photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Spring English Dawn White Gardenia way...



''Μὰ ἐκείνη χαμογέλασε φορώντας χρώματα ἀνοιχτὰ σὰν ἀνθισμένη ἀμυγδαλιὰ
μέσα σε φλόγες κίτρινες καὶ περπατοῦσε ἀνάλαφρα
ἀνοίγοντας παράθυρα στὸν οὐρανὸ ποὺ χαίρονταν.''
 Γ. Σεφέρης

Πιάσε την άνοιξη στο δρόμο σου και δώσε της διάρκεια. Πιάσε τις νότες από τα λουλούδια και απογείωσε τις μέρες σου. Φόρεσε τα πιο ανοιχτά χρώματα και με ελαφρύ περπάτημα ακολούθα το καλοκαίρι που έρχεται. Ακολούθα τα ίχνη που αφήνει. Τους φρέσκους ροδαμούς, τα Μαγιάτικα τριάντάφυλλα, τα γιασεμιά που ανθίζουν, τις γαρδένιες που ξεπετάγονται για να αντικρύσουν το λαμπύρισμα του ήλιου. Πιάσε τη μαγεία που απλώνεται τριγύρω και μπλέκεται στα κλαδιά και στα φύλλα των δέντρων. Στις ανθισμένες λεμονιές που ο αέρας σκορπίζει τα αρώματα τους δεξιά και αριστερά. Στις μελωδίες των πουλιών που υμνούν την εποχή που η αγάπη κυριεύει κάθε ύπαρξη. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτή η ωδή και η αναγέννηση της φύσης και της ομορφιάς που αιχμαλωτίζουν και κυριεύουν κάθε αίσθηση. 


Κλείσε τα μάτια, αφέσου στη μαγεία. Μύρισε τον αέρα. Μάζεψε στιγμές και για να μην τις ξεχάσεις ποτέ, κλείσε τις σε μπουκάλι. Όπως ακριβώς έκανε και η The Body Shop με τη νέα συλλεκτική της σειρά English Dawn White Gardenia. Ο απόλυτος ύμνος στη γυναικεία θηλυκότητα. Η πιο ανοιξιάτικη αύρα κλεισμένη σε μινιμαλιστικά μπουκάλια με σχέδια που κάνουν τη διαφορά. Ένα ελιξήριο από εκατοντάδες άνθη λευκής γαρδένιας. Μια απαλή, ανάλαφρη, θηλυκή ευωδιά που ακροβατεί με τη φρεσκάδα και τη σπιρτάδα. H φλόραλ σύνθεση της νέας συλλογή της Body Shop είναι η νέα προσθήκη στη best-selling Voyage Fragrance Collection, με αρώματα από όλο τον κόσμο. Ένα μεθυστικό κράμα από ντελικάτες νότες λευκής γαρδένιας που συμπληρώνεται από νότες περγαμόντου και στην καρδιά του αρώματος το κυνόρροδο, ενώ ενώ ολοκληρώνεται με τις ζεστές νότες του σανταλόξυλου, που προσδίδει βάθος και ένταση. Ένα μαγικό ταξίδι που σε μεταφέρει σε Αγγλικούς κήπους, ολάνθιστους, γεμάτους από μια μυστηριώδη αύρα που συνοδεύεται από την εύθραστη ομορφιά της γαρδένιας. Ένα Fragrance Mist να σκορπά μια διακριτική αρωματική απαλότητα και να έρχεται σε κόντρα ρόλο με τη δυναμική παρουσία του Eau de Toilette, τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση και ένα body lotion, με ελαφριά σύσταση, να κάνει την αρωματική πανδαισία της γαρδένιας να χτυπά κόκκινο.





Σαν σε ταξίδι σε λουλουδένια λιβάδια. 
Σαν σε ανάμνηση χτισμένη πάνω στα σύννεφα που ζωγραφίζει η άνοιξη. 
Σαν ομορφιά.