photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

I have chosen to be happy with Caudalie...


Πιστεύω στους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά πρώτα κοιτάνε πως να αλλάξουν τον εαυτό τους. Πιστεύω στους τρελούς που έχουν την ελπίδα πως ο κόσμος θα αλλάξει και ζουν για το όνειρο τους. Πιστεύω στους αντικομφορμιστές που αλλάζουν τον τρόπο θέασης των πραγμάτων και ανατρέπουν κάθε κατεστημένο. Πιστεύω σε αυτούς που μπορούν και περπατάνε με τα χέρια αλλά και στους άλλους που έχουν τη δύναμη να περπατάνε στα σύννεφα. Πιστεύω σε αυτούς που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και κάθονται εκεί σε μια γωνιά μαζεμένοι και δεν κάνουν θόρυβο για να προκαλέσουν. Όχι πολλά γέλια, όχι πολλούς φίλους, όχι πολλά λόγια. Πολλή σκέψη και μεγάλη δημιουργικότητα. Πιστεύω λοιπόν σε όλους αυτούς που αγάπησαν με πάθος μια ιδέα και την απογείωσαν. Που την έκαναν όραμα και στάση ζωής. Που ζουν γι' αυτή κάθε μέρα και λεπτό. 
Ναι! Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν για εμένα, αυτούς πιστεύω, αυτούς αναγνωρίζω και κάθε φορά ψάχνω την ιστορία τους. Για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο συνολικά πρέπει να τον ανακαλύψεις. Άσε λοιπόν την ιστορία του να σου μιλήσεις. Να ξεδιπλωθεί και εσύ μάθε από ό,τι θεωρείς άξιο προσοχής.

Η Μathilde Thomas είχε ένα όραμα να επικρατήσει στο χώρο της κοσμετολογίας ο όρος ''Αισθ-ηθική''. Ήθελε να εξελίξει κάθε παραγώγιμο προϊόν με φυσικά συστατικά από τον αμπελώνα της, τα οποία θα σέβονται το περιβάλλον και θα είναι βιοδιασπώμενα. Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, παραβένες, εστέρες, χρωστικές. Θα μπορούσε όλη αυτή η σκέψη, να μείνει ένα απλό όνειρο αλλά με τη βοήθεια του καθηγητή της Φαρμακευτικής Σχολής του Μπορντώ, Vercauteren, κατάφεραν να ανακαλύψουν πως το μυστικό της νεότητας κρύβεται στο σταφύλι. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η Caudalie.


Θα είμαι ειλικρινής την Caudalie, δεν την ήξερα καλά. Την έμαθα όμως από μια γάτα. Κυριολεκτικά. Έμαθα τα μυστικά της όταν έψαχνα για την κατάλληλη ενυδατική κρέμα που θα έκανε το πρόσωπο μου όχι απλώς να αποπνέει λάμψη και φρεσκάδα αλλά και να προστατεύεται σε βάθος από τις βλαβερές επιδράσεις της καθημερινότητας και του χρόνου. Αναζητούσα και αναζητώ το προϊόν που θα ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες για να καλύψει παράλληλα και τα δικά μου θέλω. Ναι μεν να είναι άκρως ενυδατικό αλλά όχι και λιπαρό. Να έχει ελαφριά σύσταση αλλά να δρα και σε βάθος χρόνου. Να είναι απαλό για την επιδερμίδα και τις εκάστοτε ευαισθησίες της και να βασίζεται σε φρέσκα φρούτα και φυτικά συστατικά. ''Δες και τα Caudalie'' ήταν η απάντηση της Μ. στο βομβαρδισμό ερωτήσεων. Και έτσι την έμαθα. Και ανακάλυψα την ιστορία της. Και έμαθα για τα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέχουν και για τη λειτουργικότητα τους. Έμαθα για τις αντιοξειδωτικές ικανότητες που έχουν οι πολυφαινόλες της αμπέλου και του σταφυλιού και από τότε δεν έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ.


Θα είμαι ειλικρινής κάθε πρωί μετά τον ορό χρησιμοποιώ Caudalie. Το βράδυ μένω πιστή στην Aqualia Thermal Night Spa της Vichy. Η πρωινή όμως ιεροτελεστία περιλαμβάνει αποκλειστικά τη Vinosource, Moisturizing Matifying fluid. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και κάθε φορά που τελειώνει την αναζητώ σε διαδικτυακά φαρμακεία. Κάπως έτσι ανακάλυψα και το DVCare. Την πρώτη φορά μαζί με την Caudalie, αγόρασα και άλλα. Τη δεύτερη φορά όταν με ρώτησα τι θέλω να μου στείλουν και για εμένα και για εσένα (έρχονται εκπλήξεις) ήμουν ξεκάθαρη. Χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξα την Caudalie, Vinosource, Moisturizing Matifying fluid. Είναι από τις κρέμες που φροντίζω να μυώ στον κόσμο της, κάθε φίλη που με ρωτά τι έχω κάνει στο πρόσωπο μου. Είναι από τις κρέμες που από τότε που μου είπε το μυστικό της η Μ. με τον ίδιο εμπιστευτικό τρόπο το σιγοψιθυρίζω και εγώ σε μηνύματα και συναντήσεις.


Η Vinosource περιέχει πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού πλούσιο σε ω-6, λιπαρά οξέα, που σταματούν τις ελεύθερες ρίζες και προασπίζουν την επιδερμίδα από τη γήρανση. Είναι μια μη λιπαρή κρέμα, απαλή και άκρως ενυδατική. Την απλώνεις και στο λεπτό νιώθεις κύματα δροσιάς. Ανανεώνει και αναζωογονεί το θαμπό δέρμα προσφέροντας λάμψη στο λεπτό. Η επιδερμίδα έχει μια βελούδινη, απαλή αίσθηση αλλά καμιά λιπαρότητα καθώς ρυθμίζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Επαναφέρει τη χαμένη υγρασία και ζωντάνια της επιδερμίδας και ενισχύει τη σφριγηλότητα. Με τη συστηματική της χρήση λειαίνει την επιδερμίδα και βοηθά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Η σύσταση της ελαφριά, δροσερή, μη λιπαρή με ματ αποτέλεσμα, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Εν προκειμένω σε κανονική - μεικτή. Να ξέρεις πάντως πως η σειρά είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες γιατί επαναφέρει και κλειδώνει τη φυσική υγρασία του δέρματος βοηθώντας τη νεανική και υγιή όψη της επιδερμίδας. Η τιμή της για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της οικονομικότατη, 19.29 ευρώ τα 40 ml, στο DVcare. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί που θέλω ματ αποτέλεσμα αλλά και ως βάση πριν το μακιγιάζ. Αν στην προτείνω; Εννοείται πως ναι. Ρητό και κατηγορηματικό ναι. Όποια ανάγκη και αν έχεις θα την καλύψει. Είναι από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες ενυδατικές. Αν τη δοκιμάσεις θα αντιληφθείς τους λόγους. Η αναλογία που χρησιμοποιήσε η Μathilde τα λέει όλα. 1/3 σταφύλια, 1/3 αποτελεσματικότητα και 1/3 πολυτέλεια. Άθροισε και γράψε στο αποτέλεσμα Caudalie. Τώρα ξέρεις που να στραφείς για να νιώσεις μια αύρα δροσιάς, όμοια με αυτή που συναντάς στα spa της εταιρείας.


Και να θυμάσαι η ομορφιά έχει ανάγκη από δροσιά και λάμψη.
Αρκεί να ξέρεις το στόχο σου. 
Να ψάχνεις τα βήματα. Προς την ενυδάτωση, τη λάμψη, το όνειρο, την ευτυχία.
Ένα μικρό βήμα που σε φέρνει πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύτηκες να καταφέρεις.
Αν αξίζει η ζωή είναι γιατί μπορούμε να ξεγελάμε τον εαυτό μας με το
όνειρο...