photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τρίπτυχο μινιμαλιστικής τελειότητας... #Shiseido




Υπάρχουν φιλοσοφίες που τις ξεχωρίζεις και ταυτίζεσαι απόλυτα. Μια από αυτές είναι η εσωτερική, πηγαία ομορφιά που μόνο εσύ μπορείς να αναδείξεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Shiseido. Η Shiseido είναι η εταιρεία που ξέρεις πως μπορείς να επενδύσεις. Είναι η μοναδική ποιότητα των προϊόντων της που με κάνει να ενθουσιάζομαι κάθε φορά με κάθε νέο λανσάρισμα της και να το εντάσσω χωρίς δεύτερη σκέψη στην καθημερινότητα μου. Eίναι η όλη κοσμοθεωρία της Ιαπωνικής ομορφιάς. Πρόληψη και πορσελάνινη επιδερμίδα. Τη Shiseido την εμπιστεύομαι απόλυτα και την ξεχωρίζω για όλες τις φόρμουλες και τις τεχνοτροπίες, τις υφές και τις συνθέσεις που έχουν έναν αέρα καινοτόμο, έναν αέρα μινιμαλιστικής πολυτέλειας. Στην καθημερινότητα μου αυτό ακριβώς επιδιώκω και τηρώ. Υγιή βάση, μεταξένιο δέρμα και χείλη εντυπωσιακά. Το δικό μου τρίπτυχο με τρία μόλις προϊόντα. Τρίπτυχο μινιμαλιστικής τελειότητας με την υπογραφή της Shiseido. 

Shiseido Ultimune, Power Infusing Concentrate 


Ήθελα καιρό να σου μιλήσω για τα προϊόντα της. Σου είχα μιλήσει εδώ και σου είχα πει πως ξεχώρισα και ενέταξα στη βραδινή μου περιποίηση τον ορό Ultimune. Δεν σου είπα όμως και τώρα θα είμαι απολύτως ειλικρινής πως άλλαζα ορούς τεστάροντας ποιος ορός, ειδικά σε περιόδους κούρασης και άγχους μπορεί να εξαλείψει όλα τα σημάδια και να επαναφέρει τη λάμψη και την ενυδάτωση από την πρώτη κιόλας χρήση. Περνάω μια περίοδο γεμάτη στρες, οι λίγες ώρες ύπνου έχουν αφήσει σημάδια, όπως η θαμπή όψη και η έλλειψη ενυδάτωσης. Θυμάμαι πάντα πως το άγχος σε συνδυασμό με την κούραση και το πέρασμα των δεκαετιών μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις πρώτες ρυτίδες. Σαφώς και επιδιώκω να προσφέρω στο δέρμα μου την καλύτερη πρόληψη. Το Ultimune μου συστήθηκε ως ''ενεργοποιητής'' ομορφιάς και όντως αυτό ήταν με τη συστηματική του χρήση η επιδερμίδα μου έγινε πιο ελαστική και ομοιόμορφη, ήταν πλήρως ενυδατωμένη και λαμπερή. Το Ultimune χάρη στην πρωτοποριακή του φόρμουλα που στοχεύει στα κύτταρα Langerhans αλλά και στο ξεχωριστό μείγμα βοτάνων που περιέχει αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, προστατεύοντας απόλυτα το δέρμα, ενδυναμώνοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του. Σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται στην επανόρθωση των ορατών ατελειών αλλά επιβραδύνει και τη διαδικασία γήρανσης. Αναζωογονεί με θεαματικό τρόπο την επιδερμίδα ενώ την τελειοποιεί και την φωτίζει, απαλλάσσοντας την από όλες τις ατέλειες. Η υφή του πλούσια αλλά ταυτόχρονα δροσερή, το άρωμα του διακριτικό, λουλουδάτο σου φτιάχνει τη διάθεση έτσι απλά. Η επιδερμίδα όταν εφαρμοστεί μεταξένια. Και αν τον εφαρμόζεις με απαλές κινήσεις μασάζ όπως προτείνουν οι ειδικοί των εργαστηρίων της Shiseido και θα δεις εδώ, καθυστερείς ακόμη περισσότερο τα σημάδια της γήρανσης. Η φιλοσοφία της Shiseido για την εσωτερική ομορφιά που κάθε γυναίκα οφείλει να ανακαλύψει αποκτά ταυτότητα και πνοή με αυτόν το φανταστικό ''ενεργοποιητή'', το μόνο που μένει είναι να την αναδείξουμε. 

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation


Οπαδός της flawless skin, πιστεύω πως η σωστή βάση μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει κα΄θε μακιγιάζ. Προσωπικά, δεν φορτώνω το δέρμα μου με πολλά. Ψάχνω αέρινα foundations που εκτός από κάλυψη μπορούν να ενυδατώνουν και να χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα και δέρμα φωτεινό και φρέσκο. Τα Χριστούγεννα, εδώ, σου είχα μιλήσει για ένα foundation που αγάπησα από την πρώτη εφαρμογή. To Future Solution LX Total Radiance της Shiseido είναι το foundation που σε κάνει να αναθεωρείς και να ορκίζεσαι στις ιδιότητες του, καθώς βοηθά την επιδερμίδα να αποκαλύψει τη φυσική της ομορφιά και παράλληλα χάρη στην υψηλή τεχνοτροπία του υπόσχεται αλλά το κυριότερο το κατορθώνει να χαρίζει αλαβάστρινη επιδερμίδα και προλαμβάνει από τα σημάδια της γήρανσης. σύνθεσή του περιέχει πλούσιους περιποιητικούς παράγοντες που βελτιώνουν την ποιότητα και την υφή της επιδερμίδας, ενισχύοντας το νεανικό δέρμα, χάρη στη φόρμουλα που περιέχει Skingenecell 1P. Το έτερο πολύτιμο συστατικό του 4MSK, είναι υπεύθυνο για την τόνωση και την λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης, την απώλεια της σφριγηλότητας, τις ρυτίδες αλλά και  τους πόρους.  To Future Solution LX Total Radiance είναι ένα ανάλαφρο, μεταξένιο foundation που χαρίζει πορσελάνινη επιδερμίδα, απόλυτα ομοιόμορφη, λαμπερή και υγιή ενώ καμουφλάρει ακόμη και τις πιο δύσκολες ατέλειες. Η κάλυψη του μέτρια αλλά μπορείς να την ενισχύσεις με επιπλέον ποσότητα, όσο για τη διάρκεια του μαγικά μέγιστη. Ειδικά τα πρωινά που η θαμπή όψη της επιδερμίδας μου απαιτεί κάτι πολύτιμο καλύτερη επιλογή δε νομίζω πως υπάρχει. Ακόμη και η λεπτεπίλεπτη, πολύτιμη συσκευασία του σε κάνει να το ερωτεύεσαι ξανά και ξανά. Aπό τα must have προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις. Το δικό μου τιπ; Μπλέκω μια σταγόνα Ultimne στο Future Solution LX Total Radiance πριν το χρησιμοποιήσω και το αποτέλεσμα το φαντάζεσαι. Δοκίμασε το και πες μου! Είναι μυστικό κορυφαίων make-up artist.

Laquer Rouge
Όσο και αν επιμένω στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα που το μόνο δεκανίκι της είναι το ρουζ, τα χείλη μου θέλω να έχουν ταυτότητα. Σχεδόν πάντα επιλέγω έντονες αποχρώσεις. Bold χείλη σε κόκκινες ή berry αποχρώσεις. Σχεδιάζω το περίγραμμα τους με ένα μολύβι και τα γεμίζω με juicy κραγιόν για άκρως αισθησιακό αποτέλεσμα. Το Laquer Rouge της Shiseido σε ανεπανάληπτη red-berry απόχρωση, RougeRD501χαρίζει πλούσιο χρώμα, λαμπερό και παράλληλα όσο έντονο επιλέξεις εσύ. Μεταξένιο αποτέλεσμα, απαλό σαν χάδι από ένα προϊόν που συνδυάζει το απόλυτο χρώμα με την ενυδάτωση. Ένα laquer που γλιστρά στα χείλη και χαρίζει φλογερά χείλη, απόλυτα ερωτεύσιμα. 

To δικό μου τρίπτυχο ομορφιάς, λοιπόν.
 Ανυπομονώ να μάθω το δικό σου.
 Έχω τους λόγους μου που ρωτάω... 

Concept Φωτογράφισης : All things you are / S.S. 
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου