photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Giveaway! Rainbow of colors : Sephora Makeup Academy Blockbuster palette...


Παίρνω τα μολύβια μου, τις μπογιές μου, μια ακουαρέλα και αρχίζω να αποτυπώνω ό,τι βρίσκεται γύρω. Αν έπρεπε να δώσω σχήμα και ζωή στα όνειρα θα τα χρωμάτιζα πολύχρωμα. Όλα θα έκρυβαν ελπίδα και ζωντάνια. Θυμάμαι ακόμη και τώρα πως δεν αποχωριζόμουν τις ξυλομπογιές και τις κηρομπογιές μου. Έψαχνα το χρώμα γύρω και στη ζωή μου. Ίσως γι' αυτό το ψάχνω ακόμα σε λίγο πιο κοριτσίστικα πράγματα αυτή τη φορά. Παλέτες με σκιές, βαζάκια με ρουζ, μπουκαλάκια με eye liner και κραγιόν, στις πιο ονειρικές αποχρώσεις. Να σε οδηγούν να ζωγραφίζεις τα πιο ξεχωριστά looks, να μεταμορφώνεις και να μεταμορφώνεσαι. Και τα χρώματα σαν την τελειότητα είναι. Αυτή που ψάχνεις στη ζωή σου.



''Τι είναι για εσένα τελειότητα'', σε ρωτάω.
''Η μαγική ικανότητα να ονειρεύομαι. Το ταξίδι μέσα σε πολύχρωμες στιγμές, πάνω σε αφράτα χρωματιστά συννεφάκια. Τι και αν ξέρω ότι μετά από λίγο η πραγματικότητα θα με σκουντήξει και θα ξυπνήσω. Τα όνειρα δεν χάνουν ποτέ την αξία τους'', μου απαντάς.
Χαμογελώ. Έχεις βρει τη δική σου #απλή_τελειότητα. Και αυτό είναι ευτυχία.

Σκέψου λοιπόν να ξετυλίγεις ένα μεγάλο πακέτο δώρου. Το απαιτούν και οι μέρες. Είναι κάτω από το δέντρο σου. Όχι ένα , δύο. Ένα για εσένα και ένα για τη φίλη σου. Σκέψου να βρίσκεις μέσα 130 ξεχωριστά χρώματα για να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα look. Πες μου, αλήθεια. Την παλέτα Makeup Academy Blockbuster palette των My Sephora Greece δεν θα την ήθελες; Δεν θα έκανε το πρόσωπο σου να φωτιστεί ξετυλίγοντας το χαρτί περιτυλίγματος; Εγώ θα είμαι ειλικρινής, θα το έσκιζα γεμάτη ανυπομονησία. Είναι από αυτά τα δώρα που εύχεσαι να είναι στη λίστα του Άγιου Βασίλη σωστά; Ε! λοιπόν είναι! Και περιμένει να γίνει δικό σου. 2 παλέτες από τις συλλεκτικές των Sephora Makeup Academy Blockbuster palette που βγαίνουν κάθε χρόνο και κάνουν τις απανταχού beauty lovers να καρδιοχτυπούν σου τις χαρίζουμε εγώ και η Κορίνα του Make Up Vibes. Eνώσαμε αγάπες : την αγάπη για τα χρώματα, την αγάπη για το μακιγιάζ, την αγάπη για εσένα και σου χαρίζουμε το πιο πολύχρωμο και απαραίτητο σε κάθε γυναίκα, πλήρες σετ μακιγιάζ. 


Και για του λόγου το αληθές, σημειώνεις; 1 πολυτελής παλέτα με 72 αδιάβροχες σκιές, 18 μακράς διάρκειας eyeliners, 28 κραγιόν, 7 κρεμώδη και σε μορφή πούδρας ρουζ, 3 concealers και 2 primers, ένα για τα μάτια και ένα για τα χείλη. Κάνε άθροισμα, 130 αποχρώσεις. Βάλε στα συν και τα 4 πινέλα. Και τώρα απλώς άνοιξε τις πόρτες για τον κόσμο του μακιγιάζ. Σε μια ξεχωριστή - πολύτιμη παλέτα, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο λαμπερά looks. Street style, graphic doll, retro chic διάλεξε ποιο σου ταιριάζει και μεγαλούργησε. Εμείς σου δίνουμε τα υλικά, εσύ βάλε τη φαντασία και το ταλέντο. Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like στη σελίδα Korina Make Up
2. Like, σχόλιο και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
3. Στο σχόλιο κάνε tag 3 φίλους σου στο facebook
4. Άφησε μου σχόλιο εδώ ή στο μπλογκ της Κορίνας, αν έπρεπε να ζωγραφίσεις τον κόσμο σου, τι χρώμα θα είχε; (σ.σ. ο δικός θα ήταν σκίτσο του μικρού πρίγκιπα)

Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.



Καλή τύχη! 
Πολύχρωμη!