photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

The exciting world of Midnight Recovery Eye...



''Χωρίς "σ" εγώ μένω αλλά εσύ εξαφανίζεσαι...
Και χωρίς να μπορώ να σε ονομάσω, πως θα μπορούσα να σε απολαύσω; 
Αν εσύ δεν υπάρχεις καταδικάζομαι να βλέπω τη χειρότερη εικόνα μου να αντανακλάται αιώνια
 στον ίδιο ακριβώς ίδιο ανόητο καθρέφτη''.

Ξέρεις πάντα πίστευα πως η πιο σημαντική αίσθηση είναι η όραση. Από αυτήν ξεκινάνε όλα. Βλέπεις τον άλλον τον ερωτεύεσαι. Βλέπεις παραστάσεις, χρώματα, εικόνες και τις αποτυπώνεις στο μυαλό σου. Βλέπεις και ξέρεις πως είναι κάθε τι. Για να είμαι ειλικρινής στο μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής μας άλλαξαν την πεποίθηση λέγοντας μας πως η ακοή τελικά είναι η πιο σημαντική αίσθηση και η απώλεια της δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα. Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως από τα μάτια ξεκινάνε όλα. Tι ψάχνεις τόσα χρόνια; Τι αναζητάς; Ένα καθαρό βλέμμα που δεν θα κρύβεται πίσω από τίποτα και μάτια που θα λένε την αλήθεια, έτσι απλά χωρις πολλά πολλά. Ένα χαμόγελο τεράστιο που θα κάνει και τα μάτια να γελούν, να λάμπουν. Έχω δει τέτοιο χαμόγελο και είναι τόσο ερωτεύσιμο! Τα μάτια λοιπόν... Από εκεί ξεκινάνε και από εκεί τελειώνουν όλα... Δεν είναι υπέροχο να βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη σου δυο μάτια ενυδατωμένα; Χωρίς λεπτές γραμμές, ρυτίδες και μαύρους κύκλους.
be unique
H περιοχή των ματιών θέλει μεγάλη φροντίδα. Η λεπτή επιδερμίδα της περιοχής των ματιών αποδυναμώνεται. Η περιοχή δε κάτω από τα μάτια έχει τους λιγότερους σμηγματογόνους αδένες στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά επιρρεπής στην αφυδάτωση, γεγονός που οδηγεί στην αποδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού, η οποία συμβάλλει στο σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Κάπως έτσι συμβαίνει σε κάθε γυναίκα μετά από κάποια ηλικία. Εμένα προσωπικά οι πρώτες γραμμές με πανικόβαλαν θα είμαι ειλικρινής. Ήθελα κάτι δραστικό έστω και για πρόληψη, όπως σου είχα πει και στο παρελθόν επέλεξα για βραδινή κρέμα ματιών τη Midnight Recovery Eye από τα Kiehl's.
Την δοκίμασα επίσης σε δείγμα πρώτη φορά (επί τη ευκαιρία να πλέξω το εγκώμιο στο corner της Kiehl's στο Κολωνάκι και στην Τζένη για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, είτε αγοράσεις κάτι είτε όχι).  Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής μου ρουτίνας. Ενυδατώνει, λειαίνει τις γραμμές και μειώνει τις ρυτίδες και παράλληλα εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Δεν θα σου πω πολλά αλλά αν τη χρησιμοποιήσεις το πρωί θα δεις μεγάλη διαφορά. Η υφή της είναι κρεμώδης και ανάλαφρη και απορροφάται αμέσως. H Midnight Recovery Eye έχει 99,8% φυσικά συστατικά. Περιέχει ρούσκο, ένα εκχύλισμα ρίζας που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, για να περιορίζει το οίδημα, σκουαλάνιο, νυχτολούλουδο και λεβάντα, ένα συνδυασμό ελαίων που διαθέτει αναδομητικές ιδιότητες και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού και στην επιβράδυνση του σχηματισμού λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά από την moisture surge extra refreshing eye gel, απλώνω ένα ελαφρύ στρώμα κρέμας με τον παράμεσο (ξέρεις είναι το μόνο δάχτυλο που ασκεί ελάχιστη πίεση, άρα κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών) απαλά και το επόμενο πρωί τα μάτια μου είναι πάντα ενυδατωμένα και η περιοχή λαμπερή. Αγαπώ και το άρωμα της : διακριτικό, ανεπαίσθητο, λεβάντα. Σημείωσε επίσης αν και είμαι σίγουρη πως το γνωρίζεις ήδη πως δεν περιέχει paraben. Έτσι απλά την αγαπώ! Και επειδή το θέμα της φροντίδας της περιοχής των ματιών είναι θέμα ύψιστης σημασίας για την γράφουσα και αιτία να πανικοβάλλεται επίσης θα επανέλθω λίαν συντόμως. 


Aπλώς μέχρι τότε να θυμάσαι πως η αλήθεια δεν κρύβεται από το βλέμμα. 
 Πάντα θα βρει τρόπο να ξεπηδήσει πίσω από οτιδήποτε.