photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Instagram-ίζοντας το χρόνο #14 ή αλλιώς σε ευχαριστώ...




Ένα χρόνο πριν αποφάσιζα να ακολουθήσω αυτό που έλεγε η καρδιά, πέρα από τις αντιρρήσεις του νου. Μέσα από μεγάλη αμφιταλάντευση κατέληξα, πως δεν είναι τι γράφεις αλλά πως το γράφεις. Μέσα από τις λέξεις μου, κατέθετα τον εαυτό μου. Κατέθετα ό,τι με απασχολούσε. Έμπλεκα το συναίσθημα με τα όνειρα και τις αλήθειες με το φανταστικό και όλα αυτά οδηγούσαν στην ομορφιά. Εφαλτήριο για ένα ταξίδι που συνοδοιπόρο βρήκε εσένα. Σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά που αγκάλιασες αυτό που για εμένα είναι αγάπη. Σε ευχαρίστω γιατί ένα χρόνο τώρα κάνεις κάθε ταξίδι του νου πραγματικότητα. Μέσα από εσένα κάθε μου σκέψη βρίσκει υπόσταση, κάθε μου λέξη παίρνει μορφή. Μαζί ξεκινήσαμε ένα ταξίδι στη μαγική χώρα της ομορφιάς. Μπλέξαμε τα όνειρα με τις αλήθειες και τα χρώματα με τις μυρωδιές. Περπατήσαμε χέρι χέρι σε κάτι σύννεφα πασπαλισμένα με χρυσόσκονη. Και ας χάνουμε που και που τους δρόμους και ας περιπλανιόμαστε στο τέλος καταφέρνουμε να βρίσκουμε το σημείο αναφοράς.
Ένα χρόνο κλείνει το All Things You Are και αυτός ο ένας χρόνος είναι μαγικός. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύτηκες και με πίστεψες και που αφιέρωσες χρόνο να μου στείλεις ένα μήνυμα, ένα μειλ, μια φράση. Για εμένα κάθε σχόλιο είναι ανυπολόγιστης αξίας. Είναι τιμή που γνώρισα ανθρώπους που διάβασα και με αγκάλιασαν. Όπως είναι τιμή που το μπλογκ μου θα είναι υποψήφιο στα πρώτα Fashion και Beauty Blog Awards που διοργανώνει το Marie Claire. Στην ψηφοφορία του κοινού για το Marie Claire που λήγει ζπόψε, με έκανες να πετάω στα σύννεφα ξανά. Εσύ το έβαλες το All Things You Are στην καρδιά σου, εγώ σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου και θέλω να σου πω πως αν είμαι στα #mcblogawards είναι εξαιτίας της αγάπης σου μέσα σε ένα χρόνο. Έναν χρόνο, τον πιο ξεχωριστό και ανατρεπτικό της ζωής μου. Αγκάλιασες τις λέξεις μου, τις εικόνες μου, τη διαφορετικότητα και τις ιστορίες μου. Μαζί κάναμε όνειρα και μαζί είδαμε να πραγματοποιούνται. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ κάθε μέρα, με σχόλια, λαικ, μηνύματα. Οι σχέσεις δεν μεταφράζονται με νούμερα αλλά τα 564 likes στην ψηφοφορία του Marie Claire Greece χωρίς πουσάρισμα για μενα θα είναι πάντα το πιο πολύτιμο φυλακτό.
Να πιστεύεις, αγαπημένη μου. Γιατί τελικά αν ονειρευτείς κάτι και δουλέψεις πάνω σε αυτό, τότε όλα είναι εφικτά. Σαν τη φράση του θείου Disney ''If you can dream it, you can do it''. Πιάσε τα όνειρα σου λοιπόν πασπάλισε τα με χρυσόσκονη και βουρ για το μεγάλο σου ταξίδι, όποιο και αν είναι αυτό. Μην σε φοβίσουν δυσκολίες και τυχόν απογοητεύσεις. Πάλεψε για το όνειρο σου. 



Απομονώνω τα λόγια του αγαπημένου περιοδικού, από την παρουσίαση που θα έχεις δει εδώ, τα κρατάω σαν πολύτιμο φυλαχτό. ''Συνδυάζει τη δοκιμή προιόντων ομορφιάς με κείμενα που έχουν ρομαντική διάθεση, προσωπικό τόνο και μια σχεδόν ποιητική χροιά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι λήψεις με τα αγαπημένα της κραγιόν και τις body lotion άλλοτε με φόντο τα Αναφιώτικα και άλλοτε πάνω σε ένα vintage τραπεζομάντιλο πλεγμένο με βελονάκι δίπλα σε ένα πορσελάνινο φλιτζάνι με τριαντάφυλλα.''
Αυτή είμαι εγώ, αυτή που μπλέκει ετερόκλητα στοιχεία και αγαπά με πάθος τη βίντατζ ομορφιά, το ρομαντισμό και την αλήθεια. Αυτή που απόψε σε ευχαριστεί για μια ακόμη φορά ΓΙΑ ΌΛΑ.