photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Metallics is the new classic...



Σε ρωτάνε όπως με ρώτησαν και εμένα (θα δεις) ποια είναι η τάση της σεζόν για το φετινό χειμώνα. Πρέπει να το σκεφτείς λίγο. Απαντάς 50's αλλά ξέρεις πως μέσα στην κομψότητα που χαρακτηρίζει κάθε φόρεμα σε γραμμή Α ή σε κάθε pencil φούστα, εσύ θα έβαζες και δαντέλα, να σαν αυτή που έχει ο οίκος Gucci. Αλλά στο μακιγιάζ χωρίς δεύτερη σκέψη θα πεις μεταλλικά στοιχεία που θα κάνουν πιο δυναμικό και συγχρόνως λαμπερό το κομψό σου σύνολο. Σκέψου πράσινο με χρυσό και όλα αυτά συνδυασμένα με nude χείλη ή αν είσαι τολμηρή με ruby! Ψυχρά!
Metallics. Αντίθεση και ζωντάνια. Λάμψη και ψυχρότητα. Ετερόκλητα στοιχεία που έρχονται να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα γεμάτο ακτινοβολία. Είναι τάση και ό,τι είναι τάση δεν μένει μόνο στα catwalks. Yιοθετείται και στην καθημερινότητα. Μόδα και ομορφιά φέτος υποκλείνονται στο βασιλιά του στυλ. Πιο δυναμικά από ποτέ επανέρχονται τα Metallics στο προσκήνιο και διεκδικούν θέση στην καθημερινότητα σου. Σε πείσμα της μελαγχολίας του χειμώνα, ένα όραμα των σχεδιαστών, να φωτίσουν τα ρούχα και τα πρόσωπα των γυναικών, παίρνει σάρκα και οστά. Η απόλυτη λάμψη των αποχρώσεων των πολύτιμων μετάλλων, σε ασημί ροζ, χρυσό και χαλκό, δίνει ένταση, λάμψη και δυναμικότητα. Από την κορυφή ως τα νύχια. Αυτή τη σεζόν, τόσο στα ρούχα, όσο στο μακιγιάζ και τα μαλλιά επιστρέφουμε στα μεταλλικά χρώματα. Lanvin, Balmain, Pucci, Gucci, Kenzo, Marc Jacobs είναι μερικοί από τους οίκους που παίζουν με τόνους χρυσού, πράσινου, μωβ στα ρούχα και όλα αυτά σε συνδυασμό με κόκκινο μεταλλιζέ για τον Jason Wu και Gucci, μαύρο για το Marc Jacobs και το Roberto Cavalli και για αστραφτερά στοιχεία για τη Donna Karan πάντα με απαλούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μια είναι η τάση φέτος το χειμώνα. Ο,τι πιο ψυχρό! Τι λες θα το υιοθετήσεις; 


 Dior Mystic Metallics


Η γυναίκα ή αν την προτιμάς Miss Dior ξέρει να ακολουθεί πιστά τις τάσεις για μια ακόμη φορά. Mεταλλιζέ, ματ αλλά και κρεμώδεις σκιές σε όλους τους τόνους. Χρυσό, γκρι, μωβ, καφέ, πράσινο, μαύρο, μπλε. Μοναδικές παλέτες ματιών, 384 Dior Bonne Etoile και 864Constellation, εξαίρετης αισθητικής και ακόμη πιο εξαίρετης ποιότητας. Ψυχρά χρώματα συνδυασμένα με έντονα ρουζ Dior Blush σε 13 αποχρώσεις και τέσσερις κατηγορίες χρωμάτων,  ροζ,  κοραλί κόκκινο και μπεζ. Ενώ τα χείλη με τα νέα Dior Addict Extreme Lipsticks είναι σε πιο ήσυχους nude τόνους κοντά στο φυσικό τους χρώμα, με μόνη εξαίρεση το έντονο αλλά ψυχρό ρουμπινί (τάση αγαπημένη). Κραγιόν 369 Mystic, 546 Gri Gris, 619 Fortune, 986 Bonne Aventure και lipglosses, Dior Addict Lip Gloss 311 Magic, 364 Charm, 684 Merveille, 981 Ensorcelante στους ίδιους ακριβώς συνδυασμούς. Kαι επειδή η ομορφιά φτάνει στα άκρα μην ξεχάσεις τα ονειρικά βερνίκια νυχιών, Dior Vernis, σε δύο μοναδικές αποχρώσεις, 382  Destin σε ασημένιο-ροζ και 992  Galaxie σε ένα υπέροχο ρουμπινί (το αγάπησα).


Estee Lauder The Metallics


H μούσα της Estee Lauder για τον Tom  Pecheaux, καλλιτεχνικό διευθυντή και make up artist, πρέπει να είναι θηλυκή και ελεύθερη, χωρίς όρια. Ακριβώς όπως και το χρώμα. Ακριβώς όπως και οι  μεταλλικές αποχρώσεις και υφές. Η νέα συλλογή της Estee Lauder περιλαμβάνει τριπλές μεταλλιζέ σκιές Pure Color Instant Intense Eye Shadow Trio, στα πιο επίκαιρα χρώματα και σε αποχρώσεις του πράσινου, του χρυσού, του μπλε, του ροζ. Κραγιόν και lipgloss σε παλ nude, ροζ, βερυκοκί αποχρώσεις αλλά και έντονες σε πορτοκαλί, ρουμπινί αλλά και σε βαθύ κόκκινο. Βερνίκια νυχιών Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer σε υπέροχες αποχρώσεις, Midnight Metal, Chocolate Foil, Smoked Chrome, Rose Gold, Steel Orchid, Brushed Gold, Chrome Violet και Metallic Green.





Essie

Και επειδή είπαμε πως κάθε τάση πρέπει να την φτάνεις στα άκρα, μην ξεχάσεις τις μεταλλικές αποχρώσεις και στα νύχια σου. For the twill of it, σε έντονη πράσινη απόχρωση και cashmere bathrobe σε γκρι μεταλλιζέ θα αναδείξουν μην σου πω θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε σύνολο. H Essie ξέρει να ορίζει τις τάσεις και να τις απογειώνει. Kαι αν θες και πιο παλιά επιλογή, τσέκαρε ξανά τα παλιά βερνίκια νυχιών της Chanel. Απλώς επίκαιρα. 





Ποιος είπε πως η κομψότητα είναι βαρετή; 
Όσο υπάρχουν τα metallics είναι απλώς συναρπαστική!

...συνεχίζεται...