photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Clinique primer love comes softly...



Mέχρι δέκα χρόνων δεν είχα αδέρφια. Το πρόβλημα ήταν πως ήθελα. Κυρίως στην τρυφερή ηλικία των 3-8. Ήμουν συνειδητοποιημένη πως ήθελα αδερφάκι έτσι για να μοιράζομαι στιγμές, ρούχα, παιχνίδια. Ασχέτως που δεν μου αρέσει τα δικά μου πράγματα να τα μοιράζομαι, σ' αυτό το θέμα ήμουν σίγουρη πως θα έδινα απλόχερα. Κυρίως αγάπη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Tο θέμα είναι τι κάνεις όταν έχεις ένα παιδί που η απόκτηση δεύτερου μέλους στην οικογένεια του έχει γίνει απλώς εμμονή. Φαντάζομαι αποφασίζεις σαν γονιός να την ικανοποιήσεις για ευνόητους λόγους. Είναι ωραίο μεταξύ μας δυο παιδιά να μεγαλώνουν μαζί. Το θέμα ξανά είναι τι γίνεται αν αυτό, για τους χ,ψ λόγους, είναι ανέφικτο. Κάθε φυσιολογικό παιδί θα το έπαιρνε -λογικά- απόφαση. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τη γράφουσα. Έπρεπε πάση θυσία να βρει σημείο αναφοράς στη λέξη ''αδερφική αγάπη'', στη λέξη ''σύμπνοια'', στη λέξη ''τρυφερότητα''. Και βρήκε. Διοχέτευσε κάθε απόθεμα συναισθήματος στην κούκλα της και στο αρκουδάκι της. Η κούκλα είχε γίνει η αδερφή που δεν είχε και το αρκουδάκι ο αδερφός. τους είχε βγάλει και ονόματα. Τα έπαιρνε παντού μαζί. Μιλούσαν κιόλας. Έλεγαν ό,τι τους έλεγες και έτσι ξεγελούσε για λίγο κάθε κλάμα θυμού και αναζήτησης. Τα σύστηνε στον κόσμο ως πραγματικά αδέρφια (creepy τώρα που το σκέφτομαι, ευτυχώς δεν συνεχίστηκε στην πορεία). Άλλαξε πολλές κούκλες και ακόμα πιο πολλά αρκουδάκια αλλά κανένα δεν ήταν ό,τι αυτά τα δύο. Ήταν αυτό που σου είπα κάτι γραμμές πιο πάνω, σημεία αναφοράς. Σταθερές. Μέχρι που έγινε δέκα. Τότε γεννήθηκε ο αδερφός της και απέκτησε κάτι που δεν μπορούσε κανένα χρηματικό ποσό να αγοράσει και κανένας άλλος να αποτυπώσει σε συναισθήματα. Ίσως και η ίδια να μην μπορούσε και γι αυτό το ζωγράφιζε σε άτεχνες ζωγραφιές. Ο αδερφός της ήταν η σταθερά της. Και έτσι συνέχισε παρά τους τσακωμούς, τα μαλλιοτραβήγματα (κυριολεκτικά), παρά τους θυμούς και τους εγωισμούς. Υπήρχε μια αγάπη πιο δυνατή από ό,τι ευτελές. Υπήρχε σταθερότητα. Δεσμοί, αγάπης, αίματος, σύμπραξης.


Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έχεις πιο πολύ ανάγκη από οποιονδήποτε άλλον, που ό,τι και να σου κάνουν εκεί γυρίζεις. Που είναι εκεί ό,τι και να γίνει, που θα σε στηρίξουν σε κάθε σου ανάγκη. Δεν είναι πολλοί, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτοί που δεν θα φύγουν ποτέ. Ό,τι και να γίνει. Που δεν θες να φύγουν. Είναι αυτή η σταθερότητα που σου δίνουν.

Όπως υπάρχουν και μερικά προϊόντα που τα χρειάζεσαι κάθε φορά και ξέρεις πως δεν θα σε απογοητεύσουν. Όπως δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ η Clinique. Χρόνια αγάπη η Superpowder, ακόμη μεγαλύτερη το 3 Step σύστημα καθαρισμού, μέχρι που φτάνουμε στον έρωτα που είναι το make up μου εδώ και χρόνια. Αν μπεις στο μπάνιο θα ανακαλύψεις άπειρα προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας, κυρίως γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα εδώ και χρόνια. Δεν μου έκανε εντύπωση πως λάτρεψα και το primer Superprimer Clinique. Ήμουν διστακτική με τα primers κυρίως γιατί τα περισσότερα, αν εξαιρέσεις της Mac, δε μου καθόντουσαν καλά. Το Superprimer ήταν κάτι διαφορετικό από την αρχή. Ήταν αγάπη από την πρώτη χρήση. Είναι αγάπη εδώ και ένα μήνα σχεδόν που το χρησιμοποιώ κάθε φορά που χρειάζομαι σταθερότητα στο μακιγιάζ. Εντάξει σχεδόν κάθε μέρα. Ομολογώ πως έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Iεροτελεστία στον καθρέφτη : πρώτα η ενυδατική μου το πρωί : Caudalie Vinosource, μετά το primer και μετά το make up.
Το δικό μου Superprimer Clinique, είναι το Superprimer Universal Face Primer, στο λευκό σωληνάριο. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας καθώς είναι σύνθεση με ουδέτερη απόχρωση, η οποία απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμοστεί το makeup. Διορθώνει άμεσα τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας (ειδικά το ροζ, που το δοκίμασα σε δείγμα, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και διορθώνει την θαμπή όψη.) και σε απαλλάσει από κάθε ανεπιθύμητη ρυτίδα ή κάθε ενοχλητικό πόρο που πολλές φορές φαίνεται ακόμη πιο έντοντος με το make up.



Από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το primer τo πρόσωπο έχει ήδη δεχτεί την πρώτη περιποίηση, παράλληλα με τα απαραίτητα ενυδατικά στοιχεία και έχει αποκτήσει την απαραίτητη ελαστικότητα, που θα βοηθήσει το make up να μείνει σταθερό για ώρες. Αποδεδειγμένα 8+. Και απλώς παρατήρησε στον καθρέφτη. Βλέπεις την πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα, χωρίς χρωματικές ανωμαλίες, λεία, απαλή. Ο καθρέφτης σου αποκαλύπτει την ιδανική ποιότητα της επιδερμίδας σου. Αυτή που θες. Φρέσκια, αναζωογονημένη, φωτεινή, απόλυτα ομοιογενή.

Ξέρεις ένα ακόμα συν εκτός από την απαλή επιδερμίδα που νιώθεις μετά τη χρήση του είναι πως αντικρύζεις και το πιο ματ αποτέλεσμα, ακόμη και μετά από ώρες. Λογικό αν σου πως πως η σύσταση του είναι ελαφριά, μη λιπαρή. Εφαρμόζεται και απορροφάται αμέσως και χαρίζει μια άκρως ομοιόμορφη επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μόνο του. Πρόσθεσε και την υποαλλεργική του σύνθεση και την απουσία αρώματος και νομίζω πως αν ψάχνεις για primer δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού.  Η τιμή του δε είναι 28.50 ευρώ και αν με ρωτάς αν αξίζει και αν θα το έπαιρνα ξανά ρητά ΝΑΙ. Από τα προϊόντα που με ενθουσίασαν από την πρώτη χρήση. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα αγοράσω και το ροζ. Τα αγαπώ τα primers της Clinique. Πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Την πιο τέλεια επιδερμίδα και μέγιστη απόδοση και διάρκεια στο μακιγιάζ.


Μην ξεχάσω να σου πω και για τα άλλα 3 primers για να διαλέξεις αναλόγως τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Το Superprimer Colour Corrects Dullness (ροζ χρώμα) προορίζεται για τις θαμπές επιδερμίδες, προσφέροντας αναζωογονημένη βάση, πιο λεία και φωτεινή. Το Superprimer Colour Corrects Redness (κίτρινου χρώμα) μειώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας και χαρίζει μία ουδέτερη βάση. Το Superprimer Colour Corrects Discolourations (ροδακινί χρώμα) διορθώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, καλύπτοντας σκούρες κηλίδες, σημάδια, ανομοιόμορφες περιοχές.



Και να θυμάσαι για ό,τι πολύτιμο να του κρατάς την πιο ξεχωριστή θέση. 
Στην καρδιά και στη ζωή σου. 
Είναι η σταθερά σου. 
Όπως θα γίνει και το Superprimer της Clinique.