photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

She believed in a sparkle life...

Zήσε, Γέλα, Αγάπα με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Με τον πιο ανορθόδοξο. Γέλα δυνατά, φώναξε με πάθος πόσο σε αγαπάς. Ξέχνα τα όρια. Ζήσε τη ζωή σου σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι άνθρωποι ξεχνούν. Ξεχνούν την παροδικότητα τους. Νιώθουν πως έχουν άπειρο χρόνο. Ζήσε σαν να μην έχεις. Κάνε όσα θες και συνεχώς αναβάλλεις. Χόρεψε στη βροχή. Νιώσε τη μαγεία της. Και αν βραχείς; Θα έχεις νιώσει κάθε ευεργετική της ιδιότητα. Κοίτα τα αστέρια, πάρε τον από το χέρι και χαζέψτε τους σχηματισμούς. Περίμενε να πέσει κάποιο και πες την ευχή σου δυνατά. Μη φοβηθείς πως θα ακουστείς. Οι τύποι και οι νόρμες μας κάνουν να χάνουμε την ουσία. Ό,τι και να κάνεις, φρόντισε να το κάνεις με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Ξέχνα τους κανόνες και απλώς ΖΗΣΕ. Nα πιάνεις τη ζωή από τα μαλλιά. Να νιώθεις τον παλμό της. Να χάνεσαι στις στιγμές και να αγγίζεις ό,τι είναι για εσένα σημαντικό. Η ζωή είναι όντως στιγμές. Ξεχώρισε αυτές που σε κάνουν να μη χάνεις το όνειρο και την αξία σου. Γέμισε τες με χρυσόσκονη και κάθε μέρα να θυμάσαι να σε αγαπάς όλο και πιο πολύ. Eιδικά αυτές τις ημέρες και πιο πολύ τις νύχτες, υποσχέσου να ζήσεις στιγμές που θα σου κόψουν την ανάσα. Είτε ποντάρεις στο κόκκινο είτε στο μαύρο, μην ξεχάσεις να ζεις στο ζενίθ... Όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να το πιστέψεις!

Αν με ρωτούσε κάποιος με τι υλικό έχω συνυφασμένα τα Χριστούγεννα, θα απάνταγα χωρίς δεύτερη σκέψη τις παγιέτες και τη χρυσόσκονη (σε όποιον τόνο). Αγαπώ τη λάμψη και τις λεπτομέρειες και ήταν αυτό που με είχε κάνει να επιλέξω, κάποτε, ενστικτωδώς στα Sephora, το σετ  της nails inc, bling it on midnight. Ήταν το χρώμα, η αίσθηση πολυτέλειας και διαφορετικότητας και η λάμψη που σχεδόν με υπνώτισαν και κατέληξε στο ταμείο μαζί μου. Να διευκρινίσω πως δεν είμαι εμμονική με τα νύχια. Τουναντίον. Είμαι όμως εμμονική με τις παγιέτες και όποια μορφή χρυσόσκονης. Και το συγκεκριμένο σετ μανικιούρ ήταν και είναι από τα αγαπημένα μου, γι'αυτό και επέλεξα να στο χαρίσω. Είναι από μόνο του αρκετό να τραβήξει κάθε βλέμμα πάνω στα νύχια. Άκρως εντυπωσιακό, αποπνέει φινέτσα και ανατρεπτικότητα ταυτόχρονα. Και αν αναρωτιέσαι πόση λάμψη και πολυτέλεια χωρούν σε δύο μπουκαλάκια, η απάντηση είναι τόση όση χρειάζονται οι πιο ξεχωριστές σου νύχτες.



Ναι, ξέρω η χρυσόσκονη, ενδεχομένως, μπορεί και να σε παραπέμπει σε μια περίεργη (σικ) αισθητική αλλά να θυμάσαι πως τα πάντα είναι θέμα μέτρου. Ένα blazer, ένα tuxedo, μια ζακέτα γεμάτη παγιέτες, ένας φάκελος ή τα παπούτσια σου θα δείξουν αρμονικά δεμένα, αν τα συνδυάσεις με φαινομενικά αταίριαστα υλικά. Το απλό σου φανελάκι, εκείνο το βαμβακερό t-shirt ή το μάλλινο πουλόβερ, το jeans σου, θα λάμψουν από τις λεπτομέρειες. Μην το φοβηθείς αρκεί να προσέξεις τις ισορροπίες. Παίξε με την πιο παιχνιδιάρικη τάση του χειμώνα και μαγνήτισε κάθε βλέμμα. Το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.



Και αν είσαι ακόμη πιο τολμηρή παίξε με τα χρώματα και πήγαινε την τάση ένα βήμα παραπέρα. Πρόσθεσε ιριδίζοντες τόνους σκιών. Η Lancome, φέτος, φροντίζει να σε μυήσει στα μονοπάτια της. 
Λαμπερό και άκρως εκτυφλωτικό βλέμμα, απολύτως ταιριαστό με τη μαγεία της βραδιάς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκθαμβωτική λάμψη, έντονο χρώμα και μεταξένια υφή από τις νέες αποχρώσεις των σκιών Dazzle Shades, σε 4 μαγικές αποχρώσεις. Για να έχεις κάτι από τη φινέτσα της Audrey. To έντονο eyeliner μην ξεχάσεις, πολλή μάσκαρα και απαλούς, σχεδόν φυσικούς χρωματισμούς στα χείλη.


Η μόδα και η ομορφιά θέλουν ανατροπές και ρίσκο. 
Ξέφυγε από τα στυλιστικά πρέπει και τη γνώμη των άλλων. 
Αυτοσχεδίασε, πειραματίσου. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ανατρεπτικότητα θέλει λάμψη! 
Sequin - sparkle rules.