photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

La vie est belle... #Giveaway



Η ζωή είναι ωραία όταν έχεις το θάρρος και το θράσος ενίοτε να κοιτάς τον ήλιο κατά πρόσωπο. Όταν έχεις την πεισμοσύνη να πας κόντρα στα ρεύματα που σε παρασύρουν και να σηκώσεις το κεφάλι πέρνοντας την πιο βαθιά αναπνοή και να προχωρήσεις για το στόχο σου. Η ζωή είναι ωραία όταν φλερτάρεις με τους πιο μύχιους φόβους σου και τους αφήνεις πίσω. Όταν μπορείς να σηκωθείς και πάλι όσες φορές και να πέσεις και να μετρήσεις πάλι βήματα. Η ζωή είναι ωραία όταν έχεις την αντοχή να κοιτάς τον άλλον κατάματα και να του  λες τις αλήθειες σου. Όταν είσαι ο αληθινός εαυτός σου. Θολός, σοβαρός, ώριμος, ανώριμος, ολοκληρωμένος, ανολοκλήρωτος, ξεκάθαρος και μπερδεμένος, αξεδιάλυτος και σκοτεινός. Η ζωή είναι ωραία όταν μπερδεύεις τα όνειρα με την ελπίδα. H ζωή είναι ωραία για τα απλά και τα πολύπλοκα, για τα λίγα κ τα πολλά, τα φθηνά και τα ακριβά. Η ζωή ειναι ωραία για την ποικιλία της και για εκείνες τις στιγμές που δειλά δειλά πιάνεσαι από μια κλωστή και καταφέρνεις να σηκωθείς και πατάς γερά στα πόδια σου ξανά και φτάνεις πιο ψηλά από πριν. Η ζωή είναι ωραία για τον έρωτα, αλλά και για όσες φορες πληγωθήκαμε επειδή δώσαμε περισσότερα απ' ό,τι θα δίναμε στον εαυτό μας. Είναι ωραία γιατί μπορείς να αισθανθείς ένα πλήθος συναισθημάτων να χορεύουν γαλλικό βαλς, ξαφνικά. Αλήθεια, μπορείς να αφεθείς; Να νιώσεις;

Η ζωή είναι ωραία για εκείνα τα πρωινά που ο αέρας μυρίζει σπιτικά μπισκότα και κρουασάν και μια κούπα καφές σε περιμένει χωρίς καν να χρειαστεί να πεις θέλω ή ευχαριστώ. Η ζωή είναι ωραία για όλα όσα μπορείς να δώσεις στους άλλους και να συλλέξεις χαμόγελα ικανοποίησης, αλλά και για όσα μπορούν οι άλλοι να σου δώσουν. Mα είναι ακόμα πιο ωραία όταν πια καταλαβαίνεις πόσα πρέπει και πόσα μπορείς να δώσεις στον ίδιο σου τον εαυτό. Γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν σπας τους κανόνες που άλλοι σου όρισαν και ακολουθείς τη ζωή ΣΟΥ! Για τα ρίσκα της. Γιατί που η ομορφιά αν δεν τολμάς; Τόλμα να το πιστέψεις φίλη. La vie est belle.

Tολμάς να ρισκάρεις; Να κάνεις σύμμαχο την τύχη και να παρασυρθείς σε νότες μεθυστικές; Σε νότες κορυφής που γεννούν χαμόγελα. Χαμόγελα μεθυστικά. Φερμένα από το Παρίσι. Χαμόγελα σαγηνευτικά όπως αυτό της μούσας της Lancôme, Julia Roberts. Tη La Vie Est Belle, την ερωτεύτηκα από την πρώτη μυρωδιά. Νότες κορυφής από φραγκοστάφυλλο και αχλάδι, μεσαίες ίριδας, γιασεμιού Sambac και ανθών πορτοκαλιάς και νότες βάσης από πατσουλί, σπόρους Τόνκα, βανίλια και πραλίνα ενώθηκαν το 2012 από τον Olivier Polge, τον Dominique Ropion και την Anne Flipo. Σε ένα μπουκάλι κλεισμένες, σχεδόν μινιμαλιστικό με γεωμετρικές καμπύλες, όμοιες με σώμα γυναίκας, που λαμπυρίζει παιχνιδιάρικα χάρη στα ασημί μεταλλικά στοιχεία που γίνονται ένα με το γυαλί και κάνουν το φως να αντανακλά σε αποχρώσεις του ροζ. Ο λαιμός του μπουκαλιού είναι διακοσμημένος με έξι περλέ φτερά από γκρι οργάντζα, σύμβολα της ελευθερίας και της ευτυχίας. Και ήταν όλες αυτές οι λεπτομέρειες που ένωσαν αγάπες με τη φίλη του Beauty my life. Και να' μαστε τώρα εδώ να σε προκαλούμε κλείνοντας σου πονηρά το μάτι να χορέψεις μαζί μας κάτω από γαλλικές νότες και να καλοπιάνεις τη ζωή σιγοτραγουδώντας σε ακανόνιστους ρυθμούς όποιο σκοπό σε μυεί στην ομορφιά της ζωής. Και στον αέρα να πλανάται η απόλυτη μυρωδιά της La Vie Est Belle. Αυτή που σε ξαναπλάθει από την αρχή και σε μεγαλώνει με αισθητική.




 
Δύο αρώματα La vie est belle περιμένουν να γίνουν δικά σου.
Εμείς σου δίνουμε τις νότες, εσύ βάλε τη φαντασία και τα υπόλοιπα και προετοιμάσου για το πιο μεγάλο ταξίδι στην ομορφιά της ζωής.
 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like στη σελίδα Beauty my life
3. Like, σχόλιο και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
4. Άφησε μου σχόλιο εδώ ή στο blog της Beauty my life, τι σημαίνει για εσένα La vie est belle;
Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.
 Ραντεβού, 3/4 για να μάθεις αν είσαι μια από τις δύο τυχερές. 
 

Καλή τύχη! 
Παιχνιδιάρικη! 

@ Hotel Grande Bretagne