photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Στην εποχή της φυσικής λάμψης... #Estée Lauder


Κοιτάζω τον απέναντι τοίχο. Ένα σύνθημα γραμμένο με κόκκινο σπρέι, ''Έρωτας ή τίποτα''. Αντίθεση πάνω σε μπεζ καμβά. Επιμένω να πιστεύω στην αξία του σε μια εποχή που τον φοβάται. Επιμένω να πιστεύω στη φυσική λάμψη που χαρίζει και στην ομορφιά του χαμόγελου που ζωγραφίζεται αυτόματα. Επιμένω να ονειρεύομαι τον απόλυτο έρωτα που σε κάνει να ακτινοβολείς. Αυτόν που γεννά αέρινα όνειρα πάνω σε σύννεφα που τα κατακλύζει η λάμψη. Μανδύας ασφάλειας και ομορφιάς που ανανεώνεται κάθε φορά και δεν αφήνει ακάλυπτα τα θέλω σου. Αέρινες λεπτομέρειες που μπλέκουν με το φως και σηματοδοτούν στιγμές. 

Αν ο έρωτας ήταν προϊόν θα ενίσχυε τη φυσικότητα, θα χάριζε κάλυψη από φόβους και λάμψη από πρώτα βλέμματα. Βλέμματα φωτεινά που δεν κουράζονται και επιμένουν να πιστεύουν και να ζητούν τα πάντα. Επιδερμίδες αψεγάδιαστες που καμουφλάρουν εκείνο το κοκκίνισμα με λίγη πούδρα. Αν ο έρωτας ήταν προϊόν θα χωριζόταν σε τρεις κατηγορίες. Όλες όμως με ένα σημείο αναφοράς. Το πρόσωπο. Από εκεί δεν ξεκινάνε όλα άλλωστε; Aν μιλάμε για αέρινη διάθεση, ανέμελη, φωτεινή και πάνω από όλα φυσική με εφαλτήριο την ποιότητα ξέρεις πως μιλάμε για την Estée LauderΤο όνομα της αναγνωρίζεται σε πάνω από εκατό χώρες για όλες τις αρχές που πρεσβεύει πάνω στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς. Τα νέα δε λανσαρίσματα της σειράς για το καλοκαίρι, έρχονται να αναδείξουν την ομορφιά και να την απογειώσουν οδηγώντας την σε άλλα επίπεδα. Σχεδόν τέχνη, το κομμάτι του μακιγιάζ χρειάζεται εκτός από υπέροχη βάση (μετάφρασε το σε καθαρή επιδερμίδα, ενυδατωμένη), τα κατάλληλα προϊόντα που θα το απογειώσουν. Η πιο αγαπημένη εταιρεία, λοιπόν, φέρνει στον κόσμο του μπουντουάρ σου την επανάσταση της φυσικότητας.


Παρατηρώντας τις τάσεις των catwalks, εστίασα στις προτάσεις μακιγιάζ του οίκου Chanel. Μακιγιάζ σε nude τόνους, αέρινα πρόσωπα, σχεδόν κρυστάλλινα, φυσικά πάνω από όλα αλλά τόσο υγιή. Αντίθεση με τις μεταλλικές σκιές που παιχνιδίζουν ακόμη και σε έντονα φλούο χρώματα. Αν πρέπει να υιοθετήσω μια τάση κάθε χρόνο, επιλέγω αυτή που αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου χωρίς πολλά πολλά καλολογικά στοιχεία. Ένα foundation, μια bb cream, μια πούδρα και ένα highlighter. H ιδανική βάση που με λίγο ρουζ και μόνο μια μάσκαρα σε κάνει πιο όμορφη από ποτέ διατηρώντας τη φυσικότητα σου αναλλοίωτη. Σημειώνεις; Clear Difference BB complexion perfecting creme, Perfecting Loose Powder, Double Wear Brush-On Glow BB Highlighter. Τρία διαφορετικά προϊόντα που αν συνδυαστούν μεταξύ τους κάνουν θαύματα. Ξεκινάς πάντα σε καθαρή επιδερμίδα με τη bb, Clear Difference BB complexion perfecting creme, που είναι ανάλαφρη, λεπτόρευστη και άκρως αποτελεσματική. Ενυδατώνει δραστικά, δεν βαραίνει την επιδερμίδα, καλύπτει όλα όσα πρέπει να καλύψει, αφήνοντας το δέρμα απαλό, φωτίζει κάθε προβληματική περιοχή και παράλληλα απομακρύνει όποια λιπαρότητα διατηρώντας ένα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα για ώρες. Σε όλα αυτά προσθέτεις και τον δείκτη προστασίας SPF 35 που προστατεύει από τον ήλιο ενώ συγχρόνως εμποδίζει τη φωτογήρανση του δέρματος και μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Στη συνέχεια προχωράς με την πούδρα. Perfecting Loose Powder. H πιο ελαφριά και μεταξένια σύνθεση που χαρίζει απαλό και ομοιόμορφο τελείωμα σε κάθε μακιγιάζ, χωρίς γυαλάδες, ελέγχοντας τη λιπαρότητα και εξαφανίζοντας κάθε πόρο ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Δεν την αισθάνεσαι, είναι αέρινη, ανάλαφρη η αίσθηση της και αφήνει πίσω της την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Για την έξτρα πινελιά, αυτό το φρέσκο και φωτεινό τελείωμα ολοκληρώνεις με το Double Wear Brush-On Glow BB Highlighter. Η πρώτη bb σε μορφή στυλό που φωτίζει, καλύπτει, τελειοποιεί, τονίζει και διορθώνει. Ενισχύει τη φωτεινότητα και τη λάμψη Ελαφριά σύνθεση, που ενυδατώνει στο δευτερόλεπτο και ξεκουράζει το βλέμμα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει απίστευτη λάμψη και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ειδικά αν είσαι σαν εμένα που δεν πολυσυμπαθείς τα concealer θα το λατρέψεις.
Και τώρα αφού απέκτησες αψεγάδιαστη, λαμπερή, ξεκούραστη επιδερμίδα παίξε με τα χρώματα. Η ομορφιά θέλει φαντασία και αν ο ''καμβάς'' είναι σωστός, απλώς μεγαλουργείς. Eτοιμάσου...