photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

We need a L'Oreal Μagic... Sparkly Giveaway...




Σκέψου λέει να υπήρχε ένας μαγικός κόσμος γεμάτος δέντρα που τη νύχτα φωτίζονται και εσύ πας από κάτω και μαζεύεις τη λάμψη που σκορπάνε. Σκέψου όμως τα ίδια δέντρα και μέρα, να μιλάνε και να σου αποκαλύπτουν μυστικά. Μυστικά ομορφιάς. Να σε μυούν σε έναν άλλο κόσμο, λαμπερό, ιδανικό, ξεχωριστό, γεμάτο ομορφιά. Μην γελαστείς και πιστέψεις πως σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει σκοτάδι. Υπάρχει, μόνο που υπάρχουν και μαγικές δυνάμεις που ξέρουν να το κάνουν να ξεχωρίζει στο τέλος. Όπως υπάρχουν και μαγικά βιβλία με ξόρκια και φίλτρα. Μαγικά και αυτά. Αλχημείες που παρασκευάζονται και υπόσχονται ό,τι έχεις φανταστεί και ό,τι έχεις ονειρευτεί. Θες αγάπη; Ανάμειξε δυο τρία συστατικά, πάθος και συναίσθημα και το φίλτρο σου είναι έτοιμο. Θες ομορφιά; Ανάμειξε λίγη ποσότητα λάμψη, λίγη καθαρότητα, λίγο φως, ψήγματα χαμόγελου και κάτι λέξεις. Μαγικές, μυστικές σσσσ δεν μπορώ να στις πω! Ακόμη και η άγαρμπη ομορφιά μερικές φορές αλλάζει. Δες την καθημερινότητα σου, ακόμη και στα πιο σκοτεινά μέρη μπορείς να βρεις το φως, αρκεί να θυμηθείς να το ανάψεις. Δεν το λέω εγώ, ο Dumbledore το λέει. 


Τα ξόρκια που λες δεν χρειάζονται πολλά, λίγη πίστη και καλή διάθεση χρειάζονται και ανθρώπους να αγαπάνε αυτό που κάνουν. Να πιστεύουν σε αυτό και να έχουν τη διάθεση να το εξελίξουν για να βγει καλύτερο και καλύτερο και καλύτερο. Η συνταγή των φίλτρων μένει μαγική αλλά στο τέλος έρχεται στα χέρια σου ένα μπουκαλάκι που άξιζε όλη την επιμονή και την πίστη στη μαγεία. Γιατί και η ομορφιά είναι μαγεία. Και όπου φίλτρα εσύ σκέψου φόρμουλες. Όπου μπουκαλάκια, κουτάκια με κρέμες και μπουκαλάκια με προϊόντα καθαρισμού (στοιχείο καθαρότητας).  Kαι όπου ομορφιά εσύ στον καθρέφτη σου. Και όπου αλχημείες μάγων η ομάδα της L' Oreal Paris. Η L' Oreal ξέρει ακριβώς τις ανάγκες κάθε γυναίκας και το αποδεικνύει με κάθε προϊόν που λανσάρει. Οι κρέμες της είναι η πιο προσιτή ανάγκη για την επιδερμίδα, βασισμένες στην καλύτερη και πιο αξιόπιστη φόρμουλα που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν απογοητεύουν κανέναν. Τα καθαριστικά της άλλο κεφάλαιο. Δημιουργούνται για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Εξατομικευμένη περιποίηση και αυτό τα λέει όλα. Θέσε τις βάσεις για μια λαμπερή επιδερμίδα, δυο βήματα είναι αρκετά. Σωστός καθαρισμός και ενυδάτωση.

Για το Micellaire σου είχα μιλήσει πριν μήνες εδώ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πολύ καλά οικονομικά νερά καθαρισμού.


Την κρέμα ημέρας την έχω δοκιμάσει. Ήταν δώρο, προερχόμενη εξ' Αγγλίας. Υπόσχεται και πραγματοποιεί αποτελεσματικότητα από την πρώτη εφαρμογή και επιδερμίδα απολύτως ενυδατωμένη για 24 ώρες και προστατευμένη από τις  ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες, είναι αρκετό για εμένα.  Πρόσθεσε και στα συν την υπόσχεση για ανάκαμψη της επιδερμίδας που θα γίνει άνετη, φωτεινή και όλα αυτά χωρίς γυαλάδες και μάλλον κατάλαβες. Είμαι skin care addicted. Και αυτό είναι αληθινή ιστορία. Αναζητώ την καλύτερη ενυδατική. Και θα σου πω σύντομα είναι γι' αυτή.

Αν ανήκεις στην ίδια κατηγορία με τη γράφουσα, αν δηλώνεις και εσύ φίλη, skin care addicted, νομίζω είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το αποδείξεις. Ωραίο δεν θα είναι να δοκιμάσεις 2 καινοτόμα προϊόντα που θα κάνουν την υπόθεση της ομορφιάς λίγο πιο απλή; Και το βασικό χωρίς μυστικά.