photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ready to express this summer...



Χρώμα που φτάνει στα άκρα και θα αποτελέσει την έμπνευση για το φετινό καλοκαίρι. Ροζ, φούξια τόνοι στα χείλη να ακροβατούν με φυσικούς ιριδισμούς στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ακαταμάχητο βλέμμα που συναντά τα χρώματα της θάλασσας και της φύσης, τιρκουάζ και πράσινο, και συγχρόνως τολμηρό στις αποχρώσεις του βατόμουρου. Νύχια καλοσχηματισμένα που παίζουν τα πιο funky χρώματα στα δάχτυλα. Πράσινο, πορτοκαλί, κοραλλί, μοβ, γαλάζιο. Οι επιταγές των catwalks παίρνουν υπόσταση στην καλοκαιρινή συλλογή της Erre Due. Φως, χρώμα, ένταση και δυναμική έκφραση για τη γυναίκα που τολμάει να εκφραστεί, που τολμάει να αναδείξει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της. Σχεδόν εξωτική, αιθέρια και αλαβάστρινη η γυναίκα της Erre Due. Και πάντα ενημερωμένη και εφοδιασμένη με τα πιο καινοτόμα προϊόντα που φέτος συνθέτουν τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ. 


Η αρχή με την Erre Due είχε γίνει με ένα βερνίκι νυχιών, μου έκανε εντύπωση πόσο μεγάλη διάρκεια είχε για προϊόν ευρείας. Η συνέχεια ακόμη πιο δελεαστική όταν δοκίμασα τη cc cream της, ήταν αγάπη από την πρώτη εφαρμογή και ήταν και μια επιδερμίδα που καθρεφτιζόταν απέναντι στον καθρέφτη λεία, χωρίς χρωματικές ατέλειες και σχεδόν αλαβάστρινη. Τώρα είναι ξανά τα βερνίκια που με μάγεψαν και ήρθαν να ανατρέψουν την έννοια του χρώματος. Κρεμώδη, περλέ και ιριδίζοντα συνθέτουν την τεράστια χρωματική παλέτα της εταιρείας και μεταμορφώνουν το στυλ και την διάθεσή στο λεπτό. Παστέλ και φλούο που δένουν εξαιρετικά με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Χρώμα έντονο που με δύο στρώσεις παραμένει αναλλοίωτο για μέρες, διατηρώντας την λάμψη του. Σημειώνεις αποχρώσεις; Φλούο πράσινο Last Minute Νο 437 και Beat 663 και λαμπερό κοραλί Last Minute Νο 436.


Η εταιρεία φέρνει στο νεσεσέρ σου δύο νέα προϊόντα που θα λατρέψεις από την πρώτη ματιά. Ένα πολυχρηστικό προϊόν 3 σε 1, το Soft Crayon Lip&Cheek που χρησιμοποιείται ως ενυδατικό κραγιόν, περίγραμμα χειλιών και κρεμώδες ρουζ. Σε τρεις ροζ κλιμακούμενες αποχρώσεις, με απόδοση εξαιρετική και χρώμα που διαρκεί ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη. Η απόχρωση 203 είναι η πιο έντονη και πίστεψε με απογειώνεται με το Mirror Effect Gloss. Ένα lip gloss που χαρίζει τα πιο ζουμερά και αισθησιακά χείλη. Χρώμα απίστευτα έντονο που διαρκεί, προκλητικά τολμηρό, φούξια , που χαρίζει το πιο pin up αποτέλεσμα.



Tον παλμό των χρωμάτων τον ένιωσες;
Ακολούθησε τον. 
Η Erre Due σου δίνει το tempo.