photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Η ομορφιά είναι μαγεία... #The Body Shop Giveaway


Το μέτρο της ομορφιάς είναι να την ερωτεύεσαι χωρίς μέτρο. Nα χάνεσαι στα μονοπάτια της και να ανακαλύπτεις την ιδέα της ευτυχίας. Να χάνεσαι στους λαβύρινθους της ποίησης και να ξεδιπλώνεις το κουβάρι των στίχων. Να ανακαλύπτεις νοήματα και συγχρόνως αυτό που ο Ανδρέας Εμπειρίκος αποκαλεί Οκτάνα. Να ανακαλύπτεις τον επίγειο παράδεισο σου μέσα από διασταυρώσεις συναισθημάτων. Στα σοκάκια της ομορφιάς να προσπερνάς τις πινακίδες που οδηγούν στα καθιερωμένα και να ψάχνεις. Γιατί η ομορφιά κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη. Αυτά που το μάτι δεν πιάνει και αυτά που το μυαλό αγνοεί. Η ομορφιά δεν είναι γνώση, είναι αναζήτηση. Είναι η επί γης Εδέμ, αυτή που αναζητάς στις μαγικές λεωφόρους της πόλης. Στα στενά που ανταλλάσεις το πρώτο φιλί, εκεί που ψιθυρίζεις ''σ' αγαπώ'' και υπόσχεσαι αιώνια πίστη. Στα πιο ψηλά άκρα που φτάνεις για να μηδενίσεις κάθε αρνητική σκέψη και να αναπανεύσεις καινούργιο αέρα, αέρα αισιοδοξίας. Στα άκρα που τα χωρίζει μια ανάσα δρόμος από το σιγοψυθίρισμα της έκστασης. Αυτή η βαθιά αναπνοή που σου γελά με νάζι και σου λέει πως η ζωή ακόμη και αν ασθμαίνεις παρωδικά είναι ωραία, αρκεί μια στιγμή της για να σου κόψει την ανάσα. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι στιγμές. Είναι εκεί έξω και και τις αγγίζεις με το χέρι σου. Αρκούν μόλις δέκα λεπτά για να χαθείς στην όαση σου. Για να μεταμορφωθείς και να θυμηθείς ξανά πως η ζωή όπως και η  ομορφιά όπως και η Αθήνα είναι μαγεία.




Μια βόλτα στα Αναφιώτικα και θα με θυμηθείς. Εκεί που η ολότητα σου γίνεται ένα με το ζεστό ήλιο. Εκεί που οι αισθήσεις παίζουν και ακολουθούν το γαϊτανάκι της απλής ομορφιάς. Στις κορδέλες του, χρώματα. Μπλε, λευκό, φούξια, πράσινο, κοραλλί. Αισθήσεις που σαγηνεύονται από μυρωδιές και εικόνες. Εκεί που το βλέμμα χάνεται και θυμίζει καλοκαίρι. Εκεί που μαθαίνεις να ανακαλύπτεις την ομορφιά του μινιμαλισμού. Εκεί που η αισιοδοξία σε παρασύρει και γεννά ευγνωμοσύνη, για το θαύμα της ανυπέρβλητης ομορφιάς σε μια πόλη που ακροβατεί με τους δαιδαλώδεις ρυθμούς. Εκεί που ο χρόνος σταματά και εσύ μαγεύεσαι. Εκεί που πάντα θα είναι καλοκαίρι. Εκεί ο ήλιος θα συμπληρώνει την ομορφιά σου και θα ακτινοβολεί πάνω στο δέρμα σου σαν ιριδίζουσα απόχρωση. Αν ήταν προϊόν θα ήταν προϊόν λάμψης και θα σε έκανε ακαταμάχητη.


Αν ήταν προϊόν θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το bronzer Βrush on sunlight της The Body Shop. Ιριδίζουσες υφές, φωτεινές αποχρώσεις που ακροβατούν με τις ζεστές. Ροζ σαμπανί, ροδακινί, κοραλί και χρυσές πέρλες αναδεικνύουν το μαύρισμα και υπόσχονται ακαταμάχητες εμφανίσεις. Με ένα φαρδύ πινέλο εφαρμόζεις μια στρώση της πιο απαλής και μεταξένιας πούδρας στα ζυγωματικά, το μέτωπο και το πιγούνι και είσαι αυτή που θέτει τους κανόνες στο παιχνίδι της καλοκαιρινής σαγήνης. Για να δώσεις έξτρα πόντους λάμψης και χρώματος επένδυσε στο πιο υπέροχο ενυδατικό κραγιόν, στην πιο γλυκιά και ζουμερή απόχρωση. Tο Colour crush 315 lipstick σε λαμπερή ροδακινί απόχρωση, ήρθε για να γίνει ο πιο πιστός σου φίλος το καλοκαίρι. Ένα άκρως ενυδατικό κραγιόν, χάρις στο θρεπτικό έλαιο από σπόρους κερασιού και στο έλαιο marula. Η πιο καλοκαιρινή, ζεστή, ζωηρή απόχρωση που γλιστρά στα χείλη και τα κάνει απλώς θεϊκά. Να σε δελεάσω λίγο ακόμα; Πρόσθεσε και το ντελικάτο άρωμα ρόδου που μυρίζει το κραγιόν και μόλις καατάλαβες που πρέπει να επενδύσεις το φετινό καλοκαίρι. 


Χρώμα και ομορφιά, όσα θες να αποτυπώσεις στο μάτι και στο μυαλό. Πάρε τα πινέλα σου και ξεκίνα να την επαναπροσδιορίσεις. Δεν θες πολλά για να αποκτήσεις το πιο καλοκαιρινό look. Το Βrush on sunlight και το Colour crush 315 της The Body Shop, αρκούν. Aσφαλώς και θα σε προσκαλέσω να τα ανακαλύψεις και να χαθείς στον κόσμο της λάμψης. Μετράς; Έξι σετ αποτελούμενα από τα δύο πιο θεϊκά προϊόντα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like στη σελίδα Beauty my life
3. Like στη σελίδα της The Body Shop Greece
4. Like, σχόλιο και share στην φωτογραφία που θα δεις
Προαιρετικά, για έξτρα συμμετοχή :  Άφησε μου σχόλιο εδώ, ποια είναι η μαγεία της πόλης σου;
Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.
 Ραντεβού εδώ, 20/5 για να μάθεις αν είσαι μια από τις έξι τυχερές. 



Η ομορφιά είναι εκεί έξω. Aρκεί να χάνεσαι στα σοκάκια της αναζήτησης.
Καλή τύχη!