photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Armani Privé : The luxury perfume Collection...


Για εμένα λοιπόν το πιο εκπληκτικό, το πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο είναι να ανακαλύψει κάποιος το άρωμα που θα στιγματίζει τις στιγμές του. Αυτό που θα ποτίζει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο και θα ξυπνά τις αισθήσεις. Αυτό που θα σε ξεχωρίζει στο πλήθος και θα κινητοποιεί κάθε αισθητήριο όργανο. Τότε που βγαίνεις στο δρομο και βρίσκεσαι να κουβαλάς μαζί σου το άρωμα αυτού που σε εχει εντυπωσιάσει και αναρωτιέσαι αν με τον ίδιο μαγικό τρόπο θα βρεθεί κάποιος με το δικό σου άρωμα. Αυτό το άρωμα που θα ξυπνά μελλοντικά αναμνήσεις.

Αν έπρεπε να ταυτίσω τις στιγμές μου, να τις καθορίσω με ένα άρωμα, αυτό θα ήταν σίγουρα από τη νέα συλλογή του Giorgio Armani, Armani Privé. Aρώματα συναρπαστικά και πολύτιμα ακριβώς γιατί δεν είχαν σκοπό να καταλήξουν προς πώληση. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σχεδιαστής ''Θέλησα λοιπόν να επιστρέψω σε αυτά τα πρότυπα και να δημιουργήσω μια συλλογή υψηλής αρωματοποιίας. Μου αρέσουν τα ασυνήθιστα αρώματα, και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αρώματα για άνδρες και γυναίκες, τα οποία σε καλούν να τα ανακαλύψεις, αρώματα γεμάτα μυστήριο''. Αρώματα διαφορετικά που παραπέμπουν στη φύση.
Εκλεπτισμένα, μινιμαλιστικά και με μόλις δεκαπέντε συστατικά,ένα μάλιστα από αυτά, το Bois d’Encens περιέχει μόνο πέντε συστατικά. Ωστόσο ο έντονος χαρακτήρας είναι φανερός από τη πρώτη μυρωδιά. Κομψότητα ακόμη και στο μπουκάλι. Εμπνευσμένο επίσης από τη φύση με πέτρες που συμβάλλουν στη μινιμαλιστική θεώρηση του σχεδιαστή. H συλλογή Les Eaux, επηρεασμένη από τους κήπους της Μεσογείου, η La Collection, ο απόλυτος ύμνος στις πιο ξακουστές αρωματικές νότες της δυτικής παράδοσης της αρωματοποιίας και η La Collection des Milles et une Nuits, προϊόν έμπνευσης από τους μύθους της Ανατολής. Δεν θα σου πω πολλά, άλλωστε η επιλογή ενός αρώματος είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Αλλά θα σου πω να μυρίσεις το Αλεξανδρινό τριαντάφυλλο, Rose Allexandrie, και το σύκο, Figuier Eden, από τη σειρά Les Eaux και από τη La Collection το Εau De Jade, απλώς μαγικά. Όπως και να έχει φίλη με την πρώτη μυρωδιά τα αρώματα της πιο πολυτελούς σειράς του σχεδιαστή θα σε μαγέψουν με την αρμονική ισορροπία των συστατικών τους. Και το βασικό, είναι από μόνα τους ικανά να προσδώσουν ταυτότητα και να ενισχύσουν κάθε ισχυρή προσωπικότητα. 







Τι λες, εσύ θα αποδεχτείς την privé πρόσκληση του σχεδιαστή για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έναν κόσμο στον οποίο η σπανιότητα και η πολυτέλεια διοχετεύονται στα αρώματα;