέρα. Διάλεξε εσύ πως θα ξημερώσει και κάνε την πέρα από διασκεδαστικά ενδιαφέρουσα, γοητευτικά όμορφη.  Ανακάλυψε μικρά μυστικά ομορφιάς για να βλέπεις λάμψη και αψεγάδιαστο δέρμα για πολλά χρόνια ακόμη. Επένδυσε στη σιγουριά της ομορφιάς σου και θωράκισε την κάθε μέρα.  


Ξέρω την εμμονή σου με την αγαπημένη σου κρέμα. Την εμμονή σου, πιθανώς, με ένα brand. Ξέρω, γιατί κάποτε το είχα και εγώ, μέχρι να αρχίσω να ψάχνω φόρμουλες, συστατικά, ευρεσιτεχνίες και λοιπά επιτεύγματα. Αναζητώ λύσεις και επενδύω σε πολύτιμα ελιξίρια. Ψάχνω την κρέμα που όχι απλώς θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μου αλλά που θα διατηρήσει τη νεανικότητα της και θα την κάνει πιο όμορφη σε βάθος χρόνου. Δοκιμάζω πολλά, καταλήγω σε λίγα και όσα πιστεύω, θέλω να στα γνωρίσω και εσένα. Θέλω να τα κάνω μέρος του κόσμου σου. Κάπως έτσι, πριν καιρό, ανακάλυψα τη StriVectin, αποκλειστικό brand της Sephora. Κάπως έτσι, ενέταξα στην εβδομαδιαία περιποίηση μου για αψεγάδιαστο δέρμα, τη φανταστική θεραπεία του συστήματος 5-minute Weekly Glycolic Peel της StriVectin Labs. Δύο στάδια : ανάπλαση και απολέπιση που μείωναν τις ατέλειες από την πρώτη κιόλας χρήση και άφηναν πίσω ένα δέρμα υπέροχα υγιές και λαμπερό για να δεχτεί τα πολύτιμα οφέλη της Extreme Cream. Έτσι λοιπόν, ήταν τιμή να είμαι το spokesperson, η φωνή που μοιράστηκε μαζί σου για πρώτη φορά τα μυστικά αυτής της σειράς τότε, αρχές Οκτωβρίου, στα ερτζιανά και πιο συγκεκριμένα στον Μελωδία 99,2 Fm. Σου μίλησα για μια πατενταρισμένη τεχνολογία και για μια ευρεσιτεχνία με αριθμούς και γράμματα, ΝΙΑ-114 που ίσως σε παραξένεψαν αρχικά αλλά τα έμαθες στην πορεία. Και σε προσκάλεσα να ζητήσεις το δωρεάν δείγμα σου για να ανακαλύψεις και ιδίοις όμασι όσα σου έλεγα για αυτά τα θαύματα της κοσμετολογίας.

5 μήνες μετά και η StriVectin, έχει νέα. Και τα μοιραζόμαστε και πάλι στον Μελωδία 99, 2 Fm. Αυτή τη φορά, η πρωτοπόρος στην αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας της Sephora, παρουσιάζει το τελευταίο καλλυντικό προϊόν της, τη StriVectin SD Advance Intensive Concentrate for Wrinkles & Stretch Marks, μια νέα, πρωτοποριακή σύνθεση με συνδυασμό αντιγηραντικών συστατικών για αποτέλεσμα νεανικής όψης μετά από μόλις 15 ημέρες χρήσης.


Η συστηματική της χρήση αφήνει πίσω την πιο ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα που έχεις φανταστεί. Ομοιόμορφη, ενυδατωμένη, σχεδόν νεανική επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου. Η StriVectin αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την πατενταρισμένη τεχνολογία της, ΝΙΑ- 114®, και Collagex-CE Wrinkle Repair Complex™, δύο προηγμένα ενεργά συστατικά που βοηθούν στην τόνωση του κολλαγόνου (τύπου Ι και ΙΙΙ) και να δημιουργήσει ένα προϊόν φαινόμενο  που μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Tο Collagex-CE Wrinkle Repair Complex™, είναι ένα σύμπλεγμα λιποπεπτιδίου, το οποίο σε συνδυασμό με ένα ενεργειακό μόριο τροφοδοτεί το δέρμα με τα απαραίτητα αμινοξέα και συστατικά χαλκού, καθώς και τα δύο είναι απαραίτητα για την παραγωγή και την ωρίμανση του κολλαγόνου. Επιπλέον, συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος μειώνοντας σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και των ραγάδων. Αυτή η ειδική σύνθεση για την καταπολέμηση των ρυτίδων, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Το δεδομένο είναι πως όσες έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την κρέμα (beauty και μη experts) μιλάνε για ένα πρωτοποριακό προϊόν που θωρακίζει το δέρμα ενώ υψώνει ασπίδα στους κύριους παράγοντες γήρανσης. Το δέρμα από το πρώτο βράδυ φαίνεται διαφορετικό, αναζωογονημένο και με την πάροδο του χρόνου τελειοποιεί την επιδερμίδα. Μια αόρατη φροντίδα, ένα εφέ ''θαυμαστικών'', με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα και ένα αλαβάστρινο δέρμα με ακραία άνεση σε όποια ηλικία. Δεν είναι τυχαίο πως ένα σωληνάριο StriVectin, πωλείται κάθε 59 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Είναι το αντίδοτο στο χρόνο.


Και επειδή η ομορφιά είναι για να εκπέμπεται τόσο σε συχνότητες λίγο πιο διαδραστικές αλλά και σε ιστολόγια αγάπης, και επειδή θέλω να σε μυήσω στον κόσμο της StriVectin, σου χαρίζω αυτό το μοναδικά πρωτοποριακό προϊόν για να αφιερώσεις και εσύ λίγο παραπάνω χρόνο στην αυριανή σου μέρα. Σου χαρίζω, λοιπόν, 3 μοναδικές κρέμες, StriVectin SD Advance Intensive Concentrate for Wrinkles & Stretch Mark. 



 Τι λες ; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like (με αυτό τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου) στη σελίδα All Things You Are
2. Δείξε και μια αγάπη παραπάνω με like για την Sephora Greece
3.  Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
4. Για έξτρα πόντους μαγείας απάντησε μου σε σχόλιο: Πως θωρακίζεις την αυριανή σου μέρα;

Και αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 


 Ραντεβού, εδώ σε μια εβδομάδα, για να μάθεις αν είσαι μια από τις 3 τυχερές... 

Καλή Τύχη!


Και επιλογικά να θυμάσαι πως είναι στο δικό σου χέρι να χτίσεις πάνω στην ποιότητα και την πρωτοτυπία, στις εξελιγμένες φόρμουλες και στην υψηλή τεχνολογία που σου χαρίζει η StriVectin. Ραντεβού μέχρι τέλος του μήνα στους 99,2 fm στις 10 πμ, στις 15.00 μμ και στις 20.00 μμ με όλα τα νέα της ομορφιάς με τη φωνή του All Things you are. Where the beauty beats, κυριολεκτικά!

Update : Angeliki Boziki, Christiana Boulouda, Konstantina Krat : η αυριανή σας μέρα είναι θωρακισμένη με τη νέα StriVectin SD. Πάντα τυχερές. 
Επανέρχομαι σύντομα με προϊόντα που χαρίζουν μαλλιά ονειρικά. Κόνσεπτ βγαλμένο από Χολιγουντιανές ντίβες. Τα καλύτερα έρχονται... 

Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου / Sugar Buzz