photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Blue dreams... #korres_santorini




Στις κανονικές μου ημέρες, εκείνες που είναι γεμάτες χαμόγελα καλοκαιρινά και πτήσεις πάνω από τα σύννεφα και ταλαντεύσεις πάνω από γαλάζια νερά, κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι πως μαθαίνω να κολυμπώ. Είμαι μόλις τεσσάρων, τότε που φοβόμουν το νερό και αφηνόμουν με αγωνία πάνω σε αγκαλιές σιγουριάς. Τότε μαγικά ανοίγω τα μάτια και δεν ονειρεύομαι πλέον συμφωνίες κυμάτων. Τις κοιτάω απέναντι μου. Στον υπολογιστή, στις αποθηκευμένες εικόνες του κινητού, στα στικάκια που έχω κρύψει αναμνήσεις που θέλω να αφήσω στη λήθη του χρόνου. Γυρνάω καλοκαίρια πίσω. Τότε που αγαπούσα κάθε ήχο μια φωνής ξεχωριστής, τότε που ανάσαινα στους χτύπους και στους παλμούς συναισθημάτων και στα σ' αγαπώ που έβρισκα ανεξίτηλα χαραγμένα σε μηνύματα. Τότε που άνοιγα τα μάτια για να μη χάσω λεπτό από τη μαγεία των ηλιοβασιλεμάτων που χάνονταν στην καλντέρα. Αποχρώσεις που έκοβαν την ανάσα. Παραθυρόφυλλα γαλάζια πάνω σε μοτίβα λευκά. Τοίχοι που κλείνουν μέσα τους ομορφιά και ευγένεια. Αρώματα που μπλέκονται με λέξεις. Γαλάζια νερά που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κόκκινη άμμο της ομώνυμης παραλίας. Βράδια υποσχέσεων για να ξαναγυρνάμε εκεί ερωτευμένοι, σχεδόν μισοζαλισμένες λέξεις από cocktails στα Φηρά. Αναζητήσεις ομορφιάς στα σοκάκια της Οίας, συνδυασμένες με φιλιά και χέρια σφιχτά δεμένα. Ήταν αληθινά. Ήταν ερωτευμένα και ήταν ενωμένα. Τότε. Τώρα χάνομαι στα αρώματα και γυρνάω πίσω. Γεμίζω χαμόγελα τη μέρα και μυρίζω τηην ομορφιά της ζωής. Σαν τα πρωινά που άνοιγα τα παντζούρια και έμπαινε άπλετο το πιο μυστηριώδες φως. Παίρνω βαθιά ανάσα, σχεδόν μυρίζω τη θάλασσα και με οδηγώ πίσω. Εκεί στη Σαντορίνη.


Μπαίνω στο μπάνιο, το πλημμυρίζω αρώματα. Αυτή τη φορά αμιγώς ελληνικά. Μυστηριακά, μυθικά, εθιστικά και παράλληλα μεθυστικά. Ο Πλάτων μίλησε για τη Χαμένη Ατλαντίδα. Ίσως και ήταν στη Σαντορίνη, ποιος ξέρει. Εγώ επιλέγω να τη φέρω στην καθημερινότητα μου με το σαγηνευτικό άρωμα της νέας σειράς του Kορρέ, Αμπέλι Σαντορίνης. Βασισμένη στο σαντορινιό σταφύλι, το νέο σετ του Κorres από τη the Santorini Vine collection, αποτέλεσμα της συνεργασίας της αγαπημένης εταιρείας με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων Santowines, κλείνει το φρέσκο και φρουτωδες άρωμα του Ασύρτικου σταφυλιού σε ένα μπουκάλι. 



Μοναδικό άρωμα και κοσμετολογική δράση ενώνονται για να απογειώσουν την απόλυτη καλοκαιρινή σειρά. Πολυφαινόλες, μιας και το Ασύρτικο σταφύλι έχει την υψηλότερη συγκέντρωση, γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους δράσεις και για την ενισχυτική τους δράση στην άμυνα της επιδερμίδας και νότες αρωμάτων πράσινου μήλου, κίτρου, ροδάκινου μαζί με τη χαρακτηριστική μεταλλικότητα δημιουργούν ένα φρέσκο κράμα καλοκαιρινών αρωμάτων. Άρωμα ανθισμένων αμπελώνων κλεισμένο σε δύο μπουκάλια. Ένα αφρόλουτρο και ένα body milk. Για να μη χάσεις λεπτό από τη μαγεία των αρωμάτων. Για να χαθείς στην πιο καλοκαιρινή αύρα και στις ευεργετικές, χαλαρωτικές ιδιότητες τους. Για να απολαμβάνεις ένα πέπλο απαλότητας στην καθημερινότητα σου, οι πρωτεΐνες σιταριού ευθύνονται και για να το ενισχύεις με τις μαγικές ιδιότητες της Αλθαίας, γνωστή για τις καταπραϋντικές και μαλακτικές της ιδιότητες. Πρόσθεσε στα συν και το βιολογικό αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, την προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και τα βιολογικά εκχυλίσματα ενεργής Αλόης και μόλις ανακάλυψες τον πιο πιστό σου καλοκαιρινό σύμμαχο. Αυτόν που θα φέρει τη μαγεία του νησιού εκεί που βρίσκεσαι.




Mύρισε Σαντορινιό καλοκαίρι, ε;