photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Καρουζέλ λάμψης...




Η μαγεία έχει χρώμα χρυσόσκονης. Ραβδάκια που δείχνουν το δρόμο σε ευχές και όνειρα να αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Στιγμές που παίρνουν λάμψη από χαμόγελα λαμπερά και μάτια που αστράφτουν από πάθος για ευτυχία. Χτυπά τις πόρτες οι μαγεία παρέα με τη λάμψη και ψάχνουν καρδιές ξεχωριστές να τους δώσουν δύναμη να συνεχίσουν να προχωράνε σε πραγματικότητες άχρωμες. Χτυπάνε τις πόρτες και λένε με θάρρος ''να τα πούμε;''. Ευχές πασπαλισμένες με γκλίτερ, χρυσό, μπλε, κόκκινο, ασημί και πράσινο. Ευχές που έχουν την ευλογία των ξωτικών και την παιχνιδιάρικη διάθεση των νεράιδων. Ευχές συσκευασμένες σε κουτάκια ξύλινα που κατασκευάζονται σε μαγικά εργαστήρια και κλείνουν μέσα τους λέξεις για τις πιο όμορφες και ονειρικές γιορτές. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την πιο μαγική εποχή. Την εποχή που οι μολυβένιοι στρατιώτες δίνουν κομμάτια της καρδιάς τους στις μπαλαρίνες. Την εποχή που οι ήχοι του καρουζελ να παρασύρουν σε χορούς αλήθειας.


Οι γιορτές θέλουν λάμψη. Θέλουν ανατρεπτικότητα και τόλμη που εντυπωσιάζει. Θέλουν θάρρος και πάθος. Θέλουν τα κατάλληλα προϊόντα για να αποκτήσει η ζωή σου ψηφίδες πολυτέλειας και ξεχωριστή φινέτσα. Φέτος προχωράω την περσινή λάμψη που είχες δει εδώ , ένα επίπεδο πιο πέρα. Ανακάλυψα τα πιο φαντεζί προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν να έχεις στο νεσεσέρ σου όχι μόνο τώρα αλλά κάθε στιγμή για να πλημμυρίζουν τις μέρες και τις νύχτες σου βροχή χρυσόσκονης. 


Την πολυτελή πλευρά της ομορφιάς την ανακάλυψα στο καινούργιο foundation της Shiseido, Future Solution LX. Δεν θα σου πω πολλά σε αυτό το ποστ γιατί αυτό το προϊόν θέλει το δικό του χώρο (θα τα πούμε αναλυτικά γι' αυτό το μικρό θαύμα σύντομα). Το μόνο που θα σου πω είναι πως αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί αποτελεί πλέον το απαραίτητο σύνεργο ομορφιάς μου. Η υφή του μεταξένια, το αποτέλεσμα του αέρινο και η κάλυψη του απόλυτη. Ακόμη και το βαζάκι που είναι κλεισμένο το κάνει πολύτιμο. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. 


Το σετ των πινέλων νυχιών, Creative Nail Art των Sephora το ξεχώρισα με την πρώτη ματιά. Δεν είμαι αυτή που θα επενδύσει χρόνο στα νύχια της αλλά η δημιουργική διάθεση χτύπησε κόκκινο. Το βιβλιαράκι δε με προτάσεις για σχέδια που έχει μέσα το λιγότερο ξεχωριστό. Δημιουργικότητα που βρήκε έμπνευση από τις προτάσεις της Essie που είδα εδώ και εδώΕγώ δεν απαρνήθηκα ούτε φέτος το μαύρο χρώμα στα νύχια αλλά πρόσθεσα την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας με το νέο Essie Summit of Style από τη σειρά Luxeffects. To αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικά glamorous. 


Απόλυτη τάση του χειμώνα και σίγουρα απαραίτητη τα γιορτινά βράδια. Εκτυφλωτικά παθιασμένο κόκκινο από τη νέα σειρά της Korres, Raspberry Twist Lipsticks, ξεσηκώνει τα βλέμματα και όχι άδικα αφού χαρίζει τα πιο ζουμερά, σαρκώδη, σέξι χείλη. Με μια άκρως ενυδατική σύνθεση, που συνδυάζει τα οφέλη του κραγιόν, του gloss και του balm, απόδοση πλούσια και ονειρική που διαρκεί ώρες είναι το must have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου. Το αγαπημένο δικό μου χρώμα είναι Allure, στο πιο φλογερό κόκκινο που έχεις δει ποτέ. 



Ο αέρας που κινείσαι επίσης πρέπει να αποπνέει σαγήνη παράλληλα με μεθυστική δυναμικότητα. Το νέο άρωμα Korres Premium Eau de Parfum I, οριοθετεί τις έννοιες ακόμη και αν παρατηρήσεις το μπουκάλι του. Μίνιμαλ μαύρο σώμα με χρυσή ανάγλυφη ετικέτα υποστηρίζει πλήρως τον όρο ''πολυτέλεια''. Ένα συνονθύλευμα από νότες : Φρέζια, πατσουλί, βανίλια και περγαμόντο, συνθέτουν ένα απίθανα λουλουδάτο και αισθησιακά πικάντικο άρωμα. Απολύτως απαραίτητο για τις ξεχωριστές μέρες των γιορτών αλλά και τις ακόμη πιο παιχνιδιάρικες νύχτες. Για να αφήνεις το στίγμα σου από όπου και αν περάσεις. 


Όνειρα πασπαλισμένα με χρυσόσκονη.
 Όνειρα που ο αέρας σκορπάει τη δυναμική του στο πιο δύσβατο μονοπάτι. 
Μείνε πιστή στα θέλω σου και δώσε τους υπόσταση. 
Καλές γιορτές. Λαμπερές!