photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Expose yourself to your -Fashion- fear...



Expose yourself to your deepest fear : after that fear. 
Fear has no power and the fear of freedom shrinks.
And vanishes. You are free.

Nα πολεμάς τους φόβους σου. Να κυνηγάς τα ουράνια τόξα σε κάθε βροχή. Και να αφήνεις τη δύναμη της βροχής να απαλύνει κάθε τροχοπέδη της ψυχής σου. Όταν πετάξεις κάθε σκοτεινό σου κομμάτι, όταν απαλλαγείς από όσα σε κρατάνε πίσω τότε και μόνο τότε θα αντιληφθείς την έννοια της ελευθερίας. Πέτα την ομπρέλα των φόβων σου και περπάτα χωρίς δεκανίκια στη βροχή. Τα όνειρα μπορεί να βραχούν, να τσαλακωθούν, για λίγο, αλλά στο τέλος θα μείνει η ελευθερία του είναι σου.  Μακριά από κανόνες. Ελεύθερη.
Αυτά δεν είναι outfit ποστς. Πάει πολύς καιρός από το τελευταίο. Αυτά είναι ποστς της τρέλας μας. Της τρέλας της στιγμής. Μιας έμπνευσης. Mιας εικόνας. Έτσι και τα Swarovski εκτός από πάθος και εμμονή στυλιστική, ακριβώς όπως και η χρωματική πινελιά των Essie Greece, έγιναν σύνολο. Σε ένα διαφορετικό σκηνικό. Βροχερό. Και τρεις φίλες να παίζουν. Παίζουν με κοσμήματα, ρούχα, φωτογραφικές μηχανές. Παίζουν με τα σύννεφα και με τη βροχή. Kαι εκείνη η Κυριακή, που στην Αθήνα έβρεχε καταρακτωδώς, έγινε ξανικά πιο ονειρεμένη! Γιατί είχε ήχους από τις φωνές και τα γέλια της Κορίνας και της Αναστασίας. Και ήταν πραγματικά η πιο ροκ Κυριακή.












Necklace, bracelet, brooch : Swarovski
Skirt : Swell Dame Vintage Inspired Accessories Apparel / shirt : Lee / t-shirt : Wrangler / Rayban Wayfarer /
Nails : Essie After School Boy Blazer  Essie , Mind your mittens
Lips : Lancome L' Absolu Rouge 132 Caprice
Photos : Anastasia Zoe