photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Μυρωδιές και υφές Ελληνικότητας... #Messinian_Spa




Τα νέα ξεκινήματα που πηγάζουν από το πάθος έχω μάθει να τα επικροτώ και στηρίζω όσους σε δύσκολους καιρούς επιμένουν να πάνε κόντρα στην κρίση. Κρίση συναισθημάτων, κρίση αισιοδοξίας, αξιών και μετά οικονομική. Για κάποιους η κρίση δεν είναι λόγος πτώσης, είναι λόγος ανάτασης και λόγος δημιουργικότητας. Είναι λόγος να μαζέψεις στιγμές, να κλείσεις αυτιά σε λόγια αρνητισμού και να θωρακιστείς με στιγμές αισιοδοξίας. Είναι ο λόγος που μπορείς να μείνεις σπίτι και να νιώσεις αυτάρκεια και πληρότητα και μόνο με ένα βιβλίο. Είναι ο λόγος που σε κάνει να θυμάσαι πως κάτι βράδια Σαββάτου μπορείς να τα περάσεις μπροστά στο τζάκι με τις φίλες σου, φορώντας τις πιο ροζ σας φόρμες και τοποθετώντας πάνω στο ταμπλό του scrabble λέξεις όπως ''ευτυχία'', ''παραμύθι'', ''οικογένεια''. Είναι λόγος που τα πρωινά της Κυριακής αισθάνεσαι λίγο παραπάνω όμορφα γιατί μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και να σε κακομάθεις με αρώματα και υφές. Είναι λόγος να δημιουργήσεις τις δικές σου μεγάλες στιγμές. Είναι λόγος που θέλω αυτό το Σαββατοκύριακο να σου βάλω δουλειά. Θέλω να σε ταξιδέψω σε μυρωδιές και υφές απαλότητας. Θέλω να σε κάνω να γνωρίσεις μια εταιρεία που σου συστήνεται με τρόπο Ελληνικό και είμαι σίγουρη πως θα τη θυμάσαι για πολλά χρόνια. Θέλω να σου μπλέξω συστατικά και μυρωδιές που φαντάζουν ετερόκλητες αλλά κλεισμένες μεταξύ τους σε βαζάκια και μπουκαλάκια παντρεύονται αρμονικά. Λεμόνι, σύκο, ρόδι, μέλι, πορτοκάλι, λεβάντα, φασκόμηλο. Θέλω να σου μιλήσω για μυρωδιές που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς και να αναφωνήσεις με πάθος ''αχ Ελλάδα με τις ομορφιές σου''.


Θα σου συστήσω λοιπόν τη Messinian Spa και όχι απλώς θα στη συστήσω αλλά θα σε κάνω μέρος της φιλοσοφίας και του οράματος της. Φυσικοί θησαυροί, εκχυλίσματα, έλαια, βότανα και χυμοί γίνονται κρέμες σώματος, απολεπιστικά, λάδια και αφρόλουτρα και υπόσχονται ταξίδια αναζωογόνησης, περιποίησης και ενυδάτωσης από την Καλαμάτα ως την Κρήτη, με ενδιάμεσες στάσεις στη Μάνη και σε νησιά να κλέψεις κάτι από τον ήλιο και να τον φυλακίσεις σε ένα λάδι 3 σε 1. Δεν θα σου πω πως ενθουσιάστηκα με τα αρώματα γιατί απλά θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Άνοιξα και μύρισε όλο το δωμάτιο. Δεν θα σου πω πως αγάπησα την αποτελεσματικότητα τους γιατί και αυτή θα την ανακαλύψεις μόνη σου. Όμως θα σου πω πως τα προϊόντα τους πρέπει να τα κάνεις δικά σου σύντομα. Για να ανακαλύψεις ιδίοις όμασι τους λόγους που πιστεύω πως τα προϊόντα της Messinian Spa θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Βαθιά φροντίδα, ενυδάτωση πέρα από κάθε όριο και μια επιδερμίδα (εχμ και μαλλιά) στα καλύτερα της. Μεταξύ μας και κρατάς μυστικό; Αυτό το 3 σε 1 λάδι το ερωτεύτηκα με την πρώτη χρήση. Η ενυδάτωση, η θρέψη είναι απόλυτη, ειδικά κάτι μέρες που το κρύο ξηραίνει κάθε σημείο της επιδερμίδας μου. Βελτίωσε και την υφή των μαλλιών μου. Τους χάρισε αμέσως μια απαλότητα και μια ζωντάνια. Και μετά ερωτεύτηκα τη σειρά με το λεμόνι και το σύκο. Μου φέρνει στο μυαλό μια γλυκιά αέρινη συμφωνία από αρώματα. Μια σπιρτάδα και μια απαλότητα. Και μετά αφέθηκα στα χάδια των Ελληνικών αλχημειών. Και το μπάνιο μου γέμισε αρώματα. Και κάπου εκεί συνειδητοποίησα πως θέλω να σου δείξω τι σημαίνει ποιότητα και αγάπη για τους καρπούς της χώρας σου. Και κάπως έτσι αποφάσισα να σου χαρίσω 3 σετ ολοκληρωμένης περιποίησης για υγιές δέρμα και βαθιά φροντίδα. Γιατί όπως σου είπα σε λίγα χρόνια θα ακούς συνεχώς το όνομα Messinian Spa. Ε! Εσύ θα λες πως τη γνώρισες στα πρώτα της βήματα. 




Εγώ λοιπόν, σου χαρίζω 3 σετ περιποίησης ρόδι και μέλι (που περιλαμβάνουν Shower Gel, Face&Body Scrub, Body Butter καθώς και το φανταστικό Beauty Oil 3 in 1). Mε όπλα χαλάρωσης και απαλότητας για μεθυστικό αποτέλεσμα στις μέρες και τις νύχτες σου. Εσύ συνέχισε να βάζεις την θετική σου διάθεση και προετοιμάσου για σώμα που θα είναι ανοιχτό στις αντιοξειδωτικές αγκαλιές. Για σώμα που θα σηματοδοτεί το πιο γλυκό άρωμα που έχεις μυρίσει. 

 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like (με αυτό τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου) στη σελίδα All Things You Are
2. Δείξε και μια αγάπη παραπάνω με like για την Messinian Spa
3. Aκολούθησε μέσω mail το All things you are (δεξιά στήλη, Follow by E-mail)
4. Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
5. Για έξτρα πόντους μαγείας απάντησε μου σε σχόλιο: Τι είναι μυρωδιά Ελλάδας για σένα; 

Και αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 


 Ραντεβού, εδώ σε μια εβδομάδα, για να μάθεις αν είσαι μια από τις 3 τυχερές... 

Καλή Τύχη!


Φωτογραφίες : Αθηνά Πάνου
Concept φωτογράφισης : All things you are / S.S.

Update : Penny Athanasopoulou, Mirela Antoniadou, Kiki Tremi : το δικό σας Σαββατοκύριακο θα έχει μυρωδιές και υφές Ελληνικότητας. 
Επανέρχομαι σύντομα με προϊόντα που χαρίζουν λάμψη και νεανικό δέρμα στο πρόσωπο. Και αμέσως μετά με προϊόντα για μαλλιά ονειρικά. Κόνσεπτ βγαλμένο από Χολιγουντιανές ντίβες. Μείνε μαζί μου! Τα καλύτερα έρχονται...