photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Εποχή αλλαγής... #Winter_Cherrybox





Είναι και αυτές οι μέρες που ξυπνάς και αγκαλιάζεις την ευτυχία. Είναι τα πρωινά που ξυπνάς και το μαξιλάρι σου μυρίζει αγάπη. Είναι τα πρωινά που ανοίγεις το παράθυρο και τα βλέπεις όλα άσπρα. Είναι η πρώτη έκρηξη χαράς που συνδυάζεται με το πρώτο φιλί που κάνει τη μέρα καλή-μέρα. Είναι από αυτά τα πρωινά που το πρόσωπο φωτίζεται από την τρυφερότητα του χαδιού που το αγγίζει και δεν έχει ανάγκη από δεκανίκια μακιγιάζ. Είναι η εποχή που αλλάζει και σε αλλάζει.

Ο χειμώνας είναι αναμφισβήτητα η εποχή μου. Με γενέθλιο χάρτη δύο μόλις μέρες μετά τα Χριστούγεννα, την αγαπώ αυτή την εποχή. Για το θάμπωμα στα τζάμια, για τη μυρωδιά της ζεστής σοκολάτας μπροστά στο τζάκι, για την φλόγα του τζακιού που συναγωνίζεται του κεριού. Για την ομίχλη που σε παρασύρει στη δίνη της αλλά και για την ομορφιά που εξασφαλίζεις χάρις σε πολύτιμους συμμάχους, όπως το Cherrybox. To Winter Cherrybox, είναι εδώ και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις φανταστικά προϊόντα από εταιρείες που θες οπωσδήποτε να γνωρίσεις. Mαγικά προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Full ή travel size. Το λευκό κουτάκι όταν το ανοίξεις θα σε παρασύρει σε δρόμους ενυδάτωσης, καθαρότητας και αρωμάτων.



To χειροποίητο σαπούνι της Bomb Cosmetics, μιας εταιρείας που πιστεύω και αγαπώ πολύ ήταν η  πρώτη ευχάριστη έκπληξη που χρησιμοποιήθηκε αμέσως και γέμισε το μπάνιο μου αρώματα. Με τα αγνά αιθέρια έλαια του πρόσφεραν πέρα από καθαρότητα, άρωμα και απίστευτη θρέψη στο δέρμα μου. Το Βοmb Cosmetic soap, μια φέτα 100 gr, με μύησε σε μια ιεροτελεστία αγάπης για το σώμα μου κάτι που έδωσε στη συνέχεια πάσα σε μια καινούργια ανακάλυψη ενός σαμπουάν, σε travel size, της εταιρείας Farmec με Argan Oil και ελαιόλαδο. Πέρα από την παραδεισένια μυρωδιά, άφησε πίσω του μαλλιά γεμάτα λάμψη, ελαστικότητα, μεταξένια και αναζωογονημένα. Για να ενισχύσω τη λάμψη και την απαλότητα έβαλα μια σταγόνα από το περίφημο λάδι μαλλιών, σε travel size Orifluido. Ένα ελιξίριο μαλλιών με τρία πολυτελή έλαια, argan, cyperus και lynseed και ντελικάτο άρωμα κεχριμπαριού και βανίλιας. Για το πρόσωπο μια οργανική κρέμα προσώπου Blissful Daily, της Organic Surge σε full size που περιμένω να χρησιμοποιήσω για να δω αν κάνει όλα όσα υπόσχεται. Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με έλαια αμυγδάλου, σταφυλιού και λεμονιού (το μυρίζεις μόλις την ανοίξεις) χαρίζει απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Της ίδιας εταιρείας αγάπησα το αφρίζον καθαριστικό προσώπου σε κανονικό μέγεθος, Daily Care. Πέρα από αποτελεσματικό καθαρισμό, αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, φωτίζει τη θαμπή επιδερμίδα και ενυδατώνει. Τελευταίο αλλά αγαπημένο το nude Nee Milano, Cream Volume Lipstick Νο 146, σε κανονικό μέγεθος. Ένα κραγιόν κρεμώδες, ενυδατικό με πολύ καλή απόδοση χρώματος και σταθερότητα γεμίζει και χαρίζει ζουμερά χείλη που θα αποτελέσει τον κατάλληλο σύμμαχο για smokey μακιγιάζ. 

Το χειμερινό κουτί του Cherrybox ήρθε για να σε ζεστάνει την πιο κρύα εποχή του χρόνου. Και όπως λέει και μέσα στο editorial κείμενο που συνοδεύει το κουτάκι μπορεί να μην μπορείς να αγοράσεις την ευτυχία αλλά μπορείς το Cherrybox. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να του χαρίσεις χάδια τρυφερότητας σε πρωινά δύσκολα και σε βράδια περίεργα που η κούραση έχει καταβάλλει. Θα το παραγγείλεις εδώ.

Αν αξίζει να επενδύσεις το βλέπεις και μόνη σου, τα προϊόντα που περιέχει μαγικά. Εγώ το αγάπησα. Εσύ; Έτοιμη για τη δική σου εποχή αλλαγής; 


Φωτογραφία : Αθηνά Πάνου