photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Change your world with Essie-gel color...



Γιατί αν δεν μπορείς να ομορφύνεις τον κόσμο, μου λέει, ζωγράφισε τον. Και καταλήγω να απαντώ πως δεν ξέρω ποια χρώματα να βάλω για να γίνει ιδανικός, να γίνει πιο όμορφος και πιο λαμπερός. Αν έπρεπε να αποτυπώσω τη χαρά, το πάθος, τον έρωτα, τον πόνο, τι θα χρησιμοποιούσα; Θα ήταν παλ αποχρώσεις ή φωτεινές; Ματ για να ηρεμεί το μάτι και να δίνει σιγουριά ή glossy για να απογειώνει τη διάθεση στο λεπτό; Αποχρώσεις παστέλ για να ενισχύουν την ρομαντική πλευρά, αυτή την λίγο πιο κοριτσίστικη ή πιο σκούρες για να αναδείξουν τον ξεχωριστό, τολμηρό αέρα; Έτσι κ εγώ ζωγραφίζω τον κόσμο στην καθημερινότητα. Βάζω χρώμα παντού. Και το φτάνω ως τα άκρα. 



Όχι κάποιο τυχαίο χρώμα αλλά αυτά που προτείνει κάθε σεζόν, η αυθεντία στο χώρο των χρωμάτων, Essie Weingarten. Ο κόσμος της διαφορετικός, εμπνευσμένος, ασυνήθιστα ρηξικέλευθος, με πινελιές που ξεχωρίζουν και τραβούν το βλέμμα στα άκρα. Χρώμα για κάθε στυλ που ανατρέπει τα δεδομένα, αξεπέραστο, εντυπωσιακό με μεγάλη πλέον διάρκεια. Τα νέα της Essie ήρθαν για να ενθουσιάσουν τις απανταχού λάτρεις της απαράμμιλης αισθητικής της Weingarten. Ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα του χρόνου και να φέρουν το μέλλον της τεχνολογίας του χρώματος στο σήμερα. Εssie gel. Τα essie gel είναι ημιμόνιμα βερνίκια που προσφέρουν χρώμα και λάμψη στα νύχια, μάντεψε, για 14 ημέρες. Το νέο σύστημα επαγγελματικού gel 2 σε 1 με λάμπα LED που ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία περιποίησης keratin care. Με σεβασμό στην υγεία των φυσικών νυχιών το essie gel περιέχει βασικά θρεπτικά συστατικά για απόλυτη προστασία των νυχιών από το σπάσιμο και τη φθορά. 14 ημέρες εκπληκτικού χρώματος και λάμψης με 36 θρυλικές αποχρώσεις.  




Όλες οι αγαπημένες σου, ακαταμάχητες αποχρώσεις, απολύτως εναρμονισμένες με το χρόνο. Ακριβώς όπως οι αληθινές αγάπες, είναι και οι beauty. Σταθερές, ξεχωριστές, σχεδόν τέλειες. 
Όλες κλεισμένες σε ένα μικρό καινούργιο μπουκάλι. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Essie έκανε και πάλι το θαύμα της. 
Η ρητορική ερώτηση που έπεται είναι : εσύ θα την ακολουθήσεις στη χώρα των χρωμάτων;