photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Οι δικές μου αλήθειες και Clinique Giveaway, έτσι για ευχαριστώ...


O χρόνος στη ζωή κάθε Αιγόκερου (ωχ! άκουσα) παίζει καταλυτικό ρόλο. Κυρίως όταν κάνει κάτι που το έχει αγαπήσει. Αν πιστεύεις στα ζώδια να σου πω πως οι Αιγόκεροι δίνονται με πάθος σε ό,τι τους μαγέψει. Έχω αποδομήσει κάθε έννοια του ζώδιου. Έχω ένα αρνητικό - θετικό, εξαρτάται από ποια σκοπιά το δεις, δίνω όλο μου το είναι σε ό,τι ασχοληθώ. Θέλω να το φτάσω ψηλά. Στα δικά μου μάτια, όπως σου είχα πει και στην πρώτη ανάρτηση, το ψηλά συνεπάγεται με την αλήθεια, την ειλικρίνια και τις αξίες που με διέπουν. Πολλοί μου έχουν πει πως το μπλογκ δεν έχει ξεκάθαρη ταυτότητα. Δεν είναι ένα μπλογκ αμιγώς ομορφιάς, μόδας ή σκέψεων. Είναι όλα μαζί, με μια ροπή προς την ομορφιά. Κυρίως την ομορφιά που ψάχνω εγώ στην καθημερινότητα μου. Στην ομορφιά που θέλω να αλλάξω και να γεμίσω τη ζωή μου. Όσοι ξέρουν, ξέρουν πως το μπλόγκινγκ ξεκίνησε σε μια περίοδο μεταβατική για εμένα. Πριν ένα χρόνο ακριβώς. Κάπου αλλού με άλλα τρία άτομα. Δεν πίστευα ποτέ πως οι σκέψεις μου ανακατεμένες με πράγματα που αγαπώ θα μπορούσαν να αγγίξουν κάποιον, να τον κάνουν να νιώσει, να τον ωθήσουν να μου στείλει μήνυμα. Άρχισα να γράφω πριν ένα χρόνο ακριβώς σε ένα μπλογκ που θέλω να αφήσω πίσω γιατί μου άφησε μια γεύση πίκρας. Δεν μίλησα ποτέ για τους λόγους της αποχώρησης. Στην αρχή φοβήθηκα. Φοβήθηκα να φύγω. Γιατί εμένα με τρομάζουν οι αλλαγές και τα καινούργια ξεκινήματα. Αλλά όταν έφτασε να με δυσαρεστεί και να με κάνει να θυμώνω και να οργίζομαι, κατάλαβα πως έπρεπε να κάνω κάτι δικό μου. Γιατί; Γιατί πολύ απλά εγώ αγαπώ τις λέξεις. Έμαθα να τις αγαπώ και δεν μπορώ να με φιμώνουν. Δεν μπορώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους που δεν έχουμε σύμπνοια στόχων. Δεν μπορώ να αμφισβητούμαι. Έχω αμφισβητηθεί πολύ στη ζωή μου. Έφυγα λοιπόν. Ή μάλλον με ''έφυγαν''. Από ένα μπλογκ που έριξα άπειρες ώρες δουλειάς και έδωσα και εκεί τον εαυτό μου. Αυτά έπρεπε να τα πω (κάποια γιατί υπάρχουν και άλλα) γιατί ποτέ δεν τα είπα. Ποτέ δεν μίλησα αλλά κάποια στιγμή, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Πριν από 6 μήνες λοιπόν, όταν έφτασα στο σημείο να χτίσω κάτι νέο από την αρχή, αναιρέθηκα και αμφισβητήθηκα πολύ. Δεν με ένοιαξε γιατί έτσι είμαι εγώ. Δεν είχα μιλήσει μέχρι τώρα για τη φυγή μου. Αλλά με το χέρι στην καρδιά ήταν η καλύτερη απόφαση. Γιατί όλο αυτό που έχω ζήσει στο All things you are, είναι μαγικό.

130.000 προβολές, 3210 ''μου αρέσει''  στη σελίδα στο φέισμπουκ. Θα σου πω απλώς πως τα νούμερα είναι ανούσια. Ευχαριστώ κάθε έναν ξεχωριστά που μπαίνει στη διαδικασία να διαβάζει μερικές αράδες κειμένου και σκέψεων μου. Για εμένα η ουσία είναι στην επαφή! Ευχαριστώ για τα μηνύματα, για τα σχόλια, για την υποστήριξη σε όσα σκέφτομαι και σε όσα γράφω. Ευχαριστώ που με δέχτηκες στη ζωή σου. Ευχαριστώ πιο πολύ γιατί πριν από 6 μήνες δεν πίστευα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως μπορεί κάποιος να αγκαλιάσει, αυτό που για μένα είναι πάθος. Έμαθα να αγαπώ τις λέξεις. Έμαθα να αποτυπώνω σε χαρτιά και μηνύματα όλα όσα έχω ανάγκη να πω. Έτσι είμαι εγώ. Δεν μιλάω, γράφω. Αυτό το κάνω χρόνια. Γι' αυτό κάθε γραμμή είναι κατάθεση ψυχής. Σε αυτό το μπλογκ καταθέτω σκέψεις, όνειρα, προβληματισμούς, ανάγκες, πάθη. Δεν με αφορούν τόσο oι προβολές, τα likes, με κάνουν όμως τόσο χαρούμενη τα σχόλια, οι ερωτήσεις, οι κουβέντες που πιάνουμε μέσα από μηνύματα, μειλς. Οι εξομολογήσεις σου. Ειδικά αυτές που ξεκινάνε από το instagram-ίζοντας.  Ένας άνθρωπος που εκτιμώ μου έμαθε πως η ουσία στο μπλόγκινγκ είναι ο άνθρωπος που θα σε εμπιστευτεί, θα σε νιώσει δίπλα του. Σε ευχαριστώ και για αυτό. Μετράει διπλά για εμένα.

Δεν αλλάζω τα πράγματα, αλλάζω τον εαυτό μου. Δεν πουλάω ύφος, στυλ (όπως είχε γράψει κάποτε η Λιλή Ζωγράφου). Καταθέτω τη δικιά μου αλήθεια. Γιατί για εμένα η αλήθεια και η ειλικρίνια σπανίζουν στις μέρες μας. Αυτό το μπλογκ είμαι εγώ. Είναι η αναζήτηση της ουσίας μου μέσα από ετερόκλητες καταστάσεις. Γι' αυτό δεν έχει και συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως σου είπα. Έτσι όμως είμαι εγώ. Ο,τι γράφεται, είναι ό,τι αγαπώ, ό,τι πιστεύω και ό,τι θέλω να μάθεις και εσύ (όσοι έχουν μιλήσει μαζί μου ξέρουν)! Δεν υπεκφεύγω. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά δεν είμαι και ο χειρότερος. Δεν γράφω αν κάτι δεν με καλύπτει. Δεν θα το αναφέρω ποτέ. Ο,τι γράφω, είναι ό,τι με παθιάζει. Δεν θα δεις αρνητικές κριτικές γιατί πολύ απλά δεν θα βάλω προϊόντα που δεν μου αρέσουν. Όσα δεν με καλύπτουν δεν έχουν χώρο στη ζωή μου, όπως δεν έχουν χώρο και στο μπλογκ μου.  

Οι διαγωνισμοί (άλλο κεφάλαιο) δεν γίνονται με σκοπό τα likes, θέλω να το ξέρεις. Δεν θα δεις ποτέ διαγωνισμό αν αυτό που κληρώνεται δεν θα το αγόραζα και εγώ. Αν δεν αποτελεί μέρος της αισθητικής μου. Μόνο ένας υπήρξε. Θέλω δε να ξέρεις πως έχω αρνηθεί και διαγωνισμούς όταν ένιωσα πως πάνε να υποτιμήσουν εσένα. Τους είδα σε άλλα μπλογκς αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να μπορώ όταν συναντηθούμε να σε κοιτάξω στα μάτια και να δεις την αλήθεια στο βλέμμα μου. Θέλω να σου δίνω αγαπημένα μου προϊόντα. Όπως σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό. Σου χαρίζω
high end προϊόντα. Clinique. Γιατί είμαι παιδί της Clinique. Μεγάλωσα με Clinique και τα αγαπώ με πάθος μέχρι σήμερα. Kαι θέλω με 4 άτομα να μοιραστώ το ίδιο πάθος. 4 σετ, 4 νικητές.


Το πρώτο σετ :  Είναι η μάσκαρα, Ηigh Impact mascara dramatic lashes on contact 01 black,  που όσες και να χρησιμοποιώ δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου. Είναι το μηχανικό μολύβι ματιών quickliner for intense και το σέρουμ ματιών All About Eyes cream, σε ειδικό μέγεθος που λείπει όμως από το κολαζ. Λατρεύω την έντονη μαύρη απόχρωση στο βλέμμα. Και με τη high impact και το μολύβι το βλέμμα είναι άκρως σαγηνευτικό. Όσο για την κρέμα, αγάπη, καθώς μειώνει αισθητά μαύρους κύκλους και σακούλες, ενυδατώνοντας απόλυτα.

Δεύτερο σετ : η παλέτα σε μπλε αποχρώσεις, All about shadow quad 11 galaxy και η πούδρα λάμψης-ρουζ , Fresh bloom all over colour 01 peony, από αυτές που επιμένω να έχω σε απόθεμα επίσης. Aν την έχεις δει καταλαβαίνεις τους λόγους, 3 διαφορετικές αποχρώσεις σε μια πολυτελή συσκευασία. 

Τρίτο σετ τα δικά μου λατρεμένα προϊόντα μακιγιάζ χειλιών. Τρεντ της σεζόν το ζεστό κόκκινο χρώμα. Αυτό ακριβώς που σου δίνει το Butter Shine Lipstick parisian red 433.  Kαι για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά αλλά θες χρώμα και ενυδάτωση Chubby Stick intense plushest punch 05. Σε υπέροχο ροζ φούξια χρώμα. 


Τέταρτο δώρο : το πιο Χριστουγεννιάτικο σετ μανικιούρ, σε μπλε απόχρωση. Bling it on midnight της Nails Inc. Οι λόγοι της αγάπης ευνόητοι.



Εσύ δεν θα κάνεις πολλά. Τα βήματα που είναι υποχρεωτικά να κάνεις, αναγράφονται στη φωτογραφία που θα δεις εδώ. Μόνο μην ξεχάσεις να  αφήσεις εδώ, ένα σχόλιο, για τις δικές σου αλήθειες. Είναι άλλωστε το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. 19/12 ραντεβού ξανά να δούμε τους νικητές. (Ο διαγωνισμός λήγει 18/12).




Και να θυμάσαι : οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά αν βρεις αυτό που μπορεί να σε κάνει να ξεχνιέσαι και να σε γεμίζει, χαμόγελα, ακόμα και όταν όλα είναι μουντά εκεί έξω, και μην το αφήσεις. Για εμένα αυτό είναι το μπλόγκ! Δεν είναι δουλειά, (ευτυχώς έχω άλλη) είναι αγχολυτικό! Να θυμάσαι πως αυτό το μπλογκ είμαι εγώ και οι επιλογές μου! Στο είχα πει αν θυμάσαι και στο about, θέλω να με ανακαλύψεις μέσα από τις λέξεις μου! Χαίρομαι που οι λέξεις έχουν τη δύναμη να μπορούν να στήσουν γέφυρες ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζονται αλλά μέσα από αυτές ανακαλύπτουν κοινά!

Χίλια ευχαριστώ για όλα λοιπόν! 
Εύη



Θα μου επιτρέψεις να κλείσω με λόγια του Μάνου Χατζιδάκη; 
Όχι επειδή μου ταιριάζουν. Eπειδή αγαπώ την αλήθεια του. Και πολλές φορές με οδηγεί.

 ''Α δ ι α φ ο ρ ώ για την δόξα. Με φυλακίζει μες στα πλαίσια που καθορίζει εκείνη κι όχι εγώ.

Π ι σ τ ε ύ ω στο τραγούδι που μας αποκαλύπτει και μας εκφράζει εκ βαθέων, κι όχι σ' αυτό που κολακεύει τις επιπόλαιες και βιαίως αποκτηθείσες συνήθειές μας.

Π ε ρ ι φ ρ ο ν ώ αυτούς που δεν στοχεύουν στην αναθεώρηση και στην πνευματική νεότητα, τους εύκολα «επώνυμους» πολιτικούς και καλλιτέχνες, τους εφησυχασμένους συνομήλικους, την σκοτεινή και ύποπτη δημοσιογραφία καθώς και την κάθε λογής χυδαιότητα.''

Μάνος Χατζιδάκις


Update :  Domina Taciturna, το πρώτο σετ σου ανήκει για να αναδείξει την ένταση στο βλέμμα σου.
Xrusa S , το δεύτερο σετ γιατί το μπλε είναι τάση και η λάμψη από την peony μαγική. 
Μaria Ilio.,  το τρίτο σετ για τα το πάθος και την ένταση στα χείλη. Μην ξεχνάς και την ενυδάτωση. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Τzinaki Tzinaki λάμψη στα άκρα για εσένα. 
Συγχαρητήρια σε όλες. Και για εσένα που δεν κέρδισες δες εδώ τι σε περιμένει. Και να θυμάσαι τα καλύτερα έρχονται και όταν μοιράζεις απλόχερα χαρά είναι μαγεία. 
Καλές γιορτές.