photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Will u be the next It-Girl with L' Oreal Professionnel it trends?



Eίναι καποιες γυναίκες διαφορετικές από τις άλλες. Έχουν μια μαγική δύναμη. Μπορούν να συγκεντρώνουν βλέμματα. Αυθόρμητα. Σε κάθε εμφάνιση τους. Γυρνάς, τις κοιτάς και το βλέμμα μένει καρφωμένο. Έχουν την ικανότητα να γεννούν και να παρουσιάζουν εικόνες που ξεχειλίζουν αισθητικής, ομορφιάς, ανατρεπτικότητας. Κάπου κάπου και διαφοροποίησης γιατί πάνε την ομορφιά ένα βήμα πιο πέρα.
Ο λόγος απλός : έχουν κάτι πάνω τους που τις κάνει ξεχωριστές. Έχουν έμφυτη τάση του στυλ. Αλήθεια ξέρεις πως λέγονται; 


It Girls. Και αν ψάξεις στο πέρασμα των χρόνων θα ανακαλύψεις πολλά. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Twiggy, Marianne Faithfull, Alexa Chung. Φέτος σε όποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείς, γράψε τρια ονόματα και πάτα enter : Ella Waldmann, Langley Fox Hemingway, Mary Charteris. Tρεις πανέμορφες γυναίκες που έχουν κάτι κοινό την εικόνα, που είναι φτιαγμένη από ομορφιά. Τρία it-girls με τρία διαφορετικά  it-looks. Σε παρασύρουν σε ένα ταξίδι στον κόσμο του χρώματος. Ένα χρώμα ξεχωριστό, ανατρεπτικό, ένα χρώμα όπως μόνο η L' Oreal Professinnel ξέρει να δημιουργεί. Τι λες πάμε να δούμε τις τάσεις που θα κάνουν το φετινό χειμώνα μοναδικά ανατρεπτικό; Σημείωσε για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου :


 Ρετρό κυματισμοί σε ροζ χρυσό, Σινιόν σε ασημί ξανθό και Καρέ σε ψυχρό καφέ. 
Δες την εικόνα και συνέχισε πιο κάτω για να σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά, και πως θα πετύχεις μαζί με τον κομμωτή σου και με τη δύναμη της INOA, των πιο ψυχρών μεν αλλά και πιο αισθησιακών δε αποχρώσεων. Ξεκινάμε; 


Αν παρατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών της Μary Charteris το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε ενθουσιάσει με την πρώτη ματιά. Είναι αυτό το ροζ χρυσό που κάνει κάθε εμφάνιση ακόμη πιο elegant. Αλλά είναι και αυτοί οι κυματισμοί που σε παραπέμπουν σε άλλη εποχή. Όλα αρμονικά συζευγμένα και με απόλυτη ισορροπία. Ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμη προς ψυχρή επιδερμίδα και καλό colorist απλώς τόλμησε το. Χρώμα και όσο πρέπει όγκος. Σκούρα χάλκινη απόχρωση στη βάση και στις ρίζες και χάλκινη - βερικοκί χρυσή απόχρωση στα μήκη από την Inoa Ultrablond, μέσω της τεχνικής του Sombre, χαρίζουν στα μαλλιά το πιο πλούσιο, φωτεινό και ταυτόχρονα φυσικό χρώμα που έχεις ποτέ φανταστεί. Ονειρεμένοι ρετρό κυματισμοί στο πιο εντυπωσιακό ροζ χρυσό χρώμα. Σκέψου το με μαύρο φόρεμα, πέδιλα και μια μπροκάρ κάπα σε μεταλλικά χρώματα να πέφτει πάνω στους ώμους σου. Και το πιο εκτυφλωτικό κόκκινο L' Oreal Colour Riche κραγιόν. Kαι nude Essie Βrooch the Subject απόχρωση. Και το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο it girl θα είσαι εσύ.






Το σινιόν το ξεχώριζα πάντα σαν το πιο κομψό χτένισμα. Προσδίδει στυλ στο δευτερόλεπτο. Aποπνέει έναν ανατρεπτικό δυναμισμό και συγχρόνως την πιο ασφαλή και παράλληλα ακριβή επιλογή για κάθε γυναίκα. Καθώς κρύβει μέσα τον αέρα της παριζιάνικης γοητείας. Το χρώμα της Ella Waldmann είναι το πιο φινετσάτο ξανθό που έχω δει. Ασημί ξανθό. Καθαρό και ψυχρό όσο πρέπει για να ενισχύει το εκλεπτυσμένο γούστο σου και ταυτόχρονα να αποδίδει φυσικό εφέ. Βάση πλατίνας, με πλούσιο σαντρε ξανθό στις ρίζες και μια ξανθιά απόχρωσης από την INOA UltraBlond στα μήκη παράλληλα με πολλαπλές ανταύγειες που δίνουν μεγαλύτερη διάσταση και βάθος στο χρώμα, πάντα με την τεχνική ενός απαλού Sombre. Kλείσε τώρα τα μάτια και ονειρέψου πως είσαι στο Παρίσι με μια τεράστια 50's style φούστα από μεταξωτή οργάντζα σε κατακόκκινο μεταλλικό χρώμα που στροβιλίζεται μαζί σου, kitten γόβες και ρουμπινί χρώμα στα χείλη! Μην ξεχάσεις και τα cat-eye γυαλιά σου. Kαι να σου πω πως αν έχεις ανοιχτό και ψυχρό τόνο επιδερμίδας αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για εσένα. Όσο για το σινιόν μην το φοβηθείς, θέλει, εξακριβωμένο, μόλις 10 λεπτά. Και έτσι απλά la vie est superbe.





Βλέπω την Langley Fox Hemingway και παρατηρώ το πιο μυστηριώδες, διαχρονικό και παράλληλα μυστηριώδες καρέ σε ψυχρό καφέ. Δεν είναι αυτό το καρέ που έχεις στο μυαλό σου. Είναι γεωμετρικό, σχεδόν γωνιακό με σκούρες αποχρώσεις στις ρίζες και μια πιο ανοιχτή απόχρωση στα μήκη από την INOA UltraBlond. Αναμεμειγμένες ούτως ώστε να δημιουργούν ένα απαλό ombre που φωτίζει αυτομάτως την επιδερμίδα και χαρίζει έντονη λάμψη. Ιδανικό για ζεστούς τόνους επιδερμίδας. Σκέψου το τώρα ολοκληρωμένο με tuxedo (δες εδώ ), strapped hells, smokey eyes σε καφέ-μπρονζέ αποχρώσεις, φυσικά χείλη με nude κραγιόν από τη νέα σειρά της L' Oreal Riche Privée Nudes, Julianne και νύχια σε ζωηρό βαθύ κόκκινο με twin sweater set . Στυλ αξεπέραστο.



Θυμήσου και τον όρο Sombre (Soft Ombre) που έρχεται να συμπληρώσει την αγαπημένη σου, από το καλοκαίρι, Ombre τάση. Με τη μόνη διαφορά πως είναι πιο απαλό, πιο διακριτικό και οι αντιθέσεις που δημιουργεί στα μαλλιά κάνουν την εμφάνιση πιο φυσική. Προκύπτει εφαρμόζοντας ένα μείγμα αποχρώσεων στον ίδιο τόνο, με ανοιχτές και σκούρες ανταύγειες με αποτέλεσμα ενός φυσικού ντεγκραντέ από σκούρες σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Σημείωσε νούμερα αποχρώσεων από την INOA 4.07, 7.07, 8.11 και τρέξε στον colorist σου...






Εσύ ποια τάση θα τολμήσεις;

...συνεχίζεται...