photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Καραμελένια όνειρα... #Body Shop Giveaway.




Περιμένω τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο, όπως τότε που ήμουν παιδί. Τα στολίζω με αναμνήσεις, μυρωδιές και αγκαλιές αγάπης. Στήνω αυτί, μήπως ακούσω βήματα ή καμπανάκια. Απόδειξη πως η Χαρά και η Ευτυχία μου χτύπησαν την πόρτα. Ή μήπως ακούσω βήματα πάνω στο ξύλινο πάτωμα, ένδειξη πως το πρωί θα βρω το δώρο μου κάτω από το δέντρο να με περιμένει. Ίσα που χωρούσα κάτω από το δέντρο όταν ξενύχταγα μέχρι να με πάρει ο ύπνος περιμένοντας να βεβαιωθώ πως υπάρχει Άγιος Βασίλης. Τέτοιον καιρό φεύγω. Κάνω ταξίδια με το νου και φαντάζομαι τον εαυτό μου χαμένο μέσα σε ροζ αερόστατα πάνω σε σύννεφα ζάχαρης και γύρω να πετούν καραμελένια πουλιά. Ο ουρανός βρέχει χρωματιστή τρούφα και στέλνει ηχοχρώματα αγάπης. Είναι η απόλυτη ελευθερία της ψυχής για το φανταστικό ταξίδι σε ένα μέρος με πολύχρωμα βουνά και θάλασσες γαλήνιες. Το ροζ αερόστατο ξεκινά ταξίδια για μια χώρα που η αστείρευτη φαντασία, η περιέργεια και ο ενθουσιασμός για το ασήμαντο θα στήνουν χορό. Και όλα αυτά θα μπλέκουν παραμύθια παιδικά με μυρωδιές από μνήμες παιδικές που συνεχίζεις να τις κρατάς μέσα σου και κάθε Χριστούγεννα τις βγάζεις με φόρα μπροστά. 
Τα Χριστούγεννα είναι μαγεία. Είναι αγάπη φτιαγμένη με συνταγή μυστική. Είναι γλυκιές ιστορίες καραμέλας και σοκολάτας. Είναι ζάχαρη και αστερόσκονη. Είναι φιλίες που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση από αυτές που ξεκινούν με ένα βλέμμα και επιστεγάζονται με δύο κουβέντες. Είναι άρωμα εποχικό. Κανέλα, μήλο, βανίλια. Είναι στιγμές που κλείνονται σε μπουκάλια, κουτάκια και σωληνάρια. Φωτογραφίες, δώρα, λιχουδιές. Μα πάνω από όλα μνήμες και στιγμές. Είναι Πράσινο Μήλο. Καραμελωμένο. Σαν αυτό που μαγείρεψε με μπόλικη αγάπη εκείνο το Κυριακάτικο πρωί, η Sugar Buzz. Σαν αυτά που έβγαλε η The Body Shop στη Special Edition σειρά της. Σαν αυτό που σου χαρίζω για να δώσεις στις μέρες και στα βράδια σου εορταστική μυρωδιά. Αλλά και σε εσένα την πιο απολαυστική περιποίηση. Γιατί οι μέρες των γιορτών πρέπει να είναι πολυτέλεια. Πρέπει να είναι χάδι απαλότητας και μυρωδιές φρουτένιες. Πρέπει να έχουν διάρκεια και να σε κάνουν να χάνεσαι στα αρώματα σου και μετά το τέλος τους. 



Mια μυσταγωγική τελετουργία που το σώμα σου θα λατρέψει. Ένα μεταλλικό κουτί που κρύβει μέσα εορταστικούς θησαυρούς. Ένα κλείσιμο του ματιού στην αναζωογόνηση, στην ενυδάτωση, στην ευωδία. Στο πιο πλούσιο, γλυκό, υπέροχο και εορταστικό άρωμα που έχεις ποτέ μυρίσει. Και αυτή την τελετουργία σε προ(σ)καλώ να τη γνωρίσεις. Να δώσεις μια ευκαιρία στην τύχη και να ξεκινήσεις τα Χριστούγεννα διαφορετικά. Τρία εορταστικά συλλεκτικά σετ Glazed Apple Tin of Delights, μέσα σε μαγικά παιχνιδιάρικα μεταλλικά κουτάκια με 5 προϊόντα : ένα απολεπιστικό αφρόλουτρο body polish, ένα body butter, ένα eau de toilette, ένα lip balm και ένα σφουγγάρι, περιμένουν να γίνουν δικά σου.



Εγώ λοιπόν, σου δίνω τη μυστική συνταγή ομορφιάς για βελούδινη απαλότητα και υπέροχο άρωμα εποχικό, εσύ βάλε τη γιορτινή διάθεση και τα υπόλοιπα και προετοιμάσου για το πιο μεγάλο ταξίδι στη χώρα του καραμελωμένου μήλου.


 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like στη σελίδα The Body Shop
3. Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις 

Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.
 Ραντεβού, σε 7 ημέρες, εδώ, για να μάθεις αν είσαι μια από τις τρεις τυχερές. 

Καλή Τύχη!




Επιλογικά : Θα μου επιτρέψεις αυτό το ποστ να πάρει το δρόμο της Αθηνάς Πάνου. Της αγαπημένης μου/σου Sugar Buzz. Με την Αθηνά με δένουν μυστήρια μαγικοί δεσμοί. Επιλέγω να κρατήσω το γιατί μεταξύ μας αλλά όταν σκεφτόμουν αυτό το διαγωνισμό ήξερα πως ήταν το μόνο άτομο που θα μπορούσε να απογειώσει φωτογραφικά τα προϊόντα. Η Αθηνά δεν είναι απλώς μαέστρος της ζαχαροπλαστικής συμφωνίας, είναι και της φωτογραφίας. Πιάνει και απογειώνει και το πιο απλό αντικείμενο. Με μια απίστευτη ευκολία και έναν ακόμη πιο απίστευτο τρόπο τα κάνει όλα εύκολα. Όπως και στην κουζίνα της. Πιάνει μπουκαλάκια με τρούφες και πασπαλίζει γλάσα, φτιάχνει ζαχαρόπαστες, μπισκότα, cupcakes και καραμελώνει μήλα απλά και νόστιμα. Έτσι για την ιστορία δες εδώ πως θα το κάνεις και μόνη σου με τη συνταγή της Αθηνάς. Για να βεβαιωθείς πως το δικό σου παραμύθι πρέπει να έχει καραμέλα και τρούφα πάνω από πράσινο μήλο. 
Oι φωτογραφίες δικές της. 

Το δικό σου παραμύθι εύχομαι να είναι για πάντα γλυκό.