photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

You deserve all the NIVEA smooth sense...




Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως δεν αξίζεις... Δεν αξίζεις σαν άνθρωπος, δεν αξίζουν οι ιδέες σου, δεν αξίζει η ποιότητα και η στόφα σου. Είναι στη φύση ξέρεις του ανθρώπου να προσπαθεί να υποτιμήσει ό,τι δεν του ταιριάζει, ό,τι δεν μπορεί να φτάσει, ό,τι απλώς δεν συμπαθεί για τους δικούς του λόγους. Το να μειώνεις την προσωπικότητα ή απλώς τον χαρακτήρα κάποιου είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το πιο δύσκολο είναι να προσπαθήσεις να τον ανακαλύψεις. Να αποκρυπτογραφήσεις κάθε κομμάτι που αδυνατείς να δεχτείς. Άραγε έχει αναρωτηθεί κάποιος γιατί κάποιος άλλος κρύβει επιμελώς τα αυναισθηματά του πίσω από ένα προσωπείο σκληρότητας; Γιατί κάποιος άλλος γελάει εκωφαντικά; Υπάρχουν εκφάνσεις στη ζωή που καθορίζουν όχι απλώς το ποιοι είμαστε αλλά το ποιοι γινόμαστε. Και αυτό που είσαι ή αυτό που έγινες ξέρεις δεν είναι αποκλειστικά δικό σου δημιούργημα. Πάντα κάποιος άλλος θα παίζει ένα σημαντικό λόγο, μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας. Δεν είναι προφάσεις, δεν είναι δικιολογίες είναι απλές αρχές της επιστήμης της ψυχολογίας. Αλλά εκεί που τα πράγματα αποφασίζουν να πάρουν την τροπή που δεν θες, εκεί που θα αντιληφθείς την επόμενη προσπάθεια μειωσης της αξίας σου, απλώς σκέψου. Σκέψου πως είσαι ξεχωριστή. Και αναλογίσου πόσα σου αξίζουν. Και πόσα από αυτά δίνεις στον εαυτό σου; Δεν θα πω σου δίνουν, σκοπίμως. Η αποδοχή και η φροντίδα του εαυτού μας είναι αποκλειστικά πρωταρχικά δική μας ευθύνη. Ακούω γύρω μου ΄΄θέλει τα πάντα και τα θέλει τώρα΄΄ , ΄΄αρνείται να συμβιβαστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες΄΄ και αναρωτιέμαι γιατί να μην τα θες όλα και γιατί να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θες και σου αξίζει (ή που πιστεύεις πως σου αξίζει, δεν έχει σημασία). Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι εποχές ακόμη περισσότερο αλλά αν εσύ πιστεύεις πως αξίζεις, μην θυσιάσεις τα όνειρα σου στο βωμό οποιουδήποτε συμβιβασμού. Όποιος και αν είναι αυτός. Το ότι αποφάσισαν να σου στερήσουν βίαια τα όποια όνειρα σου μοίραζαν κάποτε απλόχερα, δεν σημαίνει, πως πρέπει απαραιτήτως να σε κάνουν να τα ξεχάσεις. ΄΄Θέλω τα πάντα γιατί πιστεύω πως τα αξίζω΄΄. Και πολύ καλά κάνεις. Σου αξίζουν λουλούδια κάθε μέρα να σε περιμένουν, όχι πολυτελείς ανθοδέσμες, 2-3 από τον κήπο. Σου αξίζει να βρίσκεις σημειωματάκια αγάπης κάθε μέρα στο ψυγείο, έναν ανέμελο καφέ στο κρεβάτι ή μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή κάθε πρωί. Σου αξίζει η πιο ζεστή αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Σου αξίζει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Σου αξίζει να υπάρχει πάντα δίπλα σου κάποιος που να σου υπενθυμίζει πόσο όμορφη και ξεχωριστή είσαι. Κάποιος που στις δυσκολίες θα είναι εκεί επειδή πιστεύει σε εσένα και ανακαλύπτει αυτή την αξία σου, κάθε μέρα, και την αγαπά. Σου αξίζει, όπως του αξίζει.

Είναι κάποια προϊόντα καινοτόμα. Από αυτά που θέλουν να σου υπενθυμίζουν κάθε μέρα που περνάει την αξία σου. Να τα κοιτάς και να λες ΄΄μου αξίζει να κακομαθαίνω τον εαυτό μου΄΄ γιατί είμαι διαφορετική, ωραία διαφορετική. Όπως διαφορετικά είναι και αυτά. Όπως διαφορετική και απολύτως αξιόπιστη είναι και η εταιρεία που τα δημιουργεί. Πιστή στις αξίες που τη διέπουν : ποίοτητα, ειλικρίνια, προσιτή τιμή. Είναι η Nivea. Δεν μπορώ να θυμηθώ ειλικρινά πόσα χρόνια την έχω συνυφασμένη στο μυαλό μου με την απόλυτη περιποίηση σώματος. Δεν μπορώ να ξεχάσω την κλασική Nivea που έβλεπα τη μαμά μου να απλώνει στο πρόσωπο και στο σώμα της και την παρακαλούσα να μου βάλει και εμένα. Και μου έβαζε. Στη μύτη. Όπως στις διαφημίσεις και εγώ γελούσα δυνατά. Χαιρόμουν τη στιγμή. Ένιωθα ξεχωριστή. Από μικρή την αγάπησα τη Nivea και συνεχίζω ακόμη και σήμερα, πόσω μάλλον όταν δημιουργεί μοναδικά προϊόντα. Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει πολλά, ενδεικτικά θα σου πω το soufflé σώματος (αλλά θα σου μιλήσω εν καιρώ), αυτό όμως που με έχει κάνει να ζωγραφίζω καρδούλες γύρω από το όνομα του είναι το Conditioner Σώματος. 

Στο έχω πει ε; Είμαι εμμονική με τις κρέμες σώματος. Κυρίως με αυτές που μυρίζουν διαφορετικά. Ανέκαθεν οι μυρωδιά έπαιζε σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Η ενυδάτωση ερχόταν σε δεύτερη μοίρα. Κακώς. Συνήθως βαριέμαι λίγο τη διαδικασία μετά το μπάνιο να απλώνω κρέμα και να περιμένω να απορροφηθεί. Τυπική γυναίκα; #not. Αυτό το conditioner της Nivea ήρθε σα μάννα εξ’ εργοστασίου. Διαφορετικό, εφαρμόζεται μετά το shower gel, σε καθαρή και βρεγμένη επιδερμίδα. Το απλώνεις σε όλο το σώμα και το αφήνεις να δράσει, δευτερόλεπτα - λεπτά δεν έχει σημασία, άλλωστε είναι τρομερά δραστικό ακόμη και μετά από μερικά δευρόλεπτα. Μετά, το ξεβγάζεις με άφθονο νερό, σκουπίζεσαι και  ανακαλύπτεις έτσι απλά μια απολύτως ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη μέρα. Απαλή, λαμπερή, υγιή από την πρώτη κιόλας χρήση, χωρίς το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας . Είναι σε μορφή κρέμας, ελαφριά, μη λιπαρή, απλώνεται πανεύκολα, απορροφάται ακόμη πιο εύκολα, μυρίζει διακριτικά (αυτό το κλασικό άρωμα της Nivea,  που σε μεταφέρει απευθείας σε κάτι καλοκαίρια που καιγόσουν και η μαμά σου άπλωνε από εκείνο το κομψό μεταλλικό στρογγυλό κουτάκι μπόλικο απόθεμα, ανεπαίσθητο όμως και καθόλου βαρύ ). Για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά είναι ιδανικό. Κυκλοφορεί σε δύο τύπους: για απλή ενυδάτωση που είναι κατάλληλο για τις κανονικές επιδερμίδες και για πλούσια θρέψη που είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες, χρησιμοποίησα το μπλε για ξηρές. Παρόλο που δεν έχω ξηρή επιδερμίδα ήθελα κάτι που να ενυδατώνει πολύ. Αποτελεσματικό και ιδανικό για όσες δεν μπορούν τα body butters. Αν θα το αγοράσω ξανά; Νομίζω πως ναι η τιμή του είναι στα 5 ευρώ και για τις ημέρες που δεν έχω χρόνο και θέλω άμεση ενυδάτωση και ελαφριά υφή από ένα προϊόν είναι ιδανικό. 

Α! Θυμήσου να το χρησιμοποιήσεις με το νέο δροσερό shower gel  της Nivea, Hawaiian Flower & Oil, θα ενθουσιαστείς. Και αφού είπαμε πως είσαι σημαντική φαντάζομαι θα ήθελες ιδανικά να ατενίζεις τη θάλασσα της Χαβάης. Εχμ αφού είναι λίγο δύσκολο , φέρε τη Χαβάη στο μπάνιο σου με μόνο μια μυρωδιά. Αρώματα λουλουδιών από τη Χαβάη και έλαιο μαργαριταριών, μετατρέπουν το μπάνιο στην πιο απολαυστική εμπειρία. Μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και περιποίησης, με αρώματα που ξυπνάνε και αναζωογονούν τις αισθήσεις και ταξιδεύουν το μυαλό. Μακριά. Σε απέραντο γαλάζιο και πολύχρωμα λουλούδια στο λαιμό. Έχει και χρυσές πέρλες μέσα έτσι για να κάνει την καθημερινή σου ρουτίνα λίγο πιο ιδιαίτερη. Για τη μυρωδιά σου είπα, απλώς εκπληκτική, μην ξεχάσω να σου πω για το κύμα δροσιάς. Kάνω εικόνες στο μυαλό μου, να μια παραλία σαν της φωτογραφίας. Δεν βαριέσαι η ζωή είναι ωραία και με εναλλακτικές. Τι Χαβάη, τι Λαγονήσι. Στην τελική υπάρχει και το Σούνιο που να σε κάνει αστραπιαία να ξεχνάς πως είσαι στην Αθήνα...



Ταξίδεψε το μυαλό σου μακριά! 

Υ.γ. Η ιδέα γα το κολάζ βεβαίως και είναι από το Glowbox. Λατρεύω τα κολάζ σου M.