photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Merry and Bright Year... #Essie_Giveaway





''Δώσε φτερά σε αυτούς που αγαπάς φτερά για να πετάξουν, ρίζες για να γυρίσουν πίσω και λόγους για να μείνουν''. Το 2015 θέλει επιβεβλημένες παρουσίες, ανθρώπων αληθινών, ανθρώπων που σε αγγίζουν και χάνεσαι και ανθρώπων που σε κάνουν να ανακαλύπτεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η νέα χρονιά θέλει λάμψη. 2015 λόγους για πρόοδο. 2015 αιτίες για όνειρα και στόχους που θα επιτευχθούν πασπαλισμένες με χρυσόσκονη και 2015 δόσεις αγάπης πρώτα στο ''εσύ'' σου και μετά στους άλλους. Το 2015 δώσε μια υπόσχεση παραπάνω να αγαπήσεις πιο πολύ τον εαυτό σου, να τον κακομάθεις, να τον φροντίσεις με απαλότητα, λάμψη και χρώμα. Το 2015 ευχήσου για χρόνια καλά. Χρόνια γεμάτα χρώμα, αγάπη και αλήθεια. Χρόνια που θα μας κάνουν καλύτερους σαν ανθρώπους. Χρόνια που τα φώτα και το χρώμα των γιορτών δεν θα φωτίζουν μόνο τα δωμάτια αλλά ψυχές και χαμόγελα. Φέτος στόχευσε στο να χαρίζεις ένα χαμόγελο παραπάνω σε όποιον συναντήσεις. Πες μια κουβέντα σ αυτόν που θα δεις να κάθεται μόνος του. Άνοιξε την καρδιά σου και μοίρασε στιγμές. Μην γκρινιάξεις για όσα λείπουν, να είσαι ευγνώμων για όσα μπορείς και έχεις δίπλα σου. Μοίρασε αγάπη. Η μεγαλύτερη αρετή σε μεγαλουπόλεις ψεύτικων χαμόγελων. Μόνο έτσι αλλάζει ο κόσμος. 

Το 2015, λοιπόν έχεις λόγο να ανακαλύψεις την πιο όμορφη πλευρά σου. Την πιο σαγηνευτική, την πιο glamorous. Το 2015, θα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις το χρώμα στα άκρα. Το 2015 με τη νέα συλλογή της Essie έχεις 2015 λόγους να χαμογελάς και να ερωτεύεσαι με πάθος τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί με τη νέα συλλογή της Essie έχεις 6 λόγους να συνειδητοποιείς πως μερικές φορές το μόνο που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι να κοιτάς την πραγματικότητα λίγο πιο ανέφελα. Για να νιώσεις πως αυτό που μετράει είναι ένα χάδι που θα καθηλώνει κάθε φόβο. Σκέψου λοιπόν, εναλλακτικά χρώματα που θα απογειώνουν το καθημερινό σου μανικιούρ. Μια πανδαισία χρωμάτων που ακροβατεί ανάμεσα στη φωτεινότητα και στη λάμψη. Γιατί τα βράδια των γιορτών επιβάλλεται να παίρνουν παράταση και τις καθημερινές στο γραφείο, στο σπίτι, στον καφέ. 



Η νέα συλλογή της Essie καλύπτει κάθε γούστο και κάθε επιλογή. Και πίστεψε με θα την αγαπήσεις πολύ. Το jiggle hi, jiggle low (λιωμένο χρυσό) θα αναδείξει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο. Το tuck it in my tux (απαλό ιβουάρ) είναι η πιο ασφαλής επιλογή διαχρονικής κομψότητας για ένα καθαρό αψεγάδιαστο look. Με το jump in my jumpsuit (ζουμερό κόκκινο) θα κερδίσεις πόντους σαγήνης αφού όλα τα βλέμματα θα επικεντρώνονται στα νύχια, ενώ με το double breasted jacket (ρόδινο, πολυτελές σαν ημιπολύτιμος λίθος) θα βγάλεις στην επιφάνεια την πιο girly εκδοχή σου. Το back in the limo τώρα (φωτεινό χρώμα ώριμου πεπονιού), θα αναδείξει τη διαφορετικότητα σου και το bump up the pumps (κοραλί-μοβ) θα ανεβάσεις την ένταση στο μάξιμουμ. 6 υπέρκομψα χρώματα που θα σου χαρίσουν λάμψη, μυστήριο και γοητεία. Μια παλέτα με 6 εκπληκτικές αποχρώσεις που χαρίζουν εκπληκτικό χρώμα και λάμψη. Έτσι, γιατί η μεταμόρφωση σου σε νεράιδα των Χριστουγέννων πρέπει να έχει συνέχεια και μετά τις 7/1. Γιατί η κομψότητα και η αίγλη είναι δώρο και πρέπει να φτάνει στα άκρα. 



Τι λες ακολουθείς; 1 σετ με 6 βερνίκια νυχιών από την fall winter collection της Essie, περιμένουν μια τυχερή που θα την ταξιδέψουν στη χώρα τoυ χρώματος, της ομορφιάς, της λάμψης και της πολυτέλειας
Εγώ λοιπόν, σου χαρίζω 6 πολυτελή όπλα γοητείας για ανεπανάληπτο αποτέλεσμα στις μέρες και τις νύχτες σου. Εσύ συνέχισε να βάζεις τη γιορτινή σου διάθεση και προετοιμάσου για λαμπερά looks που θα καθρεφτίζουν τις τάσεις που μόνο η Essie ξέρει να δημιουργεί. 

 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like στη σελίδα της Essie Greece
3. Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
4. Για έξτρα πόντους μαγείας απάντησε μου: Εσύ ποιο χρωματιστό Essie στόχο αγάπησες; 

Και αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 

 Ραντεβού, εδώ σε δέκα μέρες, για να μάθεις αν είσαι η τυχερή που θα λέει όλη τη χρονιά Merry and Bright Essie Year

Καλή Τύχη!

Update : Maria Papadaki, η  δικιά σου χρονιά θα είναι σίγουρα Merry and Bright. Κέρδισες τη Winter Collection της Essie. Πάντα τυχερή.  Merry and Brightσε όλους και επανέρχομαι κάπου στις σε 10 ημέρες το πολύ με λάμψη και μυρωδιές σαγήνης.