photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Excited for - Armani- life...


''Tι είναι ευτυχία; Ένα καλό μαρτίνι, ένα καλό πούρο, ένα καλό γεύμα, και ένα καλό κορίτσι... Ή ένα κακό κορίτσι - εξαρτάται από πόση ευτυχία μπορείς να αντέξεις.'' είχε πει ο Τζορτζ Μπερνς.
 Ψιθυρίζει. Και στη συνέχεια τον κοιτά στα μάτια και του λέει με πάθος : ''Θέλω να με μεθύσεις απόψε. Όχι με κρασί. Εντάξει με λίγο Cointreau. Δώσε μου όμως τον εαυτό σου. Δώσε μου τα πιο δυνατά φιλιά. Δώσε μου τις πιο μεγάλες αγκαλιές. Και θα σου χαρίσω τα πιο μεγάλα χαμόγελα. Και ακόμη πιο τρελές αγκαλιές. Γιατί να ξέρεις αγάπη μου η ευτυχία είναι σπάνια στις μέρες μας και προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι ακατόρθωτη. Και όμως η ευτυχία είναι στο πάθος και στην τρέλα. Σε όσα σε κάνουν να γελάς δυνατά. Να στροβιλίζεσαι στο ρυθμό της καρδιάς σου και να τσαλαπατάς την τρωτότητα σου. Να παραδίνεσαι άνευ όρων. Στον έρωτα, στην αγάπη, στη φιλία, στη συντροφικότητα. Σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να εξαντλείσαι από το δόσιμο.Γιατί στην τελική αγάπη μου γιατί αξίζει να ζεις; Για τις στιγμές. Για έναν μεγάλο έρωτα, για πολλούς έρωτες, για ένα ωραίο πάρτυ, για να τραγουδάς δυνατά τα ξημερώματα και να μην σε νοιάζουν οι συνέπειες. Για να τσαλακώνεις τον εγωισμό σου, για να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Για τις νότες, για τον ήχο των κρυστάλλινων ποτηριών όταν τσουγκρίζουν, για τα πολύχρωμα μπαλόνια που σκάνε. Για τον ήχο από τις γόβες σου και το βλέμμα που πέρνεις όταν με ακούς στις σκάλες. Για το βλέμμα που έχω όταν σε βλέπω στην πόρτα. Για τον ήχο των φιλιών μας και το κόκκινο χρώμα των δικών μου. Για τα βλέμματα που σου ρίχνω και σε ερωτεύομαι κάθε βράδυ και πιο πολύ και το παιχνίδισμα των βλεφαρίδων μου που σου στέλνει μηνύματα. Για τη λάμψη του κολιέ που μου χάρισες και την αθωότητα της πρώτης μου κούκλας και τις σκέψεις που κάνω κάθε φορά που την κοιτάω. Για το άρωμα σου και το άρωμα μου που μπλέκονται και μένουν ανεξίτηλα στο χρόνο. Γι' αυτά και γι' άλλα τόσα αγάπη μου αξίζει να ζεις. Αυτά που μ' αρέσουν και κάνουν τους άλλους που μας ακούνε να μας λένε τρελούς και ερωτευμένους''. ''Εξαρτημένους θα έλεγα εγώ'' της απαντά.

Σε μια άλλη εποχή θα μπορούσε να είναι η Νταίζη. Η ηρωίδα του Φίτζεραλντ στον Υπέροχο Γκάτσμπυ. Λατρεύει τη δεκαετία του 20. Tα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά. Φοράει ένα μαύρο φόρεμα, ένα εντυπωσιακό κολιέ και πέρλες. Θέλει η νύχτα να έχει το πάθος που επιζητά πιο πολύ από ό,τι άλλο στη ζωή της. Το αποψινό πάρτυ θα είναι διαφορετικό. Θα έχει τις αναλογίες που η ίδια δίνει. Σαν τις αναλογίες που κάνουν ένα καλό cocktail. Cointreau Fizz. H νύχτα θέλει πολυτέλεια και η ζωή της αισθητική. Όλες οι αναλογίες προσεγμένες. Και όλα όσα θέλει, για το αποψινό βράδυ, επιλεγμένα ένα προς ένα. Κρυστάλινα ποτήρια, 5 cl Cointreau, φρέσκο χυμό από lime,10 cl ανθρακούχο νερό και μπόλικο πάγο. Προσθέτει στις αναλογίες και  το καινούργιο κόκκινο Giorgio Armani, Rouge Ecstasy 400, άφθονη μάσκαρα Εyes to kill και λίγες σταγόνες από το νέο άρωμα Si. Και έχει τις απαραίτητες αναλογίες για την πιο ξεχωριστή βραδιά! 


Oι κινήσεις της δομημένες με χάρη. Άκρως θηλυκή, ντελικάτη αλλά συγχρόνως δυναμική και ανεξάρτητη. Τα προϊόντα που επιλέγει δεν θα μπορούσαν να μην εκφράζουν τη φυσική κομψότητα και το υψηλής αισθητικής στυλ της. Ξέρει πως να μαγνητίζει και ποντάρει στην υπογραφή Giorgio Armani. Όποιος ξέρει από μόδα ξέρει τη μινιμαλιστική τελειότητα που έχει κάθε σύνολο του σχεδιαστή. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα καλλυντικά. 
Απλώνει ένα στρώμα πούδρας στο πρόσωπο της. Τελειοποιεί το μακιγιάζ με ρουζ και βάφει τα μάτια της. Οι αποχρώσεις σε μεταλλικά χρώματα αλλά η επιλογή της μάσκαρα καθόλου τυχαία. Η νέα Εyes to kill Εxcess, είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της στις high end μάσκαρα. Χαρίζει εντυπωσιακό, έντονο μαύρο χρώμα και απίστευτο όγκο. Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και τις κάνει πυκνές, γεμάτες, ενισχύει την καμπύλη τους ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει χωρίς να τις κολλάει. Καθόλου τυχαίο αν σκεφτείς πως το βουρτσάκι της είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η Εyes to kill Εxcess, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες που έχουν οι βλεφαρίδες. Όγκος, μήκος, ένταση και καμπύλη. Από τις καλύτερες mascara της αγοράς που σίγουρα αξίζει να επενδύσεις. 


Στη συνέχεια ξέρει πως για να σαγηνεύσεις ακόμα πιο πολύ δεν αρκεί μόνο το βλέμμα. Το παιχνίδισμα των βλεφαρίδων είναι γοητευτικό αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το σέξι χρώμα των χειλιών. Πίστευα πως δύσκολα θα επέλεγα κάτι άλλο εκτός από το 999 του Dior. Λάθος, το Rouge Ecstasy 400, είναι από τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν που έχω δοκιμάσει. Απαλό και άκρως ενυδατικό με ένα κόκκινο βαθύ που μέσα του συναντάς και μια μπλε απόχρωση. Ταιριάζει τόσο αρμονικά με τη λευκή μου επιδερμίδα και το σκούρο καστανό των μαλλιών μου που ειλικρινά μπορώ να γράφω ωδές για χάρη του. Πρέπει να το δεις απλώς. Και θα το δεις οσονούπω. Είναι η νέα εξέλιξη στα κραγιόν. Είναι cc. Care & Colour. Ένα καινοτομικό υβριδικό προϊόν που διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό ενυδατικών παραγόντων με τις καλλυντικές ιδιότητες ενός βάλσαμου - το σύμπλεγμα ''Melting Cream Complex''- συνδυασμένο με έντονα χρώματα.Απλώνεται αμέσως, έχει απόλυτη σταθερότητα (βάλε και μέτρα 5 ώρες) και ακόμη πιο απόλυτη απόδοση. Το πιο έντονο - φωτεινό κόκκινο που έχεις δει. Κομψό και σέξι.
 


Και για να κλείσει τη βραδιά, ψεκάζει λίγες σταγόνες, από το νέο άρωμα, Giorgio Armani Si. Φίνο και εκλεπτυσμένο με την απλότητα που χαρακτηρίζει το δημιουργό του. Θερμό και έντονο, είναι ένα chypre άρωμα, που έχει εφευρεθεί εκ νέου. Συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, σύγχρονο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες. Το φραγκοστάφυλο, είναι εμπλουτισμένο με δύο τύπους αισθησιακής βανίλιας, που προσφέρουν μια εθιστική και μαγευτική αίσθηση. Το μαγιάτικο τριαντάφυλλο, εμπλουτισμένο με νότες από φρέζια, αναμειγνύεται για να φέρει στο προσκήνιο μια ανεπαίσθητη αίσθηση από πατσουλί. Το πιο σαγηνευτικό άρωμα. Υπόσχεται να σε ταξιδέψει στη χώρα των αρωμάτων και των αισθήσεων και παράλληλα να κάνει την αύρα σου, γλυκά αρωματισμένη,  και να αναμείξει το μυστήριο με το συναίσθημα. Η ήρεμη δύναμη της θηλυκότητας, και του θάρρους, κλεισμένες σε ένα μπουκάλι.



Tελικά κατέληξε αν και το ήξερε. 
Η ζωή είναι για να κάνεις ωραίες σκέψεις. 
Να είσαι ωραίος σαν άνθρωπος. 
Να ανοίγεσαι και να δίνεσαι σε ό,τι αγαπάς. Να αγαπάς αληθινά. 
Να μοιράζεις χαμόγελα και φιλιά. Να πονάν τα χείλη σου από τα φιλιά.

(Neclace, bracelet : Accessorize / Cointreau , Zoulovits )