photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Fairydust in my life like Body Shop Honey Bronze....


Εκείνα τα καλοκαίρια ήταν αλλιώς. Ήταν ανέμελα, διασκεδαστικά, ζωτικά. Ζωτικά για κάθε συναίσθημα, για κάθε στιγμή, για κάθε εγκεφαλικό κύτταρο. Παιχνίδι, γέλιο και δίψα για να ζήσεις την κάθε στιγμή. Διάβαζα ένα κείμενο, ή μάλλον κατάθεση ψυχής γιατί ο όρος κείμενο αδικεί ό,τι έχει μέσα συναίσθημα, και γύρισα πίσω. Πριν χρόνια. Δεν έχει σημασία πόσα. Αρκετά, αλλά όχι τόσα πολλά για να μην θυμάμαι λεπτομέρειες. Είμαι άνθρωπος που ζει με τις αναμνήσεις του, τις λεπτομέρειες. Επιλέγω πλέον τις καλές. Όσες δεν πληγώνουν και όσες έχουν αυτή τη χρυσόσκονη που εγώ επέλεγα πάντα να πασπαλίζω τη ζωή και τα όνειρα μου. Και τα καλοκαίρια μου είχαν χρυσόσκονη έπαιρναν το χρώμα της άμμου που τη χτυπούσε ο ήλιος και ως δια μαγείας έμοιαζε με αυτή που μου έλεγε η μαμά μου πως οι νεράιδες πασπαλίζουν τα όνειρα. Τα φωτίζουν έλεγε για να μην φοβάσαι και για να μη νιώθεις μόνη σου ποτέ. 
Και από τότε επιλέγω κάθε τι να έχει μέσα του λίγη μαγεία φτιαγμένη από την αστερόσκονη που αλλάζει τα πράγματα. Αυτή που δίνει φως και δύναμη και κάνει τα πράγματα να δείχνουν λίγο πιο αισιόδοξα σ' αυτές τις δύσκολες εποχές. Γιατί κάθε εποχή όσο μαύρη και αν είναι έχει ανάγκη από φως και αστερόσκονη. Είναι αυτή η κινητήριος δύναμη που φτιάχνει και εξελίσσει τα όνειρα. Που δίνει ελπίδα πως όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να το θες πολύ και να μην επαναπαύεσαι. Οι εποχές είναι μουντές, απρόσωπες και απρόσιτες αλλά αν θες μπορείς μόνη σου να τις πασπαλίσεις με τη μαγική σου σκόνη. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τα χρώματα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου επιβάλλει τη μονοχρωμία. Βάλε ποικιλία στο χρώμα, παίξε με τις αντιθέσεις, τη λάμψη και φώτισε τη μέρα σου. Φώτισε και δώσε λάμψη στον εαυτό σου δεν θες πολλά. Θέληση να υπάρχει και αν κάπου κάπου δεν επαρκεί η λάμψη της χρυσόσκονης έχε μαζί σου και το Honey Bronze Shimmering Dry Oil των Body Shop. Βοηθάει. Έχει κάτι από το υλικό των ονείρων.
Σου έχω πει πως λατρεύω τα λάδια. Δεν θα μπορούσα να μην ξεχωρίσω και αυτό πόσω μάλλον όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο ξεχωριστό στη ζωή μου εδώ και αρκετό καιρό. Το Honey Bronze ήταν δώρο. Δώρο από έναν άθρωπο διαφορετικό, με άποψη στα καλά προϊόντα. Ήταν δώρο της Koρίνας. Δεν αμφέβαλα πως θα ήταν καλό προϊόν από τη στιγμή που η ετικέτα του έφερε την υπογραφή Body Shop αλλά έπρεπε και να το διαπιστώσω. Ένα λάδι ξηρό που δεν υστερεί σε τίποτα μπροστά στο Nuxe που σου είχα μιλήσει . Είναι αρκετά ενυδατικό, όχι όμως τόσο ώστε να ξεχάσεις body butter ή ενυδατική, θρεπτικό για τα μαλλιά και άκρως μαγικό προϊόν σαν το ραβδάκι της νεράιδας που λέγαμε πιο πάνω. Χαρίζει την πιο χρυσή - μπρονζέ λάμψη στην επιδερμίδα σου κάνοντας τη να δείχνει άκρως αισθησιακή. Αναλόγως βέβαια και πια απόχρωση θα επιλέξεις, κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις. Η δικιά μου είναι η 02. To Ηοney Bronze είναι ένα ελαφρύ όσον αφορά τη σύσταση του λάδι, δεν βαραίνει το πρόσωπο, δεν δημιουργεί λιπαρότητα όπου το χρησιμοποιήσεις και απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια μπρονζέ απόχρωση στην επιδερμίδα. To χρώμα που αφήνει στην επιδερμίδα διακριτικό ενώ έχει και ιριδίζοντα στοιχεία (shimmer). Μην ανησυχείς όμως το προσαρμόζεις αναλόγως με το πόσο επιθυμείς να γυαλίζεις. To άρωμα του εξωτικό, λουλουδένιο άκρως καλοκαιρινό. Κυκλοφορεί σε γυάλινη συσκευασία των 100 ml,  και η τιμή του είναι 15 ευρώ. Το μόνο αρνητικό για εμένα σε αυτά τα λάδια είναι η συσκευασία τους, προτιμώ οτιδήποτε σε μορφή spray αλλά και πάλι αυτά είναι ανεπαίσθητες λεπτομέρειες, αν σκεφτείς και την τιμή και την αποτελεσματικότητα. Άσε που βασικό είναι πως είναι εμποτισμένο με μέλι από Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τα Υψίπεδα της Δυτικής Αιθιοπίας. 
Kαι κάπως έτσι δίνεις χρώμα και λάμψη στις μέρες σου. Και στις νύχτες σου. Οι νύχτες σου θέλουν ακόμη περισσότερη λάμψη. Κάτω από το φως των αστεριών το shimmer του Honey Bronze δείχνει αλλιώς. Εσύ τι χρώμα δίνεις στις μέρες και τις νύχτες σου;