photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Χρωματιστές προσκλήσεις από την Essence...



Πήρα τρία πινέλα, δύο μολύβια, χρωματιστές σκιές και αποφάσισα να ομορφύνω τη μέρα. Πόσα χρώματα να χωρέσω σε μια σελίδα; Ένας ελέφαντας με μπαλόνια, ένας πρίγκιπας και ένα αερόστατο κάπου ψηλά στα σύννεφα. 1,2,3 μετράω τα βήματα προς άλλες κατευθύνσεις. Δεν αποφασίζω να περπατήσω μόνη μου πάνω στα σοκάκια της ομορφιάς. Θέλω συνοδοιπόρους. Φίλες που αγαπάνε τα χρώματα, τις σκιές, τα κραγιόν, τα μολύβια. Που δεν τα βλέπουν σαν μια απλή ανάγκη αλλά σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι μια καθημερινότητας που αλλάζει το λεπτό τη διάθεση και κάνει τη μέρα να έχει λάμψη, ένταση και χρώμα. Διαγράφει τη μουντή διάθεση και σε πιάνει από το χέρι και σε οδηγεί κάτι πρωινά Πέμπτης σε μαγαζιά που μυρίζουν αρώματα και σε ταξιδεύουν σε υπέροχα ταξίδια ομορφιάς. Η ομορφιά είναι εκεί έξω. Δίπλα σου. Στον πρωινό καφέ με φίλες που συζητάς για τάσεις της ομορφιάς και προϊόντα που έρχονται να τις αποθεώσουν. Η ομορφιά είναι δίπλα σου. Αρκεί να μπορείς να την εντοπίσεις. Σήμερα βγαίνουμε μπροστά! Η δική μας #χρωματιστή_ιστορία ξεκινά με την Essence και θέλουμε να γίνει και δική σου. Τι λες, ξεκινάμε;


Θα σου πω για τάσεις στο μακιγιάζ. Θα σου πω για χρωματική απόδοση και σκιές. Για μια εταιρεία που ξέρει να αφουγκράζεται τις γυναικείες ανάγκες και τους παλμούς ομορφιάς της γυναίκας. Θα σου πω όλα τα φθινοπωρινά της νέα και θα σου χαρίσω το πιο funky τσαντάκι γεμάτο σύνεργα ομορφιάς για να μπεις και εσύ στο παιχνίδι του χρώματος. Πέμπτη πρωί, 30 του μηνός, 11 η ώρα, , σε προσκαλώ να κάνουμε το ταξίδι στη χώρα των χρωμάτων και του μακιγιάζ ακόμη πιο συναρπαστικό. Θα πούμε τα πάντα για τα νέα προϊόντα, θα τα δοκιμάσουμε, θα παίξουμε με πινέλα, μολύβια, βερνίκια νυχιών, σκιές και κραγιόν και στο τέλος όλα αυτά, φεύγοντας θα τα πάρεις μαζί σου για να συνεχίσεις τις δικές σου χρωματιστές ιστορίες στο σπίτι με φίλες. Eσύ και άλλες 9 τυχερές.



Τα δώρα σου; Απίθανα και άκρως παιχνιδιάρικα. Σημειώνεις; Δύο σκιές ματιών Εssence metal glam σε σοκολατί απόχρωση και η 3D eyeshadows στο χρώμα του πάγου και σε ψυχρό γκρι. Liquid ink matt eyeliner και liquid ink high shine eyeliner, δύο εκπληκτικά eyeliners για ματ και λαμπερό αποτέλεσμα αντίστοιχα. Η πιο girly μάσκαρα Lash Princess volume mascara για απόλυτο όγκο. Το πιο juicy glossy lipbalm στην πιο φρουτένια ροζ απόχρωση rasberry sorbet. Η απόλυτη τάση της σεζόν, τα κόκκινα χείλη αγκαλιάζονται από το Adorable Matt 14 longlasting lipstick και το αντίστοιχο μολύβι χειλιών. Το ρουζ essence silky touch, Autumn Peach 80. Και αφού απογείωσες το βλέμμα και την επιδερμίδα σου φτάσε το χρώμα στα άκρα με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά της essence, "gel nails at home", για gel μανικιούρ στο σπίτι. Μέσα στο τσαντάκι σου θα ανακαλύψεις το 2 in 1 primer&cleanser, την 2 in 1 βάση & top coat και την 2 in1 βάση & top coat για γαλλικό gel μανικιούρ. Πρόσθεσε σε αυτά και το νέο sparkle sand top coat για τρισδιάστατο εφέ "άμμου" και το colour and go σε κόκκινη απόχρωση . 



Πιάσε το χρώμα, λοιπόν και απογείωσε το. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η Essence και εγώ, σε προσκαλούμε σε ένα μαγικό ταξίδι ομορφιάς. Τι λες κλείνουμε ραντεβού την επόμενη Πέμπτη, 30/10 στις 11:00 να γνωριστούμε από κοντά; Εσύ, εγώ και 9 ακόμη τυχερές. Θα σε περιμένω εκεί με ζεστό καφέ, marshmallows να καλοσωρίσουμε το φθινόπωρο και με τα χρωματιστά νέα και δώρα της Essence.

Tο μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις σχόλιο εδώ και να κοινοποιήσεις τη φωτογραφία που θα δεις ή σε περίπτωση που δεν έχεις facebook, σχόλιο εδώ με το email σου. 29 του μηνός ραντεβού εδώ για να μάθουμε μαζί τις 10 τυχερές.
Υ.γ. Μαζί συνοδοιπόρους στο ταξίδι θα έχω πέρα από την Essence και δύο αγαπημένες φίλες. Tην Koρίνα,  ακούει και σαν Make Up Vibes και την Πόπη που ακούει και στο Beauty my life.