photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

And i think to myself what a Rose world... #Giveaway



''Ζήσε για τις λεπτομέρειες'', μου είχε πει. ''Αγάπησε τες σε βάθος και να τις αναζητάς σε κάθε μορφή της ζωής σου. Να γυρνάς σε αυτές και να θυμάσαι που τις πρωτοσυνάντησες. Αν ανακαλύψεις σημεία αναφοράς στην καθημερινότητα σου, δεν θα ξεχάσεις ποτέ όσα σε σημάδεψαν''. 
 Αυτά μου είχε πει κάποτε ο παππούς μου και άκουγα κάθε λέξη του προσεκτικά. Δεν έδινα σημασία στην αρχή αλλά έτσι ανακάλυψα τα τριαντάφυλλα. Τα αγαπούσε και με έμαθε να τα αγαπώ και εγώ. Με έμαθε να ξεχωρίζω πίσω από τα αγκάθια και να βλέπω την ομορφιά. Με έμαθε να σκύβω να τα μυρίζω και μου είπε να προσέχω μην τρυπηθώ όπως τα αγγίζω. Μου είχε πει πως όλα τα ευαίσθητα και όμορφα πράγματα έχουν τα αγκάθια τους για να τα κάνουν απροσπέλαστα. Ίσως και απρόσιτα. Σαν τους ανθρώπους είναι τα τριαντάφυλλα αν το σκεφτείς. Σαν εσένα και σαν εμένα. Σαν εμάς. Από όλα περισσότερο, αγαπώ τα λευκά. Όχι τα ολόλευκα, αυτά που από την καρδιά τους ξεπροβάλλει ροζ. Δεν ξέρω κατά βάθος αν αγαπώ ή όχι το ροζ . Έχω μάθει όμως να πιστεύω εδώ και χρόνια στην αξία του. Στη σημασία του. Στην αθωότητα που το χαρακτηρίζει. Κάθε χρόνο ο δικός μου ροζ μήνας έχει απαραιτήτως αγάπη και κανάκεμα. Στον εαυτό μου. Πρώτα από όλα.


Και θέλω κάθε λεπτομέρεια να είναι ροζ. Να φαίνεται ροζ, να μυρίζει ροζ, να ακτινοβολεί ροζ απροχρώσεις. Τα όνειρα που γίνονται να είναι ροζ και να παραμένουν ροζ. Και κάπως έτσι έκανα την πρώτη μου εικόνα. Γιατί κάθε φορά που θέλω να φύγω και δεν μπορώ κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνες. Και αυτή τη φορά το ίδιο έκανα. Βρήκα εικόνες και τις μετέφερα στην πραγματικότητα. Μέσα από λεπτομέρειες. Άνοιξα το πίντερεστ βρήκα εικόνες. Άνοιξα το ντουλάπι και έφτιαξα τσάι. Το σέρβιρα σε πορσελάνινο φλυτζάνι. Ιεροτελεστία, όχι αξία. Αγόρασα λουλούδια και ψέκασα το δωμάτιο να μυρίζει με ένα από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα. ΤριαντάφυλλοRose της Roger&Gallet. Aπό όταν έμαθα να δίνω αξία στις λεπτομέρειες το αγάπησα πολύ. 



Έκανα και ένα νοητό ταξίδι σε μυθικούς κήπους και η διαδρομή ήταν ροζ. Στρωμένη με χιλιάδες ροζ και λευκά μεταξένια ροδοπέταλα. Και ένα αεράκι να φυσά, που θα έκανε τη μυρωδιά τους να ξεχύνεται παντού. Κάπου στη Βεγγάλη, κοντά σε μεγαλειώδη παλάτια, αρώματα που κάνουν κάθε σου αίσθηση να φτάνει στο ζενίθ. Η πιο ντελικάτη μυρωδιά, κάνει το μυαλό σου να χάνεται.
Από έναν Ινδικό κήπο γεννήθηκε το Rose, Eau douce parfumee, της Roger & Gallet. Ένα αρωματικό νερό, με γλυκό άρωμα τριαντάφυλλων. Φίνο και εκλεπτυσμένο με νότες κορυφής : τη φυσική και λαμπερή φρεσκάδα του Νεπαλατιανού τριαντάφυλλου, μανταρίνι και μπουκέτο από λευκά άνθη. Στην καρδιά, η απίστευτα έντονη πληθωρικότητα του συνδυασμού τριαντάφυλλου και παιώνιας, που τονίζεται από το πράσινο του μπουμπουκιού. Βαθιά κάτω, νότες από μυστηριώδες κεχριμπάρι και γάλα αμυγδάλου. Συνονθύλευμα θηλυκότητας και εξωτισμού, αγγίζει το ζεν της ευτυχίας και προκαλεί από την πρώτη μυρωδιά, συναισθήματα χαράς. 

Το έχεις μυρίσει; Αν όχι να το κάνεις  Αλλά να έχεις δει το βίντεο και όταν θα ψεκάσεις τον καρπό σου, να κλείσεις τα μάτια και να αφεθείς στη μαγεία του... Να την αφήσεις να σε οδηγήσει σε ινδικούς κήπους και παλάτια. Και μετά να μου πεις εντυπώσεις. Και αν πιστεύεις στην τύχη και θες κάθε μήνας σου να είναι ροζ και ξεχωριστός, όπως ακριβώς και εσύ, πάρε μέρος στο διαγωνισμό. Και το πιο φινετσάτο, δροσερό και ''καθαρό'' άρωμα περιμένει να γίνει δικό σου. Να το αφήσεις να σε μυήσει στις λεπτομέρειες. Να το αφήσεις να σε κάνει να τις αγαπήσεις. Φτιάξε τσάι. Σκέψου τις πιο ροζ εικόνες, κόψε τριαντάφυλλα από τον κήπο σου και αφέσου στη φαντασία σου. 
Τι λες ξεκινάμε;




 Ναι, αυτές οι λεπτομέρειες κανουν τη διαφορά στη δική μου ημέρα.
Πασπαλισμένες με χρώμα ροζ, λευκό και πράσινο.
Και μυρωδιά από τριαντάφυλλο.
Και σκέψεις ομορφιάς και υγείας. Ροζ μήνας!
Θυμίσου να σκέφτεσαι ροζ.
Θυμίσου να σε αγαπάς κάθε μέρα πιο πολύ! #επιστήθια_φίλη
a Rafflecopter giveaway