photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Imperfection is a form of Celludestock...



Θα σου πω τη δική μου αλήθεια. Αγαπώ τις ατέλειες. Δεν τις αγαπούσα, έμαθα να τις αγαπώ. Έμαθα πρώτα από όλα να τις σέβομαι, να τις κατανοώ και στη συνέχεια να τις αγκαλιάζω και να μην τις προσπερνώ. Κάποτε τις κοιτούσα με απάθεια, στη συνέχεια με κόμπλεξ (από αυτά ξέρεις που γεννιούνται κάπου στην εφηβεία και συνεχίζονται μέχρι όσο.) και κατέληξα να τις αντιμετωπίζω με χάδι. Ξένα στοιχεία που άλλοι θα μέμφονταν. Δεν υπήρξα άτομο με πολλές ατέλειες και όσες είχα τις αντιμετώπισα κατά μέτωπο. Κατά μέτωπο ήταν η επιλογή για να τις εξισώσω και να τις κάνω τέλειες. Ψεγάδια μικρά ή μεγάλα που δεν άλλαζαν την ψυχολογία όσο και αν το μυαλό ενίοτε παίζει περίεργα παιχνίδια. Όσο και αν ο καθρέφτης κάπου κάπου ήταν εκεί να μου τα θυμίζει. Γιατί το κόλπο ήταν πως ανακάλυψα πως η ομορφιά από εκεί ξεκινά. Από τα σημεία αναφοράς που επιλέγεις να προσπεράσεις. Από κάθε παραξενιά που σου φαίνεται ξένη και προσπαθείς να αποτινάξεις από πάνω σου μια για πάντα. Εκεί είναι η ομορφιά. Αν την δεις ως έχει, τότε φτάνεις να αγγίζεις την ευτυχία. Γιατί πρώτα από όλα έχεις αγγίξει την προσωπική σου ελευθερία.

Στάσου απέναντι στον καθρέφτη σου. Κοίτα το πρόσωπο σου, το σώμα σου. Μπορεί να θες να αλλάξεις τα πάντα, μπορεί και τίποτα. Μπορεί να εστιάσεις σε κάτι μικρές αυλακώσεις (ραγάδες τις λένε κάποιοι) ή σε κάτι μικρά ανάγλυφα σχεδιάκια (κυτταρίτιδα τη λένε κάποιοι) ή στις καμπύλες σου (περιττά κιλά τα λένε κάποιοι). Εσύ μετονόμασε τα. Άλλαξε τους όρους στην παγιωμένη αντίληψη, παίξε μαζί τους και παίξε παράλληλα και με την αυτοπεποίθηση σου. Ενίσχυσε την. Με τα κατάλληλα προϊόντα. To καλοκαίρι είναι σχεδόν δίπλα σου και εσύ θα διώξεις κάθε άγχος και φόβο που σε κάνει να κοιτάς το σώμα σου αλλιώς. Η Vichy με το νέο Celludestock Serum Flash έρχεται να γίνει ο πιστός σου σύμμαχος στην αγάπη και τη διόρθωση των ατελειών. 



Ο πρώτος ορός που σμιλεύει εκ νέου το σώμα σε μόλις 14 ημέρες. Με τρία δραστικά συστατικά και ένα καινοτόμο συνδυασμό από καθαρή καφεϊνη, υαλουρονικό οξύ και σαλυκικό οξύ εστιάζει στην καταπολέμηση κάθε ατέλειας. Πέντε δράσεις : ελάττωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, μείωση του επίμονου τοπικού πάχους, σφριγηλότητα και ομοιομορφία συνδιασμένα με την πιο θελκτική υφή της επιδερμίδας. To υαλουρονικό οξύ, στην ίδια ποσότητα με το Liftactiv serum 10, η εταιρία το χρησιμοποιεί πρώτη φορά στη σύνθεση ενός προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας. Η καφείνη σε καθαρή μορφή και μέγιστη συγκέντρωση 6%, δύο φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα κυτταρίτιδας. Το σαλυκικό δε οξύ βοηθά στην ομοιομορφία της επιδερμίδας και παράλληλα επιταχύνει την αποβολή νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Δεν θα σου πω ψέματα τα αδυνατιστικά-αντικυτταριτιδικά τα κοιτάω με επιφύλαξη. Το συγκεκριμένο το αγάπησα από την πρώτη εφαρμογή. Κάνει όλα όσα υπόσχεται. Ορατή και άμεση σύσφιξη παράλληλα με λείανση της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Υφή μαγική. Ένα καινοτόμο και δραστικό προϊόν εμπνευσμένο από τους ορούς προσώπου, με το ιαματικό νερό της Vichy και σύνθεση ελαφριά, μη λιπαρή και κολλώδη που απορροφάται αμέσως. Όλα όσα κάνουν το Celludestock Serum Flash, απαραίτητο εφόδιο για το καλοκαίρι. 


Η ομορφιά είναι στη συνειδητοποίηση της διαφορετικότητας.
Ενίσχυσε τη.