photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

GLOWBOX Δεκεμβρίου...


Πριν ένα μήνα ξεκίνησα να σκέφτομαι την ιδέα των ποστς σχετικά με τα συνδρομητικά κουτιά. Μου την έβαλε η Ιωάννα, η αγαπημένη σου νεράιδα. Και να ' μαι εδώ με καινούργια στήλη.
Χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγεις, παραλαμβάνεις το δικό σου κουτάκι ομορφιάς, το Glowbox. Ανοίγεις ανυπόμονα το κουτί  σου.


Και αρχίζεις να μετράς προϊόντα, 6. 1 lipgloss Flormar σε χρυσή απόχρωση, Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel 29 ml, μια οδοντόκρεμα Marvis 10 ml, ένα kohl Peggy Sage μολύβι ματιών, μία Peggy Sage λίμα νυχιών τεσσάρων όψεων και τέλος τα νέα nail patch art των Sephora σε nude beige απόχρωση (νέο βερνίκι που εφαρμόζεται στα νύχια και διαρκεί 11 ημέρες). Και δίπλα marshmallows από τα Fresh.

Η έκπληξη πως είναι;  Περιμένω τα σχόλια σου!

Update! Το πρωί μέσα στον πανικό δεν σου έγραψα την άποψη μου. Ισχυεί απόλυτα πως άνοιξα με μεγάλη ανυπομονησία το κουτάκι μου, όπως ακριβώς και το περίμενα. Το newsletter που έλαβα με προϊδέαζε για ένα αν μη τι άλλω λαμπερό κουτί με όλα όσα θα χρειαστώ για να είμαι λαμπερή στις γιορτές των Χριστουγέννων. Η έκπληξη δεν ήταν δυστυχώς ευχάριστη. Προσπάθησα να ξεπεράσω το πρώτο σοκ αλλά έχοντας αγοράσει όλα τα κουτιά του εν λόγω συνδρομητικού κουτιού και πιστεύοντας απόλυτα στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα του, το περιεχόμενο του μήνα Δεκεμβρίου δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ποιότητα και τα μέχρι τώρα δεδομένα του Glowbox. Δεν συνηθίζω να αναφέρω αρνητικά σχόλια, αλλά όπως διάβασα και από την Ιωάννα και το ενστερνίζομαι απόλυτα 15 ευρώ είναι πολυτέλεια να τα δίνεις πλέον κάθε μήνα και να παραλαμβάνεις ένα τέτοιο κουτί. Την κατάσταση ίσως να σώζει ελάχιστα το Mario Badesku που προσωπικά αγαπώ αλλά και πάλι  ικονοποιημένη δεν είμαι. Ελπίζω πως απλώς ήταν μια ατυχής στιγμή του αγαπημένου μου κουτιού. Η συνέχεια θα το αποδείξει.