photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Color revolution in a HairChalk way...


''You have to do stuff that avarage people don't understand. Be -, cause those are the only good things...''
Σκέφτομαι τα λόγια του Andy Warhol. Οδηγός εδώ και χρόνια, όπως ακριβώς και η τρέλα και η αντισυμβατικότητα του Tim Burton και της Helena Bonham Carter. H ζωή θέλει τρέλα. Να σπας τους κανόνες, να μην αναγνωρίζεις σύνορα, να καίγεσαι στη δημιουργική και αντισυμβατική πλευρά του εαυτού σου. Να γυρνάς την πλάτη στους κανόνες. Μόνο έτσι ζεις. Γιατί αλλιώς υπάρχεις...

Bάζω μουσική. Αυτή τη φορά δυνατά και ετοιμάζομαι να βγω. Ανοίγω τη ντουλάπα και κοιτάω χρώματα. Στα παπούτσια. Έντονα και πολλά. Μπορντώ, ταμπά, σμαραγδί, βιολετί, μωβ, μπλε, μαύρα. Και εννοείται δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Ρούχα. Άλλο κεφάλαιο. Εκεί κινούμαστε σε πιο ασφαλείς επιλογές. Αλλά αποφασίζω να κάνω την ανατροπή. ''Η ζωή θέλει τρέλα'' με πιάνω να ψιθυρίζω στον εαυτό μου και καταλήγω. Punk rock. Όπως οι πασαρέλες του χειμώνα που κινήθηκαν στο ρυθμό των Grunge. Ψιλόμεση φούστα, το πιο απλό τοπ, γόβες και η δερμάτινη στέκα της MCM. Aρκετά; Όχι ψελίζω. Χρειάζομαι και κάτι πιο έντονο. Στα μαλλιά. Κάτι που να μιλάει από μόνο του. Που να δείχνει τη διαφοροποίηση μου από την πραγματικότητα. Επιλέγω τη νέα τάση που προτάσσει χρώμα στα μαλλιά. Ακριβώς όπως το χρώμα που βάφεις τα νύχια σου ή τα μάτια σου. Μακιγιάζ μαλλιών. Για μια ακόμη φορά η L' Oreal Professionnel αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Τα κάνει πολύχρωμα. Και σε παρασύρει στο δικό της ρυθμό. Με τα HairChalks. Τη νέα σειρά μακιγιάζ μαλλιών που κάνει την καθημερινότητα σου ξεχωριστή και άνετη. Ξεκίνα να χαζεύεις εικόνες και έλα να σου πω για την τάση που θα γίνει το απόλυτο trend του χειμώνα.







Και επανέρχομαι να σου πω για εκείνο το μεσημέρι στα γραφεία της L' Oreal Professionnel. Δεν ήταν απλή παρουσίαση ήταν πάρτυ. Με δυνατή μουσική, κοκτέιλς, παπούτσια τριγύρω και colorists. Η χαρά κάθε γυναίκας σκέφτομαι. Αλλά τίποτα δεν προμήνυε πως η τάση που παρουσιάστηκε θα εφαρμοζόταν και πάνω μας. Και δοκιμάστηκε και αγαπήθηκε. Το πρώτο χρώμα το είδα στη Νάσια. Με ενθουσίασε αλλά αποφάσισα να επιλέξω την πιο ασφαλή εκδοχή. Χάλκινο. Αν με ρωτήσεις τώρα μάλλον θα επέλεγα το βιολετί. Άλλωστε και να το βαρεθείς ένα λούσιμο αρκεί για να φύγει και να περάσεις την επόμενη απόχρωση. Αναλόγως με τη διάθεση σου. Αναλόγως με τα κέφια σου. Με τα Hair Chalks τα μαλλιά σου αποκτούν ισχυρή προσωπικότητα. Το χρώμα και η ένταση του είναι στο χέρι σου. Έντονο ή μη ακτινοβολεί και η αίσθηση που αφήνει στο μάτι απολύτως φυσική. Αναλόγως την ποσότητα που εφαρμόζεις διαρκεί από 2 έως 5 λουσίματα (όντως. Το δικό μου κράτησε 4). Δε βαραίνει και δε φθείρει τα μαλλιά (όντως επίσης. Μην το μπερδέψεις με το ombre, καμία σχέση). Το HAIRCHALK περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου. Κάθε συσκευασία είναι 50ml και διαρκεί για 6 εως 8 εφαρμογές και κοστίζει μόλις 18 ευρώ. Οι αποχρώσεις είναι: SWEET SIXT PINK, FIRST DATE VIOLET, BLUE OCEAN CRUISE, GARDEN PARTY, CORAL SUNSET, BRONZE BEACH, COFFEE BREAK, BLACK TIE. 
Τώρα εσύ δεν έχεις πολλά να κάνεις, από 1η Νοεμβρίου και μετά κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου, πες του να βάλει το Come as you are  στην πιο δυνατή ένταση και αφήστε τις νότες να σας κάνουν να επιλέξετε το χρώμα. Και να θυμάσαι είναι τόσο απλό στην εφαρμογή που μπορείς να το αγοράσεις  και να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.






Τι λες θα το τολμήσεις;