photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Comptine d'un autre Vintage Angelo été...





 
Δεν είναι μόνο να αγαπάς τη μόδα και την ιστορία της για να σε καθηλώνει η εικόνα ενός vintage σακακιού Chanel. Είναι και που αναζητάς  τις ρίζες του. Πότε φτιάχτηκε, ποιος το φόρεσε, ποιος το είχε αγοράσει. Είναι αυτό το συναίσθημα που σε γεμίζει και σε κάνει να σκέφτεσαι πως βρίσκεσαι στο Παρίσι τη χρυσή εποχή της μόδας, τότε που υπήρχε στυλ και φινέτσα. Με την ακριβή ερμηνεία των όρων. Kαι γυρνάς πίσω στη 30 avenue Montaigne στον οίκο του Christian Dior και χαζεύεις δειλά τα υφάσματα. Μουσελίνα, μετάξι, ταφτάς, βελούδο και όλα αυτά να παίρνουν μορφή να μετατρέπονται από άυλα σκίτσα σε υπαρκτές τουαλέτες. Τσάντες που απλώνεις το χέρι σου και χάνεσαι στη μαγεία του δέρματος και της πολυτέλειας. Hermes, Celine, Lanvin, Gucci. Κάπες που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές σα να είσαι σε κάποιο γοτθικό μεσαιωνικό πύργο, Yves Saint Laurent. Kαι όλα αυτά από πίσω τους να κρύβουν την πιο απίθανη ιστορία. Και σε καλούν να την και να τα ανακαλύψεις. Και να χαθείς στη μαγεία τους. Να τα δεις, να τα αγγίξεις, να ονειρευτείς πως είναι δικά σου.








Λάμψη, αίγλη και στυλ μιας άλλης εποχής μέσα από την πιο αξιοζήλευτη συλλογή του A.N.G.E.L.O. Kαι αν λατρεύεις και τις φωτογραφίες, άσε να σε ταξιδέψουν σε αυτό το ατέρμονο ταξίδι στο χώρο της μόδας. Τα κομμάτια της συλλογής του είναι μοναδικά και εκτίθενται στο McArthurGlen μέχρι 3/11 στο πιο ξεχωριστό Vintage Festival.  Εκεί όπου θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές αλλά και μοναδικούς θησαυρούς που αξίζει να αποκτήσεις. Aς πούμε πως εγώ ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά μια κάπα Saint Laurent και κόστιζε 500 ευρώ. Δες την πιο κάτω και να σου πω πως την ερωτεύτηκε και η Δέσποινα Καμπούρη. Και μια φούστα Ungaro 50's μόλις 80 ευρώ και γυαλιά που δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις με τέτοιες τιμές.


























Kαι τώρα που τελείωσε το ποστ πες την αλήθεια; Δεν ονειρεύτηκες τον εαυτό σου κάπου στη Μονμάρτη σε μια πλατεία μαζί του να φοράς την πιο ξεχωριστή φούστα συνδυασμένη με Chanel σακάκι και πέρλες, γόβες και τσάντα Dior και να χορεύετε μαζί υπό τις μαγικές νότες ενός βαλς; Αυτός θα φοράει απαραιτήτως ένα από τα vintage A.n.g.e.l.o καπέλα και παπιγιόν. Ωραία εικόνα ε; 
Δεν έχεις πολλά να κάνεις, αρκεί να επισκεφτείς το Vintage Festival που φιλοξενείται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen έως τις 3 Νοεμβρίου. Kαι αν θες περισσότερες φωτογραφίες τσέκαρε εδώ.

Και να θυμάσαι να ονειρεύεσαι. Ακόμη και μέσα από τις εικόνες.
Τα όνειρα όταν έχουν ηχοχρώμα αισθητικής είναι πιο όμορφα!