photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Hello my new babylips love....




Μπορώ να σου πω για όνειρα που πετάνε πάνω και από τα σύννεφα. Για στόχους που ξεκινάνε από το έδαφος και όσο τεντώνεις το σχοινί (πες το καλούμπα) τόσο πιο εφικτοί γίνονται. Μπορώ να σου πω με σιγουριά για χρώματα που φτάνουν στα ουράνια και αγκαλιάζουν σκέψεις αλλά συνάμα και για φτερά ασφάλειας που πάντα επιδιώκεις να κρατάς σαν σταθερές. Απλώς να θυμάσαι να τα στολίζεις με τις πιο υπέροχες στιγμές. Στιγμές αγάπης, χαλαρότητας και ανεμελιάς που σε φέρνουν λίγο πίσω στην εποχή των ονείρων. Τότε που σε ένοιαζε μόνο πόσο ψηλά θα φτάσει ο χαρταετός σου. Δεν ονειρεύομαι χαρταετούς, φίλη. Ονειρεύομαι όμως συνεχώς τα σύννεφα. Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως στη ζωή δεν χρειάζεσαι πολλά. Τα όνειρα σου να φυλάς και να πιστεύεις στη μαγεία που δημιουργείς εσύ. Η ζωή έχει την εικόνα που της δίνεις. Ένα τσίρκο στον αέρα. Στα σύννεφα. Εκεί που περπατάω και κάθε φορά που πεφτώ με πείσμα σκαρφαλώνω ξανά. Στα σύννεφα που σήμερα γέμισαν τον ουρανό και έκαναν το πέταγμα των χαρταετών λίγο πιο δύσκολο. Αλλά εσένα μην σε πτοεί ο καιρός.  Εσύ να κυνηγάς και να πιάνεις τα σύννεφα. Σου κρύβουν για λίγο τον ήλιο; Και; Θα κάνουν το επόμενο πέταγμα πιο ενδιαφέρον. 
 
Η ημέρα σήμερα θα απαιτούσε κανονικά all star, χαλαρό ντύσιμο και γέλια σε εξοχές ή χαμόγελα δίπλα στο κύμα παρέα με γεύση γλυκάνισου στο στόμα. Δεν με ενοχλεί όμως που φόρεσα τις γαλότσες μου, περπάτησα στη βροχή και αντί για ανεμώνες, έκοψα αμυγδαλιές. Ούτε που θα καταλήξω να δω ταινία. Γιατί αποφάσισα να ντύσω τη μέρα με χρώμα παιδικότητας που ακροβατεί παράλληλα με τη γυναικεία φύση. Δεν θα έχει πολλά. Θα έχει τα απαραίτητα. Γέλια, χρώμα, αγάπη, φροντίδα. Αν αυτά έπαιρναν μορφή θα ήταν το απόλυτο προϊόν περιποίησης. Baby Lips της Maybelline New York. Και έφτασαν στην Ελάδα. 






Τα πιο υπέροχα lip balms στα πιο παιχνιδιάρικα και κοριτσίστικα χρώματα. Στις πιο funky, girly συσκευασίες και με τις πιο ευεργετικές ιδιότητες. Και αν αναρωτιέσαι τι πιο πρωτότυπο μπορεί να έχει ένα lip balm και να έχει ενθουσιάσει τις απανταχού beauty lovers, να σου πω είναι η μαγική φόρμουλα τους. Αλόη, μέλι, shea butter, βιταμίνη Ε και εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica. Ενυδατώνουν απόλυτα τα χείλη, θρέφουν σε βάθος και παράλληλα τα προστατεύουν. Αφέσου να χαθείς σε απαλότητα, προστασία και αρώματα. Επίλεξε χρώμα και μυρωδιές, τσέκαρε και τις ανάγκες των χειλιών σου και ξεκίνα το δικό σου παιχνίδι ενυδάτωσης ή επανόρθωσης. Μοβ, Peach kiss, με ελαφρώς πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν ανεπαίσθητη λάμψη με γεύση ροδάκινου. Ροζ, Pink punch, με άρωμα εξωτικού passion fruit που αφήνει την πιο ροζ, σαν τσιχλόφουσκα, απόχρωση στα χείλη. Πορτοκαλί, Cherry me, που χαρίζει την πιο κόκκινη απόχρωση και μυρίζει κεράσι. Γαλάζιο με άρωμα lemon pie για εντατική ενυδάτωση. Κίτρινο, Repair, με άρωμα αμυγδάλου που προσφέρει εντατική θρέψη και επανόρθωση και προστασία λόγω του SPF20 που περιέχει. Πράσινο, So fresh, και θα νιώσεις στο δευτερόλεπτο τη φρεσκάδα της μέντας παράλληλα με τα οφέλη της ενυδάτωσης.
Σα χάδι απαλότητας. 



















Ε και στην τελική εμείς δίνουμε υπόσταση στους στίχους του Ελύτη, 
"και γίνομαι άνεμος για τον χαρταετό και χαρταετός για τον άνεμο, ακόμη και αν ουρανός δεν υπάρχει"... 
Τα όνειρα σου να τα κυνηγάς με κάθε καιρό...

Y..γ την μαγεία των ονείρων και της παιδικότητας τη συνόδεψαν μπόλικη ροζ λεμονάδα, μπόλικα ζαχαρωτά και τα πιο αέρινα και παιχνιδιάρικα marshmallows από τα Marks and Spencer Greece Food.