photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

The beach in your hands...




Kαλοκαιρινές σκέψεις που αφήνονται στην πρώτη ηλιαχτίδα του καλοκαιριού που σε ξυπνά και το ημερολόγιο δείχνει 1η Ιουνίου. Καλοκαιρινή δροσιά που ακροβατεί με τις πρώτες ζέστες και το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο. Το καλοκαίρι τα μαλλιά γίνονται πιο ανάλαφρα. Η επιδερμίδα αποκτά αυτή τη χρυσαφένια απόχρωση. Η μουσική γίνεται πιο δυνατή και σε καλεί σε ρυθμούς που κάνουν τα βράδια να διαρκούν περισσότερο και με απλά λόγια η ζωή γίνεται καλύτερη και λίγο πιο ανέμελη. Κλείσε τα μάτια λοιπόν και ονειρέψου παραλίες, με μια νότα αλμύρας που κάνει τα μαλλιά λίγο πιο ξανθά, λίγο πιο ατίθασα. Σα να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Κυματισμοί που σου θυμίζουν τις ατέλειωτες ώρες που περνάς στην παραλία και μια αίσθηση ελευθερίας που σε απαλάσσει από τους καθωσπρεπισμούς των κανόνων. Είναι τότε που αποφασίζεις να τα αλλάξεις όλα, να αφήσεις στην άκρη τα βαριά και στυλιζαρισμένα χτενίσματα που θυμίζουν γραφείο και να φέρεις στην πόλη την απόλυτη καλοκαιρινή τάση. 

Θα το βρεις με πολλές ονομασίες, ας το πούμε surf ή beach look και ας πούμε πως είναι το πιο εύκολο και ταυτόχρονα sexy χτένισμα. Επειδή αρκούν δύο προϊόντα, το σεσουάρ σου και ένα σπρέι styling.
Σημειώνεις; Το επαγγελματικό πιστολάκι της Philips Pro 2100 και το Surf Spray της Bumble and Βumble.


Η μεγάλη και αέναη αγάπη του καλοκαιριού εδώ και χρόνια ακούει στο όνομα Surf Spray της Bumble and Βumble. Μια σύνθεση όμοια με το θαλασσινό νερό βασισμένη σε αλάτι και εκχυλίσματα από φύκια. Ένα μοναδικό προϊόν που χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη, και εξασφαλίζει ασυναγώνιστο φινίρισμα. Το Surf Spray χαρίζει όγκο και μια απόλυτα σέξι υφή στα μαλλιά. Οι κυματισμοί που σχηματίζει υπέροχοι και οι μπούκλες ανάλαφρες. Εφάρμοσε το σε νωπά μαλλιά για να δώσεις όγκο στις ρίζες και τους επιθυμητούς κυματισμούς στις άκρες. Ύστερα, τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά, μα δεν μπορείς να περιμένεις σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη το Philips Pro 2100. Γύρνα το κεφάλι σου προς τα κάτω, τσαλάκωσε με τα χέρια σου τις άκρες και άσε το ζεστό αέρα του σεσουάρ να δημιουργήσει κύματα. Μη φοβηθείς ότι η θερμότητα θα καταστρέψει την τρίχα σου, διότι το σύστημα ThermoProtect όχι μόνο παρέχει βέλτιστη θερμοκρασία στεγνώματος, αλλά και επιπλέον προστασία των μαλλιών από την υπερθέρμανση. Η τεχνολογία κεραμικών πλακών με θερμότητα υπερύθρων δεν ξηραίνει την τρίχα και έτσι εσύ θα έχεις τα πιο υγιή, λεία και λαμπερά μαλλιά.
Εγώ το ξεχώρισα για το σύστημα ιονισμού του που δεν φριζάρει και δεν ηλεκτρίζει τα μαλλιά, αλλά και για την επαγγελματική του απόδοση χάρη στα 2100W και τις έξι ρυθμίσεις ταχύτητας και θερμοκρασίας. Θυμίσου αφού τελειώσεις κάθε σου χτένισμα να κάνεις ένα πέρασμα με κρύο αέρα, για να του δώσεις σταθερότητα. Να είσαι σίγουρη ότι το Philips Pro 2100 θα το έχεις για χρόνια στα αγαπημένα σου αφού το επαγγελματικό μοτέρ AC δίνει 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Tι λες, με σύμμαχο τη Philips και τη Bumble and Bumble, ξεκινάμε να κάνουμε το καλοκαίρι αέναο;