photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Πιστεύω στο απίστευτο του έρωτα... #L'Oréal Paris Giveaway



 Πιστεύω στο απίστευτο (του έρωτα) που είναι η πιο αληθινή μας ιστορία...

Θυμάσαι τι σου είχα πει κάποτε; Πιστεύω στο απροσδόκητο που συναντάς ξαφνικά και αλλάζει τη ζωή σου. Πιστεύω στο κάρμα που σου φέρνει στο δρόμο σου ανθρώπους την πιο κατάλληλη στιγμή. Με την ίδια επιμονή πιστεύω στο πρώτο βλέμμα και στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ δύο αγνώστων που γεννά έρωτες. Ο έρωτας, φίλη, δεν σε ρωτά πότε θα έρθει. Έρχεται ξαφνικά. Δουλεύεται και λίγο αλλά όταν νιώσεις πως χρειάζεται ώθηση έχει ήδη χάσει τη μαγεία του. Γιατί ο έρωτας είναι πάθος. Είναι τρέλα και όρεξη για ζωή. Γιατί ο έρωτας μετριέται σε κάτι αμήχανες πρώτες συζητήσεις, στα τυχαία αγγίγματα και στη γλώσσα του σώματος που δεν κάνει ποτέ λάθος. Ο έρωτας μετριέται στο βλέμμα του που καθηλώνει το δικό σου. Μετριέται στα χαμόγελα και στις ατάκες που ερωτεύεσαι, έτσι απλά. Στο χαμόγελο του που κινητοποιεί το δικό σου. Μετριέται στις αγκαλιές που σου χαρίζουν ασφάλεια, πληρότητα. Στην ηρεμία και τη γαλήνη. Κάτι βράδια πριν κοιμηθείτε και σε κάτι πρωινές καλημέρες. Τότε που τον κοιτάς να μισοκοιμάται και αρχίζεις να χαμογελάς ασυναίσθητα. Μετριέται σε ακροβασίες συναισθημάτων και στην κοινή τρέλα. Στην απελευθέρωση και στη δοτικότητα. Μετριέται στο αταίριαστο ή στο ταιριαστό δύο κόσμων, που σε κάνει να αναρωτιέσαι. Μετριέται στα κομμάτια που συνθέτεις και δημιουργείς μια μαγική αλλότητα. Μετριέται στο γέλιο του. Στα πουκάμισά του που ξεκουμπώνεις ανυπόμονα. Στο δέρμα του. Μετριέται στη φωνή του και στις μαγικές νότες που ακούνε τα αυτιά σου. Μετριέται ακόμη και στα φαλτσαρίσματα του. Μετριέται στις ιδέες και στη στάση ζωής του. Μετριέται σε όλα όσα προσπαθείς τον πρώτο καιρό να αποκρυπτογραφήσεις και σε κάνουν να μην πολυκαταλαβαίνεις τα απλά και αυτονόητα. Μετριέται στα μηνύματα και στα λόγια. Αλλά πιο πολύ στις πράξεις. Σε όσα σου δείχνει. Μετριέται στο σημείο αναφοράς πάνω του. Όποιο εσύ ορίζεις. Κοίτα τον. Τι ερωτεύτηκες πάνω του; Τι τον κάνει ερωτεύσιμο στα μάτια σου;



Είναι αυτό το ανδρικό πρόσωπο που σε καθηλώνει. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Oι γκριμάτσες και οι μορφασμοί που παίρνει όταν μιλάει. Ο τρόπος που σε κοιτά. Τα λακάκια στα μάγουλα και οι μικρές ρυτίδες που αρχίζουν να φαίνονται δειλά. Όλα αξιαγάπητα και όλα να συμβάλλουν σε αυτή την εξέλιξη της ομορφιάς του. Ε! μα είναι τόσο όμορφος σκέφτεσαι. Μπορώ να χαζεύω το πρόσωπο του με τις ώρες! Και αυτή η λάμψη που ενισχύει κάθε πάθος. Τι λες θα του ενισχύσεις αυτή τη λάμψη που είχε όταν πρωτογνωριστήκατε και χάνεται από τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Θα του κάνεις το δικό σου δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων; Όχι για να του δείξεις μια και μόνο ημέρα πως σε καθηλώνει αλλά γιατί έχει ενδιαφέρον να θυμίζεις στον άλλον με μικρές λεπτομέρειες πως είναι άκρως ερωτεύσιμος ακόμη και τα πρωινά που ξυπνά με νεύρα και κακόκεφος. Αλλά που και πάλι θα διατηρεί τη λάμψη του. Για προχώρα παρακάτω! ;)


  
H L'Oréal Paris | Γιατί σας Αξίζει , του χαρίζει 1 από τα 5 σετ προϊόντων πλήρους περιποίησης από την ανδρική σειρά MEN EXPERT που περιλαμβάνει το Hydra Energetic Δροσερό gel καθαρισμού που καθαρίζει, εξυγιαίνει και ξυπνάει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. To Hydra Energetic Ενυδατική Κρέμα κατά της Καθημερινής Κούρασης που καταπολεμά τα 5 σημάδια κούρασης, ενισχύει τη φυσική ανθεκτικότητα της επιδερμίδας και ενυδάτωνει σε βάθος και τέλος το Balsam για μετά το ξύρισμα που ενυδατώνει για 24 ώρες, καταπραΰνει άμεσα και επαναφέρει την προστατευτική ικανότητα της επιδερμίδας.
Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά.  
1. Like στη σελίδα του blog στο facebook All Things You Are
2. Like, σχόλιο και share στη φωτογραφία που θα δεις εδώ
3. Άφησε μου σχόλιο εδώ κάτω, ''τι είναι αυτό που τον κάνει ερωτεύσιμο στα μάτια σου;''

Και να θυμάσαι 11 του μηνός που ο διαγωνισμός λήγει, τα ξαναλέμε εδώ με αποτελέσματα.
  

Κοίτα τον κάθε μέρα. Οι μέρες περνάνε και ενισχύουν τα συναισθήματα. Ερωτεύσου τον από την αρχή ξανά και ξανά, παθιάσου με τις κινήσεις του, ρίσκαρε ακόμη και να ονειρευτείς μαζί του. Και να του λες τα πάντα. Κάθε σου συναίσθημα. Μην φοβάσαι να ανοιχτείς και να αποκαλύψεις ό,τι βρίσκεται στα μύχια της ψυχής σου και τον αφορά. Μην τα καταχωνιάζεις. Ο έρωτας είναι μοιρασιά. Ο έρωτας είναι αλήθεια. Είναι ένας μαγικός τρόπος να  φέρεις το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα.


Και που και που να θυμάσαι και αυτούς τους στίχους του Ρίτσου ''άξιζε να υπάρξουμε για να συναντηθούμε''. Είναι η απάντηση σας (και των δυο) σε μια πραγματικότητα που φαλτσάρει άγρια. Και είναι έρωτας. Και σου χαρίζει το πιο μεγάλο και αληθινό χαμόγελο. Και σε οδηγεί σε άγνωστους και αχαρτογράφητους δρόμους. Και αυτό είναι μαγεία!  
Να ερωτεύεσαι!