photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Inspiration or a Le Pandorine Giveaway...



Τι είναι αυτό που αποτελεί στοιχείο έμπνευσης για εσένα; Αυτό που το βλέπεις και ξέρεις πως είναι ό,τι μπορεί να σε κάνει να ονειρευτείς, να ταξιδέψεις, να χαμογελάσεις, να δημιουργήσεις, να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Λίγο πιο φωτεινή, λίγο πιο χαρούμενη, λίγο πιο ουσιώδη. Οι μέρες αποκτούν μεγαλύτερη αξία αν έχεις κάτι να σε εμπνέει. Μπορεί να είναι στόχος μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι άνθρωπος μπορεί και ιδέα. Μπορεί να είναι εικόνα ή απλώς αντικείμενο. Αλλά και αντικείμενο να είναι εφόσον του δώσεις εσύ αξία αποκτά ύλη διαφορετική, υπόσταση, οντότητα. Είναι ικανό να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, της ζωής σου! Αν ρωτήσεις τη δική μου έμπνευση- INSPIRATION – μου αρέσει πολύ η αντίστοιχη αγγλική λέξη, μου τη δίνουν οι εικόνες. Εικόνες της φαντασίας, εικόνες των παιδικών χρόνων, εικόνες εκεί έξω.  Οι φωτογραφίες, οι λέξεις, τα χρώματα. Αλλά οι εικόνες και οι λέξεις περισσότερο. Από τις εικόνες αγάπησα τα μπαλόνια, και συνεχίζω να επιζητώ ακόμη και τώρα. Από τις εικόνες αγάπησα τα cupcakes και έμαθα να τα φτιάχνω. Από τις εικόνες αγάπησα τη ρετρό αισθητική. Από τις εικόνες ερωτεύτηκα και αναζητώ συνεχώς ό,τι με οδηγεί στο Παρίσι. Από τις εικόνες αγάπησα τα λουλούδια και τα στεφάνια στα μαλλιά. Αυτό το ανέμελο στοιχείο που λείπει συχνά από την καθημερινότητα μου. Από τις εικόνες και τα λόγια αγάπησα τη Marilyn. Από τις εικόνες αγάπησα και τα λουλούδια των ευχών. Κάνεις  μια ευχή , φυσάς και τα πέταλά του ταξιδεύουν μακρυά - εκεί που πρέπει - την ευχή σου. Εικόνες, χρώματα και λέξεις συνοψίζονται στη δική μου καθημερινότητα. Πως; Σε μια συγκεκριμένη τσάντα. Προϊόν έμπνευσης και αυτή. Όπως και το όνομα της  Le Pandorine : το κουτί της Πανδόρας.

Θυμάσαι που σου είχα μιλήσει κάποτε για τη δύναμη της ατάκας; Αυτή που σε κάνει να ξεχωρίζεις όπως σε κάνει να ξεχωρίζεις και η τσάντα σου. Είναι κάποιες όμως τσάντες λίγο πιο διαφορετικές από τις άλλες : παιχνιδιάρικες, θηλυκές, girly. Που κάνουν τα βλέμματα να γυρνάνε και να εστιάζουν πάνω τους. Σε αυτά που γράφουν. Είναι οι  Le Pandorine και κοιτώντας τες είναι σαν να ξεφυλλίζεις το ημερολόγιο σου. Σκέψεις, αποφθέγματα, σκίτσα, παραμύθια, ατάκες  που σίγουρα κοιτώντας τες θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή είχες δει σε προηγούμενο ποστ και από τα σχόλια σου είχες ενθουσιαστεί νομίζω. Οι τσάντες άλλωστε είναι το απόλυτο φετίχ της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και οι τσάντες της Le Pandorine γεμίζουν με χρώμα και στυλ την καθημερινότητα μας. Γίνονται εικόνες και μας ακολουθούν σε κάθε βήμα. Ένα απαλό κίτρινο να σου θυμίζει πως η ζωή θέλει χρώμα και αισιοδοξία να μπλέκει με το λευκό και να σου θυμίζει πως τα όνειρα όσα χρόνια και αν περάσουν θα έχουν πάντα μια αγνότητα. Μια ατάκα να θυμίζει στους άλλους ποια είσαι. Όσα δεν θες εσύ να πεις και τα λέει η τσάντα σου! Και τώρα μπορεί να γίνει δική σου έτσι απλά. Μια πανέμορφη τσάντα από μαλακό οικολογικό δέρμα που ορίζει αρμονικά την καλοκαιρινή κομψότητα. Τι λες θα είναι το δικό σου αντικείμενο έμπνευσης αυτό το καλοκαίρι; Άφησε μου ένα σχόλιο από κάτω με τι αποτελεί για εσένα έμπνευση και σε λιγότερο από 15 μέρες η καινούργια σου τσάντα θα σε συντροφεύει κάθε λεπτό κάνοντας την καθημερινότητα σου λίγο πιο φωτεινή!
Για περισσότερες πληροφορίες και για κεντρική διάθεση μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Motiva, στο 210 7239974 .

















Για πες πόσο τυχερή αισθάνεσαι; 
Φύσα και εσύ το λουλούδι των ευχών και που ξέρεις ίσως η Le Pandorine γίνει δική σου...


a Rafflecopter giveaway  


Tα βήματα είναι 4 και είναι υποχρεωτικά - 4 steps are mandatory :
1. Να κάνεις like στη σελίδα του All things you are στο facebook.  Like the page All things you are on facebook.
2) Να κάνεις like στη σελίδα της Motiva στο facebook.  Like Motiva's page on facebook.
3) Κοινοποίησε τη  φωτογραφία στο προφίλ σου στο facebook ή το λινκ του διαγωνισμού (δημόσια).
Share the   on your facebook profile and share the contest link on facebook (public). 

4) Να ακολουθήσεις το μπλογκ στο Google Friends Connect (στο κάτω μέρος της σελίδας).


Για επιπλέον συμμετοχές - For extra chances  :

1) Να ακολουθήσεις τη σελίδα στο twitter και να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό.
 Follow me on twitter and tweet the giveaway.

2) Να με ακολουθήσεις στο Bloglovin
Follow me on bloglovin.

3) Nα μου γράψεις σε σχόλιο έτσι απλά τι αποτελεί για εσένα έμπνευση.

 Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν τα υποχρεωτικά βήματα η συμμετοχή θα είναι άκυρη.   If not followed the mandatory steps participation will be invalid.